sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O problema delicata si nu stiu ce sa fac Sunt in dubii... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alex8888 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-November 10

Scris 06 November 2010 - 07:16 PM

Salutare tuturor!!!
Sunt nou pe acest forum , daca nu am postat unde trebuie va rog sa ma scuzatii!!!
Povestea mea e urmatoarea...
Sunt prieten cu o tipa de circa 6 ani.. Nu ne vedem prea des deoarece eu sunt in CJ iar ea in BH.. Acuma 3 zile a fost la mine in CJ deoarece am invitato la meciu din Liga Campionilor.
Sincer sa fiu nu simteam nimic pt ea pana acuma. Eu unu nu o numesc dragoste ci atractie... Mi-a placut felul ei de a fii modul de a se comporta , am facut mancare inpreuna ce sa mai spun a fost extraordinar....
Problema e urmatoarea ea e intro relatie cu cineva de ciraca 3 ani , tot mi se plangea de Fat Frumosul ei dar niciodata nu mi-a placut sa ma bag cu safaturi sau comentari deoarece nu imi place si nu cred ca e corect . Singurul lucru care am intrebato dece nu il paraseste daca nu ii convine . Raspuns a fost urmatorul, Ca ii este frica sa nu ramana singura...
Eu unu vb aia mi-as lua inima in dinti sa ii spun ceea ce simt pt ea , dar de ce mie frica ? nu mie frica de NU ... eu nu stiu cum sa fac ca prietenia dintre noi doi sa nu se piarda daca ii voi spune, de asta mie frica...
Astept sfaturile si raspunsurile voastre....
0

#2 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 06 November 2010 - 07:25 PM

vad ca nu se inghesuie nimeni :cry: depinde ce apreciezi mai mult...o strangere de mana sau o strangere in brate in pat,tu decizi...forta e cu tine,luck :lol:

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 06 November 2010 - 07:46 PM

0

#3 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 06 November 2010 - 07:54 PM

Las-o sa se desparta ea de capul ei de ala. Ea ti-a dat tie de inteles in vreun fel ca ar fi atrasa de tine ?
0

#4 Utilizator offline   Alex8888 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 November 2010 - 11:53 AM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Nov 6 2010, 07:54 PM, a spus:

Las-o sa se desparta ea de capul ei de ala. Ea ti-a dat tie de inteles in vreun fel ca ar fi atrasa de tine ?

Da , deoarece pana sa nu vina la Cj mai vb dar nu fff des de cand a plecat din Cj zilnic ia ma cauta pe mess , de ex ieri seara ea mia dat o reteta de mancare....daca ieri nu am vb vrio 4 ore nu am vb deloc , si eu nici odata nu am abordato pe mess.....
Daca intrebi dece nu am abordato deoarece este intro relatie cu unu de 3 ani si nu mi se pare corect fata de ala....
0

#5 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 07 November 2010 - 12:19 PM

Vezi postareaAlex8888, la Nov 7 2010, 11:53 AM, a spus:

Da , deoarece pana sa nu vina la Cj mai vb dar nu fff des de cand a plecat din Cj zilnic ia ma cauta pe mess , de ex ieri seara ea mia dat o reteta de mancare....daca ieri nu am vb vrio 4 ore nu am vb deloc , si eu nici odata nu am abordato pe mess.....
Daca intrebi dece nu am abordato deoarece este intro relatie cu unu de 3 ani si nu mi se pare corect fata de ala....

Nu intreb de ce nu ai abordat-o ca stiu deja - de tarsa sa nu o "pierzi". Cinstea asta a ta o sa te duca in pom.

Legat de ce am subliniat in postarea ta - chestiile astea sunt amicale, deci in materie de amor inseamna fix nimic. Nu te mai iluziona. Esti amicul ei, daca ma iau dupa ce postezi si dupa abordarea ta. Da-mi ceva concret daca vrei sa cred ca ea te place ca barbat, nu ca amic. Amicul este ceva dickless, cam ca un fel de cea mai buna prietena. Este mai exotic deoarece e baiat - adica by default este milos, intelegator si eventual distractiv... a, da, si pentru ca teoretic are o scula si el, dar asta asa, ca fapt divers.

Ai avut banuiesc vreo iubita pana acum, nu ?
0

#6 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 07 November 2010 - 12:22 PM

asculta-l pe scorpion, zice bine ce zice si eu stiu ca are dreptate....nu te baga in ceva in care nu esti pregatit sa duci....la sfarsit, indiferent care va fi acela tot prost va iesi atata timp cat esti inca doar un umar...

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 07 November 2010 - 12:15 PM

0

#7 Utilizator offline   Alex8888 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 November 2010 - 12:47 PM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Nov 7 2010, 12:19 PM, a spus:

Nu intreb de ce nu ai abordat-o ca stiu deja - de tarsa sa nu o "pierzi". Cinstea asta a ta o sa te duca in pom.

Legat de ce am subliniat in postarea ta - chestiile astea sunt amicale, deci in materie de amor inseamna fix nimic. Nu te mai iluziona. Esti amicul ei, daca ma iau dupa ce postezi si dupa abordarea ta. Da-mi ceva concret daca vrei sa cred ca ea te place ca barbat, nu ca amic. Amicul este ceva dickless, cam ca un fel de cea mai buna prietena. Este mai exotic deoarece e baiat - adica by default este milos, intelegator si eventual distractiv... a, da, si pentru ca teoretic are o scula si el, dar asta asa, ca fapt divers.

Ai avut banuiesc vreo iubita pana acum, nu ?

Vrei ceva concret ok de 3 ori am refuzato ( adica de 3 ori a vrut sa ma sarute ) dupa care la plecare in gara tot astepta asta dar eu nu am vrut .......
Nu ca nu sut pregatit in ceea ce vreau sa ma bag, dar singur impediment e cealata persoana.... si mai este unul in momentul de fata am o prietena de circa 3 luni pt care nu simt nimic, adica aia nu ar fi o problema ....
0

#8 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 November 2010 - 12:44 PM

uite amice, am fost intr-o situatie similara si nu am putut renunta la cel cu care eram in favoarea prietenului meu cel mai bun, nu era umarul meu de bocit, fiecare ne sprijineam cand era cazul, rezultatul a fost un dezastru,,,, toata lumea a avut de suferit, de aceea zic, daca ea va fi libera atunci poti face cum crezi, pana atunci......iti dai seama si singur...
0

#9 Utilizator offline   Alex8888 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 November 2010 - 01:01 PM

Vezi postareaSalvie, la Nov 7 2010, 12:44 PM, a spus:

uite amice, am fost intr-o situatie similara si nu am putut renunta la cel cu care eram in favoarea prietenului meu cel mai bun, nu era umarul meu de bocit, fiecare ne sprijineam cand era cazul, rezultatul a fost un dezastru,,,, toata lumea a avut de suferit, de aceea zic, daca ea va fi libera atunci poti face cum crezi, pana atunci......iti dai seama si singur...

Ok thx de raspunsuri....
Sunt constient de lucru asta ca pana cand nu va fi libera nu merita incercat...

Aici ii pt Scorpion nu din cauza frici nu am abordato de mesinger (ca poate o pierd) daca o pierd asta e viata nu e singura fata din lume....Eram si eu curios sa vad daca ma mai cauta dupa plecarea din Cj sa imi pot da seama de anumite lucrurii..
Salvie pana in momentul de fata nu am fost si nici nu voi fi umarul pe care sa planga, a incercat sa mi se planga de anumite lucrurii dar i-am spus ca .... ai venit la Cj lasa plansul si simtete bine ... dupa ce pleci inapoi acasa poti sa revi la viatza ta ....
Eu am incercat sa ii arat si un altfel de mod de a privi viata ....cum decurge o zi de dimineata pana seara in prezenta mea ...
Eu doream niste raspunsuri oare cum as putea sa ii spun ceea ce simt si cred despre ea fara ca prietenia construita pana in momentul de fata sa nu se STRICE.....
Dar vad ca este doar o cale cred ca am sa ii spun .... verde in fata ....ce poate sa zica mai mult de NU....
0

#10 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 November 2010 - 01:06 PM

exact asa am primit si eu, verde in fata, doar ca trebuie sa fii pregatit pentru acel Nu..altfel nimeni nu va fi intr-o postura prea fericita, dar hai sa spun ca tu ai un atuu, ea nu va fi surprinsa de destainuirea ta pentru ca deja vad ca ti-ar fi dat unele semne...daca nu e doar o joaca din partea ei va fi ok, chiar si asa macar vei afla ce si cum...bafta si sper sa ne spui si noua macar rezultatul :roll:
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nu are incredere in mine !
confuz, nustiu unde-i adevarul si de partea cui
trigonel  15 3.748
Replici noi Dragobete vs. Sf. Valentin; Dragobetele- topic combinat
Oare alte tari ar importa Dragobetele romanesc ??? Ma indoiesc...
Decebal88  15 2.848
Replici noi Poveste...si niste sfaturi... Francezu72  10 2.532
Hot Topic (New) Atasamente Impacare?
Mai merita incercat?
Malkia  61 11.795
Replici noi Nu stiu ce sa mai fac...:( Nazziix  15 1.037