sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Polipi, Deviatie de sept, Sinuzita Cum se trateaza, amanunte, Ce recomandati Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   Calin-8 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-December 11

Scris 29 March 2012 - 12:51 PM

Prin 2007 am fost diagnosticat cu sinuzita maxilara (cica probabil de la tratamentele stomatologice) si cu deviatie de sept.
Mi-a fost frica de operatie si nu am facut-o. Doctorita de la ORL mi-a spus ca din cauza deviatiei o sa am probleme daca nu ma operez. Nara stanga lucreaza si pentru dreapta si se atrofiaza mucoasa pe stanga, iar pe dreapta nu prea patrunde din cauza deviatiei.

Si iata ca am ajuns la vorbele ei. Folosesc o gramada de picaturi, antibiotice, ParaSinus, Sinupret, propolis etc etc.
De vreo 2 luni, de cand a fost gerul ala cumplit, stanga nu mai lucreaza deloc, iar dreapta lipsa din start.

Acum nu mai pot respira aproape deloc. Nu prea dorm noaptea, pentru ca respir numai pe gura si mi se usuca gatul.
Am fost iarasi la ORL si mi-a gasit un polip mare care astupa nara stanga (singura care lucra).
Mi-a spus: Operatie urgent !!!!

N-am ce face! Nu mai scap de data asta! Imi scoate si polipul, imi reface si deviatia de sept si poate imi rezolva si sinuzita maxilara.
M-am gandit totusi sa ma duc la Bucuresti (Panduri) sau Tg. Mures. Nu am incredere aici in provincie.

Voi ce spuneti? In Bucuresti am aflat de un doctor f. bun - Budu Victor, dar e foarte ocupat si cine stie cand ajung la dansul si ma programeaza, iar la mine e urgenta (asa mi-a spus orl-istul de aici).
Am mai aflat de dr. Popescu Novac de la Panduri ca este ok.
0

#82 Utilizator offline   Calin-8 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 April 2012 - 09:48 AM

Ma programez si eu ca omul la Dr. Hociota (fostul Panduri). Ma vazuse in provincie un medic ORL care mi-a spus ca e nevoie urgent de operatie. Nu m-am lasat pe mana celor din provincie si bine am facut, ca am aflat mai tarziu ce ar fi insemnat.
Asa ca ma duc la Panduri pregatit de operatie cu bagaj cu tot. Ma consulta, ma pune sa fac CT (tomograf la sinusuri) si ma trimite acasa.
Dupa ce am stat o saptamana in stress si tensiune ca ma duc la operatie....
Cica ne auzim dupa Sarbatori ca sa facem operatia. E vorba de operatie de deviatie de sept, extragere polipi nazali si sinuzita maxilara cronica (la CT mi-au iesit formatiuni pline cu lichid pseudo-polipoase).

Asa ca mai stau 2 saptamani in tensiune, ca doar ma pregateam de operatie. Stiu ce inseamna operatia in sine, mai ales procedurile post-operatorii. Asa ca am urmat tot ce se poate pre-operatoriu.
Si sun ca omul dupa sarbatori, la care ma amana din nou, dar pana la urma ma cheama. Ca sa aflu de la o ruda ca nu te opereaza in ziua programata si mai stai si pe acolo prin spital, pana se hotaraste ca nu are paturi si are foarte multi pacienti. Deci alta asteptare, alta incordare.
Contactez si niste clinici particulare in Bucuresti: 1000 de euro DOAR operatia de deviatie de sept.
Nu mi se pare mult, nici foarte mult, mi se pare ENORM pentru Romania.
Doar traim intr-o tara cu salarii de 600 RON.

No more! Thanks!

Stiu ca nu exista tratament natural sau homeopat pentru deviatie de sept, dar poate imi recomanda si mie cineva pentru polipi si sinuzita maxilara.
Am vazut si ce inseamna extractia de polipi. Efectiv imi e scarba de spitale si de medici.

Dar imi e foarte greu: nu mai pot respira aproape deloc pe nas, decat pe gura. Mi se usuca gura si nu pot dormi bine noaptea. Sa ma duc sa imi scot doar polipii si am terminat cu povestea asta?

Aceasta postare a fost editata de Calin-8: 19 April 2012 - 09:51 AM

0

#83 Utilizator offline   Alizee* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 19 April 2012 - 10:39 AM

quote name='Calin-8' timestamp='1334821689' post='1060832842']
Ma programez si eu ca omul la Dr. Hociota (fostul Panduri). [/quote]

Salut ,
La Panduri poti sa mergi la Dr Cristescu - o profesionista ,un om de cuvant .
daca esti interesat iti pot da un nr de telefon
0

#84 Utilizator offline   ciprian grigoras 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 23 April 2012 - 10:22 AM

buna! s-a operat cineva de rinoplastie la dr sarafloneanu codrut in spintal?cat ajunge o operatie? e abordabil sau tebuie abordat doar la clinica ? de dr calin dobos ce parere aveti,ma refer strict la rezultate rinoplastie?
0

#85 Utilizator offline   Calin-8 

• Boboc
  • Pip

Scris 02 May 2012 - 08:59 AM

Vezi postareaAlizee*, la 19 April 2012 - 10:39 AM, a spus:

Salut ,
La Panduri poti sa mergi la Dr Cristescu - o profesionista ,un om de cuvant .
daca esti interesat iti pot da un nr de telefon

Panduri s-a divizat in doua: partea cu Urologie - se numeste T. Burghele si partea cu ORL - se numeste D. Hociota.
Dr Cristescu este in partea cealalta. Pe mine ma intereseaza ORL.
Sunt programat tocmai peste o luna de zile, dar nu mai rezist.
Cred ca trebuia sa sar cu lozul ca sa ma programeze mai repede, dar nu m-am prins.
Sunt deja 4 luni de cand nu mai respir cum trebuie si nu dorm bine noptile. Cica polipoza nazala nu e urgenta.

Nu stiti vreun spital privat, dar mai ieftin. unii cerusera 1000 de euro pentru o deviatie. Nici nu mai vreau sa fac deviatia, ci doar polipii.
si e ca dracu, ca polipii nu se mai scot ca pe masea, ci tot cu anestezie generala, internare in spital etc

Aceasta postare a fost editata de Calin-8: 02 May 2012 - 08:59 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Septoplastie Dido333  1 1.830
Replici noi Calculi la glandele salivare
Ajutati-ma
SimonaCornelia12  0 1.173
Replici noi Necroza in cazul operatiei la nas
dupa operatie de rinoplastie m-am ales cu o necroza la picioare
leenarte  10 4.653
Replici noi Aparate auditive - avantaje si dezavantaje camelia_tamaian  6 16.362
Replici noi Durere de gat barricade  2 1.805