Pagina 1 din 1
se blocheaza, ca idiotu`!
Scris 09 January 2006 - 06:56 PM
de fapt ce mai face de la o vreme handicapatu` meu de calc? cand ii bag o mufa in spate (fie ca e de la casti, microfon, un cablu pe usb -inca n`am incercat cu o memorie pe usb- ) se blocheaza; activitate pe hard 0 (beculetu` al` de la sistem care indica activitatea la hard sta stins) iar de ctrl-alt-del nici nu se pune problema, ca nu merge (ca astea 3 taste sunt cele mai uzate, este alta poveste
) de ce naiba face asa?
Scris 10 January 2006 - 12:13 AM
Domle, ai dreptate. Computerul e idiot. Dar e idiot in general , nu doar al tau e in categoria asta.
Eu totusi zic ca atunci cand o bagi in spate (mufa zic) , sa o bagi mai delicat, ca poate il afecteaza. Ia-o cu usurelul si o sa vezi ca merge ! 
Serios vorbind acum, nu am avut de a face cu vreo problema asemanatoare, poate zic o prostie dar nu o fi si placa de baza de vina? Daca nu o fi si windowsul cu bube ca atunci e clara treaba...
Serios vorbind acum, nu am avut de a face cu vreo problema asemanatoare, poate zic o prostie dar nu o fi si placa de baza de vina? Daca nu o fi si windowsul cu bube ca atunci e clara treaba...
Scris 11 January 2006 - 08:32 AM
Catalin_Pop, la Jan 10 2006, 12:13 AM, a spus:
Domle, ai dreptate. Computerul e idiot.
este, este... daca ii mai pui si un windows pe el iese varza murata...
tocmai i`am dat enable la error reporting; poate zice ceva. mi s`a blocat odata si fara mufe... si apoi se reseta
LE: am auzit si de problema aia cu fisierele WMF, da` stiu ca nod32 protejeaza bine pt asta
Aceasta postare a fost editata de Corneliu: 11 January 2006 - 08:47 AM
Scris 11 January 2006 - 10:06 PM
pai si de unde vrem sa gicim noi ce are??
da mai multe detali
Sistem de opereare, configuratie, cand a fost ultima data instalat windows pe el ???
Eu zic ca nu compuiterul de idiot! cred ca e problema celui care il foloseste
daca nu ai windowsul original cumparat nu te deranja cu error reporting, si chiar si asa nu o sa vezi nimic de la microsift
da mai multe detali
Sistem de opereare, configuratie, cand a fost ultima data instalat windows pe el ???
Eu zic ca nu compuiterul de idiot! cred ca e problema celui care il foloseste
daca nu ai windowsul original cumparat nu te deranja cu error reporting, si chiar si asa nu o sa vezi nimic de la microsift
Scris 12 January 2006 - 07:22 PM
Nu e normal sa bagi sau sa scoti mufe in timpul functionarii deoarece se pot creea scurtcircuite si sa iti reseteze ( sau opreasca sau chiar sa arda ) calcul
dar se intampla foarte rar .
dar se intampla foarte rar .
Scris 08 March 2006 - 11:17 AM
Calculatoru tau este mic copil pe langa al meu!!!!Al meu zici ca este pe moarte!
Aceasta postare a fost editata de cristy_05: 08 March 2006 - 11:17 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce nu merge cum trebuie | Bitza102 | 3 | 1.137 |
|
Problema cu Audio la Laptop ! | Naeema | 5 | 5.113 |
|
Se blocheaza calculatorul