sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Insomniile Teme combinate. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 09 January 2006 - 10:10 PM

Deci, da, despre asta era vorba, ati ghicit : despre insomnii, de ce nu putem sa dormim uneori si ne tot foim in pat, ne intoarcem de pe o parte pe alta sau ne trezim din somn.

M-a amuzat o data doctorita in liceu : "Bea o cana de lapte si mananca o felie de paine neagra seara". Verdict : leacuri babesti, mai bine imi povestea ceva despre superstitii.

Aceasta postare a fost editata de bydy: 19 April 2010 - 01:14 AM

0

#2 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 10 January 2006 - 08:54 AM

Cauzele pot fi multiple, iti dau cateva exemple: nerespectarea orelor de somn, cina prea consistenta, cafea in exces sau medicamente care stimuleaza sistemul nervos, stres psiho-emotional si lista poate continua. Cel mai important este de gasit si de inlaturat/tratat cauza.
Deci, fara stres :soc: , fara cafea in exces :) , cina usoara :tongue: , multa miscare :rot: si vezi ce iese :D
Apropo, la ora cand ai scris mesajul trebuia sa fi in pat :D

Aceasta postare a fost editata de amonis: 10 January 2006 - 08:54 AM

0

#3 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 10 January 2006 - 12:25 PM

Sa mai adaug ceva la lista lui amonis: tensiunea sexuala. :D
Doctoritei din liceu i-o fi fost rusine sau greu sa-ti spuna aceasta cauza evidenta, dar nu intoteaduna usor de eliminat... :tongue:
0

#4 Utilizator offline   angellina 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-January 06

Scris 22 January 2006 - 06:10 PM

Eu una am incercat toate metodele:am renuntat la cafea, la pepsi,cola,ciocolata,la mancaruri grase seara(nici nu mai mancam dupa ora 6...si pentru silueta ce-i drept :lol: ),am eliminat si tensiunea sexuala :lol: ,am luat si pastile,...,....,...., dar rezultatul:aceleasi insomnii categorice pana la orele 5-6 din dimineata...probabil ca nici n-o sa gasesc vreun leac...Si asa mi se intampla cam de un an de zile... :lol:
0

#5 Utilizator offline   MARIANABLANK58 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-January 06

Scris 22 January 2006 - 11:43 PM

Incearca seara lapte caldut cu miere.
Mai incearca sa te initiezi in Reiki 1 caci se adoarme dupa 10 minute bustean
Ori autohipnoza cu numaratoarea inversa si adormi rapid.
Si mai incearca, asa batrineste sa spargi oceapa si sa o maninci cu brinza sau altceva care merge, o mincare usoara seara. Ceapa este un bun somnifer.
0

#6 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 24 January 2006 - 04:32 PM

Daca mananc ceapa, sigur nu mai dorm. Sigur o sa ma ajute laptele, acest sedativ usor, daca nu si-au facut efectul alte pastile gen Extraveral, Xanax.
0

#7 Utilizator offline   angellina 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-January 06

Scris 28 January 2006 - 05:16 PM

Eu una nu suport laptele de nici o culoare...n-am mai baut lapte de vreo 18-19 ani,ceva de genul asta,si nici nu am de gand sincera sa fiu,mersi totusi de sfat...
0

#8 Utilizator offline   magda3 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 31 January 2006 - 11:29 AM

Vezi postareaangellina, la Jan 28 2006, 07:16 PM, a spus:

Eu una nu suport laptele de nici o culoare...n-am mai baut lapte de vreo 18-19 ani,ceva de genul asta,si nici nu am de gand sincera sa fiu,mersi totusi de sfat...

la mine o cana de lapte calda functioneaza doar daca nu sunt extrem de stresata...adica , cu alte cuvinte, uneori da rezultate, alteori nu.....depinde cat de agitata sunt....sunt zile cand simt efectiv cum ma calmeaza ...

ce functioneaza sigur---sa fac dragoste cu prietenul...dupa, intotdeauna dorm ca un prunc....hi..hi

faza cu numaratul oilor...n-a functionat niciodata...

Cred ca uneori am insomnii si din cauza ca sunt o persoana extrem de energica, de activa...mai ales in perioada examenelor...cand invatam pana tarziu, nu mai puteam sa-mi deconectez creierii..cred ca psihic eram epuizata , insa fizic eram odihnita....cand stai pe scaun si inveti nu consumi energia fizica si e posibil si asta sa fie cauza insomniilor 8)

Va doresc sa aveti o saptamana cat mai relaxanta
0

#9 Utilizator offline   S_ORY 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-February 07

Scris 26 February 2007 - 07:06 PM

De 2luni de zile nu mai pot sa adorm decat la 3-4dimineata.E dept ca lucrez si sch.3,dar inainte nu aveam probleme.
Au inceput de cand a murit mama,din ianuarie.Am fost la medic ptr.alte probleme si mi-a prescris si Xanax,dar nu stiu daca totusi ar trebui sa-l iau.
:lol:

Aceasta postare a fost editata de S_ORY: 26 February 2007 - 07:11 PM

0

#10 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 26 February 2007 - 07:11 PM

Vezi postareaS_ORY, la Feb 26 2007, 09:06 PM, a spus:

De 2luni de zile nu mai pot sa adorm decat la 3-4dimineata.E dept ca lucrez si sch.3,dar inainte nu aveam probleme.
Au inceput de cand a murit mama,din ianuarie.Am fost la medic ptr.alte probleme si mi-a prescris si Xanax,dar nu stiu daca totusi ar trebui sa-l iau.
Imi pare rau pentru mama ta :lol: :doh: :)
Daca l-a prescris medicul,n-are de ce sa iti faca rau.Dar mai intai incearca extraveralul.Mie mi se pare f puternic si s-ar putea sa te ajute.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari