Libidoul la femei trecute de 30 de ani
Scris 08 November 2010 - 06:10 PM
Rog fetele, femeile trecute de prima tinerete sa-mi spuna si mie, cum stau cu apetitul, imaginatia, libidoul, fata de perioada cand erau mai tinere. Sa zicem ca esti o femeie care arata bine si f.bine pt. varsta ta, esti implinita sexual, nu-ti lipseste nimic pe plan sexual...
Scris 08 November 2010 - 06:39 PM
Doctor F, la Nov 8 2010, 06:14 PM, a spus:
adica babele....pai ce sa zic eu folosesc coada de matura foarte des 
App. ma refer (cazul meu) o baba de 34ani stilul playmate modern care nu-si arata varsta.. sala, masaj, cosmetica coafor saptamanal... care la cum arata ingroapa multe tinerele dim generatia McDonald's
Daca vrei s-o arzi la caterinca sunt o gramada de topicuri
Scris 08 November 2010 - 06:53 PM
Conform statisticilor, ar trebui ca o femeie la varsta asta sa aiba un libido destul de ridicat.
Ce probleme ai, de vii cu un astfel de topic?
Scris 08 November 2010 - 06:58 PM
Ottoxx, la Nov 8 2010, 06:10 PM, a spus:
Rog fetele, femeile trecute de prima tinerete sa-mi spuna si mie, cum stau cu apetitul, imaginatia, libidoul, fata de perioada cand erau mai tinere. Sa zicem ca esti o femeie care arata bine si f.bine pt. varsta ta, esti implinita sexual, nu-ti lipseste nimic pe plan sexual... 
daca nu-ti lipseste nimic..pe plan sexual...nu inteleg de ce te intereseaza cum stau altele la capitolul asta
Scris 08 November 2010 - 07:14 PM
Amarena, la Nov 8 2010, 06:53 PM, a spus:
Conform statisticilor, ar trebui ca o femeie la varsta asta sa aiba un libido destul de ridicat.
Din statistici si din experienta proprie asa stiam si eu, dar cazul meu este ca nu prea mai are chef, imaginatie si simt ca o face doar ca sa scape de mine... iar toate astea se intampla de vre-un an.... o da pe seama job-ului. Nu se pune problema de inselat pt. ca suntem mai mereu impreuna iar la job nici atat
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Si barbatii miros deosebit in anumite perioade ? | Puferiu | 5 | 1.018 |
|
Punctul G
unde e :) |
ellla | 87 | 20.224 |
|
...sau care credem noi acum ca nu se vor realiza... |