Cum va fi vremea
Scris 06 November 2010 - 10:59 AM
Am sa revin ulterior cu precizari in acest sens, despre vremea, prognoza anotimpului de toamna, cum va fi.
Scris 06 November 2010 - 02:54 PM
Mare curaj am, dar cu EL alaturi nu simt nici o opreliste, si chiar acum e linga mine IL simt, ma bufneste risul, asta e :pina dupa 1 12 2010 va fi toamna, am mai facut aceasta cerere la EL si anul trecut pe vremea asta si mo ascultat. Dar dupa aia a fost o pedeapsa ce am avut-o de tras pentru ca-I gresisem amarnic, si iarna a fost cum a fost. Primavara si restul anului a fost cam normal, nu m-am prea amestecat pentru ca nu-mi permite oricind, chiar ma atetioneaza , tentatia e mare pentru mine uneori, de abia ma abtin.
Da, am avut inundatii si eu si acum 2 ani, ma pedepseste la hurta , mi-a si transmis sa nu caut cu orice chip sa ies in evidenta, decit cit imi permite EL, si considera ca-I necesar. De are programat ceva, asta e, cred ca trebue multe interventii la EL, de se stie din timp. Ma mir ca-mi da voie sa va transmit acestea, are EL un gind cumva. Nu stiu cind imi va mai da voie, pe curind.
Da, am avut inundatii si eu si acum 2 ani, ma pedepseste la hurta , mi-a si transmis sa nu caut cu orice chip sa ies in evidenta, decit cit imi permite EL, si considera ca-I necesar. De are programat ceva, asta e, cred ca trebue multe interventii la EL, de se stie din timp. Ma mir ca-mi da voie sa va transmit acestea, are EL un gind cumva. Nu stiu cind imi va mai da voie, pe curind.
Aceasta postare a fost editata de Ionciobanu: 06 November 2010 - 02:49 PM
Scris 06 November 2010 - 03:01 PM
Stai sa ne adunam mai multi ca sa cantam in cor. Bine...eu nu prea am voce frumoasa asa ca mai mult o sa rag
Scris 06 November 2010 - 03:07 PM
Doctor F, la Nov 6 2010, 03:01 PM, a spus:
Stai sa ne adunam mai multi ca sa cantam in cor. Bine...eu nu prea am voce frumoasa asa ca mai mult o sa rag 
De e cor,inseamna mai multe pareri poate o iesi ceva bine, poate nu cad la examen, sa stiti si EL vrea sa treaca alaturi de mine .Asa ca fiti responsabili si cit mai drepti, pentru ca EL e si drept si dur.
Scris 07 November 2010 - 05:28 PM
Vin cu o precizare, va fi vreme de toamna pina dupa 1 dec. 2010, pe tot teritoriul prognosticat obisnuit meteo, de intetes cred locuibil.
Scris 07 November 2010 - 05:52 PM
normal sa fie vreme de toamna doar e TOAMNA......acum nu-mi mai fac griji in privinta starii vremii....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nimic personal.. |
kisstiana | 97 | 7.440 |
|
Vorbeste gratis la telefon. | Jmenarul | 15 | 26.766 |
|
moderatorul seraphimovic |
vesperala | 225 | 22.102 |