sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

deschidere automata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alexeevyci 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-April 08

Scris 07 November 2010 - 05:12 PM

Problema consta in faptul ca atunci cand accesez anumite linkuri acestea mi se deschid in mod normal insa mi se mai deschide, pe langa pagina pe care sunt, si cate o pagina al aceluiasi browser cu pagina de start pe care o am setata. Mentionez ca aceasta deschidere eronata de pagini are loc indiferent de browser-ul utilizat. Am incercat reinstalarea unuia dintre aceste browsere, dar aceeasi eroare persista. Nici antivirusurile nod 32 si avast n-au dat nici un rezultat. Aceste noi pagini deschise automat nu sunt reclame sau pop-up-uri.
0

#2 Utilizator offline   zolex 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 12 November 2010 - 10:25 PM

Vezi postareaalexeevyci, la Nov 7 2010, 05:12 PM, a spus:

Problema consta in faptul ca atunci cand accesez anumite linkuri acestea mi se deschid in mod normal insa mi se mai deschide, pe langa pagina pe care sunt, si cate o pagina al aceluiasi browser cu pagina de start pe care o am setata. Mentionez ca aceasta deschidere eronata de pagini are loc indiferent de browser-ul utilizat. Am incercat reinstalarea unuia dintre aceste browsere, dar aceeasi eroare persista. Nici antivirusurile nod 32 si avast n-au dat nici un rezultat. Aceste noi pagini deschise automat nu sunt reclame sau pop-up-uri.

Salut, dupa mine doar un singur lucru poate fi :

Intra cu browseru pe net, dai click sus la meniu pe TOOLS apoi OPTIONS si acolo intr-un loc scrie Home Page si intr-o casuta adresa paginii de start, daca acolo adresa asta (exemplu www.google.com) apare de mai multe ori, sterge-le si lasa doar o adresa, apoi dai OK si inchizi toate browserele, deschizi unul din nou si in mod normal nu ar mai trebui sa iti faca figuri...eu zic sa incerci, daca nu se rezolva problema imi cer scuze.....sal si bafta!

P.S. Sa faci chestia asta cu toate browserurile care le folosesti!

Aceasta postare a fost editata de zolex: 12 November 2010 - 10:27 PM

0

#3 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 13 November 2010 - 08:55 AM

Vezi postareazolex, la Nov 12 2010, 10:25 PM, a spus:

Intra cu browseru pe net, dai click sus la meniu pe TOOLS apoi OPTIONS si acolo intr-un loc scrie Home Page si intr-o casuta adresa paginii de start, daca acolo adresa asta (exemplu www.google.com) apare de mai multe ori, sterge-le si lasa doar o adresa, apoi dai OK si inchizi toate browserele, deschizi unul din nou si in mod normal nu ar mai trebui sa iti faca figuri...eu zic sa incerci, daca nu se rezolva problema imi cer scuze.....sal si bafta!

P.S. Sa faci chestia asta cu toate browserurile care le folosesti!

Metoda expusa de tine rezolva alta problema: deschiderea mai multor pagini cand lansezi browser-ul.
Problema initiatorului e alta: i se deschid pagini noi cand acceseaza anumite link-uri.
Daca ce ai spus tu ii rezolva problema, atunci initiatorul nu a fost suficient de explicit.
0

#4 Utilizator offline   alexeevyci 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 28-April 08

Scris 16 November 2010 - 12:11 PM

Deci cand lansez browser-ul nu mi se deschide decat o pagina cu adresa prestabilita in sectiunea "Home page". Problema este de alta natura si anume deschiderea altor pagini de internet cand accesez anumite linkuri sau dupa cateva secunde dupa ce accesez acele link-uri.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Diminuarea vitezei de download
helpp!!
redbloodedw  2 2.985
Replici noi Conectare la wireless Larisa1  1 991