////TRICOURI ORIGINALE CU ECHIPE DE FOTBAL DIN EUROPA SI NU NUMAI\\\\
ECHIPE DIN ANGLIA : ARSENAL , CHELSEA , LIVERPOOL ,MANCHESTER UNITED , MANCHESTER CITY , NEW CASTLE ;
ECHIPE DIN SPANIA :BARCELONA , REAL MADRID , VALENCIA ,ATLETICO MADRID ;
ECHIPE DIN FRANTA : MARSEILLE ;
ECHIPE DIN OLANDA :AJAX AMSTERDAM ;
ECHIPE DIN PORTUGALIA :BENFICA ;
ECHIPE DIN SCOTIA: CELTIC ;
ECHIPE DIN GERMANIA:BAYERN MUNCHEN ;
ECHIPE DIN ITALIA:AC MILAN, INTER MILAN, JUVENTUS ,ROMA ,SAMPDORIA ;
TRICOURI ALE ECHIPELOR NATIONALE : BRAZILIA , ANGLIA ,FRANTA ,GERMANIA , ITALIA , PORTUGALIA ,AFRICA DE SUD ;
PRETURI :
1. TRICOU SIMPLU – 140 LEI
2. TRICOU + NUME & NUMAR JUCATOR– 150 LEI
+NUME & NUMAR PREFERENTIAL -160 LEI
3. TRICOU CU MANECA LUNGA SIMPLU – 160 LEI
4. TRICOU CU MANECA LUNGA +NUME & NUMAR JUCATOR -170 LEI
+NUME & NUMAR PREFERANTIAL -180 LEI
5. SHORT DOAR INPREUNA CU TRICOU (SI DOAR LA UNELE ECHIPE)-80 LEI (SIMPLU ) – 90 LEI (CU NUMAR)
6. EMBLEME APLICABILE PE BRAT/PIEPT ( PREMIER LEAGUE , WORLD CHAMPIONS ETC..) – 20 LEI
MARIMI :
S, M , XL ;( INSA NU LA TOATE MODELE SUNT TOATE ACESTE MARIMI )
TRICOURILE SE PRODUC LA COMANDA , IAR DURATA DE LA PRELUAREA COMENZII SI PANA LA PRIMIREA COLETULUI ESTE DE APROXIMATIV 15 ZILE. SE PERCEPE UN AVANS IN VALOARE DE 15 DE LEI CARE POATE FI TRIMIS FIE PRIN MANDAT POSTAL FIE TRANSFERAT IN CONTUL MEU BANCAR SAU PRIN TRANSFER CREDIT 2 EURO ( ORANGE) .
OFERTE
· LA CUMPARAREA A 2 TRICOURI BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ;
· LA CUMPARAREA A 3 SAU MAI MULTE TRICOURI BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER RAPID ;
MAI MULTE IMAGINI AICI ! = >
http://picasaweb.goo...832005120614076
Pagina 1 din 1
Vand tricouri originale echipe de fotbal Barcelona, Real , Manchester, Asenal , Bayern , Chelsea, Juventus
Scris 31 December 2010 - 02:15 PM
salut,as fi si eu interesat de un tricou cu PSV daca se poate?multumesc
Scris 08 February 2011 - 10:38 AM
ma intereseazaun tricou cu maneca lunga, cu fc barcelona daca se poate inscriptionat, "messi". marimea S, modelul oricare din ele, cu care joaca acasa sau in deplasare. as vrea sa stiu un pret si eu sunt din cluj, cum pot sa intru in posesia lui. mersi astept raspuns.
Scris 20 April 2011 - 01:14 PM
Ciprian.tarsala, la 31 December 2010 - 02:15 PM, a spus:
salut,as fi si eu interesat de un tricou cu PSV daca se poate?multumesc
salut ! da se poate .add romaniastore
Mariusmielu, la 08 February 2011 - 10:38 AM, a spus:
ma intereseazaun tricou cu maneca lunga, cu fc barcelona daca se poate inscriptionat, "messi". marimea S, modelul oricare din ele, cu care joaca acasa sau in deplasare. as vrea sa stiu un pret si eu sunt din cluj, cum pot sa intru in posesia lui. mersi astept raspuns.
adauga acest id romaniastore .
contact id:romaniastore
Scris 27 May 2011 - 02:29 PM
Te salut.Am si eu niste intrebari care as dori sa ti le adresez.Dupa aceea ma voi gandi mai serios daca cumpar sau nu.
1.Tricourile sunt de bumbac sau de polyester?Te intreb pt ca am alergie la polyester.
2.Imi poti da indicatii despre marimi.Cam cati cm are fiecare (S,L,XL) in lungime si in latime.
Multumesc.Astept raspuns
1.Tricourile sunt de bumbac sau de polyester?Te intreb pt ca am alergie la polyester.
2.Imi poti da indicatii despre marimi.Cam cati cm are fiecare (S,L,XL) in lungime si in latime.
Multumesc.Astept raspuns
Scris 16 June 2011 - 12:34 PM
G.Adrian, la 27 May 2011 - 02:29 PM, a spus:
Te salut.Am si eu niste intrebari care as dori sa ti le adresez.Dupa aceea ma voi gandi mai serios daca cumpar sau nu.
Multumesc.Astept raspuns
Multumesc.Astept raspuns
salut ! din polyester( asa sunt toate echipamentele sportive )
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bocanci Sir Safety
- ieftini si trainici - |
snakekaa | 0 | 1.175 |
|
Vand adidasi puma
ocazie exceptionala! |
puiu.t | 3 | 2.414 |
|
Outlet de haine hip-hop , streetstule si sport/casual | DumitruRazvan | 3 | 419 |
|
cizme | Littlemisstutu | 0 | 895 |
|
Moda
Idei de cadouri |
Fashion10 | 0 | 1.455 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS