Am un laptop care,incepuse sa scoata un sunet ciudat si nu mai intra,nu incarca Windows-ul.L-am dus la un ins laudat.
Tipul,da vina pe microprocesor...cum ca vezi,Doamne "e terminat!". Imi ia 60 de euro ca-mi procura el un alt microprocesor.
Dupa doua luni de aminari si minciuni imi zice ca mi-a inlocuit microprocesorul cu altul dar...nu putea sa mai intre in BIOS si zice ca "trebuie activat de la ei".
Precizez ca inlocuirea microprocesoarelor a facut-o in fata mea deci,altceva nu a schimbat in el.
Ai cer tipului vechiul meu microprocesor dar el zice ca nu-l mai are ...nu-mi mai amintesc ce motiv mi-a servit ...dar,m-am lamurit ca omul e sarlatan.
Ca sa pun cireasa pe tort :ai las acasa unui alt "mare mester" laptopul timp de ....3 luni!
Ca sa-l verifice si sa-mi salveze ce aveam in el (muzica,ebook...)
Si asta, mi-l pune in brate declarind ca nu stie ce are..."probabil,placa de baza".
Problema mea acum este ca: am laptopul dar nu stiu in ce stare e...ce i-a facut fiecare dintre ei ....
Pentru mine laptopul asta are o inestimabila valoare...sentimentala si nu as vrea sa-l abandonez mai ales ca am concluzionat intre timp ca nu avea nimic fizic ci,era o problema software in urma unui troyan( fiindca,aceeasi "buba" am avut-o si cu noul notebook si am rezolvat-o "ca orbu' Braila" prin curatari si "repristino sistema".)
Intrebare: pot sti daca microprocesorul din el e al meu ori e un altul?
Presupunind ca al doilea tip care l-a avut pe mina nu a distrus si nici nu a substituit nimic in el...trag speranta ca l-as putea repara...eventual,il trimit la firma chiar daca nu se merita...
Ce parere aveti?
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 08 November 2010 - 03:06 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS