Am instalat un program luat dupa net piratat care a restartat calc. automat ,dupa care a aparut o inscriptionare precum ca a inregistrat ip ...chestii dastea si ca nu stiu ce-mi face. vreau sa va intreb daca este serioasa treaba, adica sa schimb hard... va multumesc
Pagina 1 din 1
Soft care imi ia IP-ul?
Scris 10 January 2006 - 10:15 AM
Despre ce program este vorba ?
Am nevoie de mai multe detalii ca sa-ti pot raspunde.
Am nevoie de mai multe detalii ca sa-ti pot raspunde.
Scris 10 January 2006 - 02:03 PM
asteptam toti sa stim ce program este?
de inregistrat Ip, PUTEA si POATE ti-a luat si MAC adress, adresa placi de retea, si te poate gasi foarte usor.
Daca skimbi hardul nu faci nimik
de inregistrat Ip, PUTEA si POATE ti-a luat si MAC adress, adresa placi de retea, si te poate gasi foarte usor.
Daca skimbi hardul nu faci nimik
Scris 10 January 2006 - 03:09 PM
sincer progr. nu m-ai stiu cum se numeste.nu era ceva important..insfarsit ce poate sa faca trimite interpolu dupa mine. am m-ai patit asa cu ala de la politie care aflii adresa cu el ,adica sunt hub-urile pline de asa ceva,stie cineva care-i combinatia.
Scris 10 January 2006 - 04:44 PM
Deci...LOL
Cine-si bate capul pentru asa ceva ? Gandeste-te cati dintre noi folosim versiuni de antivirusuri piratate iar in momentul in care ne facem update-urile oare pe serverul lor nu crezi ca se inregistreaza adresa noastra ip ?
Chestie e ca ...n-au ei chef sa-si bata capul cu asa ceva.
Cine-si bate capul pentru asa ceva ? Gandeste-te cati dintre noi folosim versiuni de antivirusuri piratate iar in momentul in care ne facem update-urile oare pe serverul lor nu crezi ca se inregistreaza adresa noastra ip ?
Aceasta postare a fost editata de ALX: 10 January 2006 - 04:45 PM
Scris 21 September 2006 - 10:22 AM
ALX, la Jan 10 2006, 06:44 PM, a spus:
Deci...LOL
Pai cum faci updateurile la un soft crakat?
Nu-ti anuleaza kracul in momentul cind !update?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
program pt jocuri | gogon | 3 | 20.044 |
|
Cum sa am acces remote la Outlook? | rboieru | 1 | 4.856 |
|
Batch file silent mode | RHS | 0 | 1.216 |
|