Care este principala diferenta intre cei care au si nu au succes? Pur si simplu cei care au success si-au pus niste intrebari mai bune si ca urmare , au obtinut niste raspunsuri mai bune
Henry Ford si-a pus intrebarea : Cum as putea sa produc in serie aceasta masina ?
Lech Walesa : Cum as putea redobandi libertatea si un trai mai bun pentru concetatenii mei?
Daca ti-ai da frau liber imaginatiei ce intrebari ti-ai pune ?
Daca n-ai lua in considerare posibilitatea esecului sau refuzului , ce intrebari ti-ai pune chiar acum?
Cand oamenii se tem sa se implice in vreo relatie sentimentala , isi pun intrebari care genereaza indoieli , precum : ,, Daca exista cineva mai bun decat mine ? Daca ma implic prea mult si pierd tot ? Asta ii va impiedica sa se bucure de ceea ce au deja .
Ce-ar fi daca , in loc de acestea , s-ar intreba : Cum de-am avut eu norocul sa te intalnesc ? Oare ce iubesc cel mai mult la tine ? Cat de mult mi-a imbogatit viata aceasta relatie ?
Ce intrebari ti-ai putea pune , tie si partenerului de viata , in asa fel incat sa va simtiti cei mai fericiti din lume?
Aceasta postare a fost editata de Rhini: 06 November 2010 - 04:15 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS