Inspiratia
Scris 05 November 2010 - 05:24 AM
De unde vine inspiratia artistilor? Ce i-au inspirat pe marii poeti , pe marii prozatori , pe marii pictori , pe marii sculptori?
Daca tu simti ca esti un spirit ce nu poate exista fara a crea ne poti spune ce te determina sa faci asta?
Daca tu simti ca esti un spirit ce nu poate exista fara a crea ne poti spune ce te determina sa faci asta?
Scris 05 November 2010 - 05:56 AM
Da.
Natura mama si natura umana. E raspunsul la prima intrebare.
Apoi.
Dorinta de a fi nemuritor! Si de a ramane in istorie.
Altceva ?
Natura mama si natura umana. E raspunsul la prima intrebare.
Apoi.
Dorinta de a fi nemuritor! Si de a ramane in istorie.
Altceva ?
Scris 05 November 2010 - 11:03 PM
Un subiect complex dar cred ca nu l-am facut destul de digerabil
Eu cred ca pe plan personal nu cred ca nemuirirea e inspiratia aia ar trebui sa fie consecinta . Cand ai inspiratie si creezi ceva nu o faci din narcisism
Eu cred ca pe plan personal nu cred ca nemuirirea e inspiratia aia ar trebui sa fie consecinta . Cand ai inspiratie si creezi ceva nu o faci din narcisism
Scris 06 November 2010 - 09:09 AM
prea putin dorinta de a ramane pentru posteritate, ci pur si simplu asa esti, iti vin ideile, povestile, versurile ... dar e si munca aici pe langa talent.
Scris 06 November 2010 - 09:19 AM
Rhini, la Nov 5 2010, 11:03 PM, a spus:
Un subiect complex dar cred ca nu l-am facut destul de digerabil
N-ai inteles nimic!
Dar nu are a face. O sa mai cresti tu, si o sa intelegi intr-o buna zi ceea ce am scris.
Inspiratia e una, narcisismul altceva.
samsara, la Nov 6 2010, 09:09 AM, a spus:
prea putin dorinta de a ramane pentru posteritate, ci pur si simplu asa esti, iti vin ideile, povestile, versurile ... dar e si munca aici pe langa talent.
Corect!
Cum le zici tu Guerlain, asa de bine, odihnita.
Scris 29 December 2010 - 08:17 PM
Rhini, la Nov 5 2010, 05:24 AM, a spus:
De unde vine inspiratia artistilor? Ce i-au inspirat pe marii poeti , pe marii prozatori , pe marii pictori , pe marii sculptori?
Nu stiu de unde vine inspiratia artistilor mari sau anonimi, un lucru e sigur, la unii e nativa iar la altii dobandita activarea capacitatii de a fi deschis inspiratiei.
Ma determina faptul ca inspiratia curge, eu nu fac decat sa astern pe hartie, pe nivelul meu desigur, ideile, conceptele, decodarea inspiratiei.
Scris 29 December 2010 - 08:26 PM
Rhini, la Nov 5 2010, 11:03 PM, a spus:
Eu cred ca pe plan personal nu cred ca nemurirea e inspiratia aia ar trebui sa fie consecinta. Cand ai inspiratie si creezi ceva nu o faci din narcisism.
De unde stii ca adevarata creatie nu contine si o doza buna de narcisism (respectiv de dorinta de a ramane nemuritor cum a zis Two)?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Totul este relativ! | BObO03 | 60 | 6.428 |
|
The Green Beautiful | jet li | 1 | 831 |
|
Moralul este intotdeauna si etic?
Eticul, mai presus de orice |
kriemhild | 16 | 8.587 |
|
|
deea_s | 53 | 22.063 |
|
Maxime si citate "celebre" ale userilor.
Vorbe de duh, Vorbe cu tālc. ( nu greseli si nu erori in exprimare) |
New Task | 5 | 1.872 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS