Sari la conținut
Forum Roportal
2Raul2

Scoli de magie, magie, vrajitori, chestii ciudate

Postări Recomandate

Vreau sa aflu ce stiti voi despre magie si tot ce are legatura cu ea. Pe alte forumuri exista mai multe discutii despre magie (lectii despre magie, cum se fac potiunile magice si alte chesti de genu' asta). Pare cam ciudat da' nu stiu ce sa mai cred, discutiile alea pareau destul de serioase si includeau si cateva intalnirii ale "magicienilor" in devenire cu profesorii care ba se credeau zane, ba erau centauri, ba erau alte creaturi SF.

Am incercat personal cateva vraji si ritualuri si spre surprinderea mea mi-au reusit (asa cred eu). Am incercat o vraja de invizibilitate care cred ca mi-a reusit. M-am intalnit cu cativa amici si m-am pus chiar in fata lor. Nu m-au bagat in seama deloc. Vraja functiona doar daca nu atingeam persoanele pentru care vroiam sa par invizibil(se presupunea ca persoana pe care o ating ma poate vedea), am mai incercat si hipnoza doar ca asta deja mi se pare un lucru destul de normal pentru ca unii psihologi folosesc aceasta tehnica.

M-am intalnit cu cativa oameni care se presupune ca sunt "magicieni". Mie mi s-au parut destul de normali si mi-au spus ca exista scoli de magie in Franta (cam patetic nu). Acum eu ce sa mai cred? Pareri? Va rog, seriozitate! :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt si in Romania destule, nu scoli de magice ci loje magice (coven-uri). Doar ca majoritatea sunt "ascunse", nu poti deveni membru decat daca ai fost invitat de cineva. Cat despre vraja de invizibilitate... aceasta e din categoria cu zburatul pe matura si transformatul in broasca :o: Adica merg doar in povesti, in filme, nu in realitate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×