sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sunt Cam Gras:( ...:| Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   GaMeR14 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-November 10

Scris 08 November 2010 - 05:47 PM

sall sunt grass:(:salut:((
am 14 ani
1-67 cm
si 80 de kg(:):(:

imi poate spune cineva cum pot sa slabesc:(:rot::(???
sa ajung la 60-65 de kg:(:):?
ma simt ff..respins de prietenii mei din cauza kg in plus:(:o::((:D
0

#2 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 08 November 2010 - 05:49 PM

salut. sunt sigur ca vor fi destui useri care iti vor propune diete si activitati sportive ca sa slabesti, dar topicul asta nu prea are ce cauta la psihologie. il mutam la frumusete/silueta.
0

#3 Utilizator offline   GaMeR14 

• Boboc
  • Pip

Scris 08 November 2010 - 06:46 PM

Scuza-ma...:|
SNT DISPERAT:|:|:|:
0

#4 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 08 November 2010 - 06:54 PM

sport...multa ...foarte multa miscare,generatia voastra a uitat ce inseamna sportul.....se lipesc cu dosul de scaun in fata pc-ului si baga chipsuri la greu....fa-ti un abonament la sala ,daca esti atat de disperat,acolo ai antrenori care te vor indruma
0

#5 Utilizator offline   LăutarulDinBeci 

• Problem, moderator ?
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 10

Scris 08 November 2010 - 07:55 PM

Cu toate ca nu sunt gras, eu practic fotbalul ca sport de performanta si nu am mai pus gura pe chipsuri de vreo 2 ani (nu sunt sanatoase) .. ciocolata mai merge din cand in cand insa eu te-as sfatui sa renunti la ea .. inlocuieste uleiul vegetal cu cel de masline (e mult mai sanatos) .. multe fructe si legume proaspete, multa apa si sport mult (ori iti alegi un sport pe care sa-l practici intr-un mod profestional cu antrenor si alte alea, ori te duci la sala)
In vacanta intersemestriala, de iarna/vara sau chiar si in weekend ai putea sa alergi un pic, cat poti tu (bagi o muzicuta in ureche si esti numa' bun de alergat:P)

PS: Poti lua in considerare si o dieta .

Aceasta postare a fost editata de Lăutaru'DinBeci: 08 November 2010 - 07:49 PM

0

#6 Utilizator offline   Lovele 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-June 10

Scris 08 November 2010 - 10:15 PM

In fiecare saptamana alearga de 2-3 ori cate 45 de minute, daca se poate pe stomacul gol iar dupa alergat sa nu mananci timp de o ora. Nu manca chipsuri, nu manca dulciuri, nu manca cartofi, nu manca paine alba. Problema ta e ca ai metabolismul lent si cum bagi in tine o inghetata pui deja vreo 400 de grame. Poti sa te duci la sala de 5 ori pe saptamana si faci cu greutati mici multe repetari. Daca te duci la sala poti lua si ceva care sa te ajute sa slabesti (poti incerca l-carnitine e foarte bun si nu dauneaza) insa la varsta ta chiar nu e nevoie. Baga tare si uita-te peste 1 an in oglinda si o sa fii surprins de ceea ce o sa vezi. In rest bafta.
0

#7 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 08 November 2010 - 10:25 PM

Eu am ajuns la 85kg si sunt foarte fericit :salut: Cel mai mult am avut 97.
0

#8 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 09 November 2010 - 12:20 AM

Vezi postareaLovele, la Nov 8 2010, 10:15 PM, a spus:

In fiecare saptamana alearga de 2-3 ori cate 45 de minute, daca se poate pe stomacul gol iar dupa alergat sa nu mananci timp de o ora. Nu manca chipsuri, nu manca dulciuri, nu manca cartofi, nu manca paine alba. Problema ta e ca ai metabolismul lent si cum bagi in tine o inghetata pui deja vreo 400 de grame. Poti sa te duci la sala de 5 ori pe saptamana si faci cu greutati mici multe repetari. Daca te duci la sala poti lua si ceva care sa te ajute sa slabesti (poti incerca l-carnitine e foarte bun si nu dauneaza) insa la varsta ta chiar nu e nevoie. Baga tare si uita-te peste 1 an in oglinda si o sa fii surprins de ceea ce o sa vezi. In rest bafta.

cum sa alerge mai pe stomacul gol? cine va da astfel de sfaturi? daca alearga la prima ora dimineata, da, dar apoi nici sa nu manance? cartofii sunt permisi,in cantitati moderate. O inghetata nu inseamna 400 grame, in nici un caz.

Ca sa slabesti trebuie sa mananci sanatos. Fructe, legume, elimina painea pe cat posibil, iar unde nu e posibil painea neagra e ok. Nu manca prajit. Supe multe. Dulciurile sunt si ele ok, dar nu zilnic. O inghetata pe saptamana nu a facut pe nimeni obez. Si bineinteles miscare. Mers pe jos, alergat, mers la sala, inot, etc.
0

#9 Utilizator offline   GaMeR14 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 November 2010 - 08:34 PM

ms mult pentru raspunsuri..am sa incerc..:*

Pe curand..":flowers:
0

#10 Utilizator offline   LăutarulDinBeci 

• Problem, moderator ?
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 10

Scris 09 November 2010 - 08:35 PM

Apropo, sa nu te astepti la un fizic gen adrian mutu in primele zile/saptamani, procesul de slabire (intr-un mod sanatos) e durativ si tre' rabdare si incredere.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Va rog frumos doresc doar o informatie
Multumesc
Mircea112  0 984
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Esti multumita de corpul tau? Armina  173 31.524
Replici noi Bicicleta anamaria_ro  14 12.091
Hot Topic (New) Atasamente IMPLANTUL MAMAR laurici76  82 28.707
Replici noi Pulpe Fashionista`  18 5.815