Cred ca este mai mult decat inutil sa-l intrebam DE CE IA FORTRAL! Tipul ia si gata! Important e sa vedem ce poate sa faca de acum incolo si cum sa NU MAI IA FORTRAL.
Probabil nu ai o viata grea sau cine stie ce probleme in familie, nu te bate mama si nu se imbata tata. Si cu toate astea te inteleg si inteleg de ce iei ce iei. Pur si simplu asa ai simtit tu nevoia, sau ai vrut sa faci ceva diferit, sau ai cautat un echivalent la un anume drog care era mai scump si mai riscant (stim cu totii care deci nu-l mai numesc).
Faptul ca te-ai dus la centru antidrog e perfect. Cei de acolo sunt de mare ajutor insa un lucru e FOARTE important...pe langa tratamentul cu medicamente sa faci si consiliere psiholociga...si aia nu se face o sedinta, doua, trei, se face luni de zile si chiar ani. E intr-adevar o problema faptul ca parintii tai nu prea pot sa faca fata socului de a afla ca IAR te-ai bagat pe F si nu stiu cum sa te ajut in aceasta privinta. Am totusi o intrebare: Cum naiba au aflat ai tai ca mergi la Centru??? Erai cumva minor la vremea aceea? Daca DA, atunci se explica, ei sunt obligati sa anunte familia in cazul minorilor INSA acum ca nu mai esti minor SUNT OBLIGATI sa pastreze confidentialitatea datelor. Deci NICIODATA NIMENI nu va da datele tale sau orice fel de informatie despre inregistrarea ta in program NIMANUI indiferent cine este acea persoana. EXCEPTAND evident cazul in care esti cercetat penal si dosarul tau de la Centru poate fi relevant (gen infractiuni de procurare grave care cer dosar penal - 'infractiuni de procurare' = infractiuni comise in scopul procurarii de droguri sau bani in vederea cunmpararii de droguri - nu stiu exact definitia dar cam asta inseamna).
PMI (personajul meu imaginar) este dependent de hero si a mers singur din disperare si s-a inscris in program la un centru CAIA. Acolo a realizat ca NINENI nu-l critica si TOTI il ajuta. E uimitor cum se implica cei de acolo. Parca e problema lor nu a ta si ai impresia uneori ca EI vor ca TU sa te lasi de droguri mai mult decat vrei TU...e un sentiment ciudat. PMI a urmat tratament cu medicamente in paralel cu consilierea psihologica. A renuntat la tratamentul asta pentru ca nu-l ajuta si tragea in continuare insa, din motive pe care nu le mentionez, nu poate face nici tratament de substitutie si continua doar cu consilierea psihologica. Din cate spune PMI (dupa vreo 6 luni in program in care a trecut prin iad si a facut si o supradoza din care cu greu isi revine), pare sa-i ajute si incet incet reuseste sa isi puna ordine in viata si sa-si limpezeasca mintea si are PENTRU PRIMA OARA IN MULT TIMP sentimentul (nu ma hazardez sa spun CONVINGEREA) ca POATE sa se lase de marfa...acum ramane de asteptat si vazut daca eforturile lui for avae rezultatul MULT asteptat. Ca sa fac o paralela cu reactia mamie tale, si parintii PMI au aflat ca IAR consuma (ei crezand ca s-a lasat de ceva vreme si ca nu mai are probleme cu drogurile) odata cu supradoza, cand au aflat si ca era deja inscris in program la CAIA...deci poate a fost o chestie 'buna'. Tatal PMI a facut o criza de ulcer cu aceasta ocazie si mamei i-a fost rau cu inima (sper ca nimic grav insa).
Am facut paranteza asta ca sa-ti arat ca nu esti singurul in situatia asta (dupa cum cu siguranta ti-ai dat seama mai ales cand ai fost la centru) si sa-ti atrag atentia asupra faptului ca E FOARTE IMOPRATNT sa faci tratamentul COMPLET si mai ales ca TOTUL ESTE CONFIDENTIAL si NU DAU nici un fel de informatie referitoare la participarea ta in program sau evolutia ta sau ORICE FEL DE INFORMATIE DECAT CU ACORDUL TAU SCRIS. Nici rezutlatele la testele antidrog nu se dau, ABSOLUT NIMIC!
DOAR in cazul in care ITI DAI ACORDUL SCRIS, ei au voie sa dea informatii despre tine persoanelor DESEMNATE DE TINE...in rest poate sa vina si Politia si DIICOT si cine vrei tu ca NU LE DA NIMIC DESPRE TINE si NIMENI PE LUME nu va sti ca esti in program sau ca ai vre-un fel de problema cu orice fel de drog/medicament (cu exceptia situatiei putin probabile pe care ti-am mentionat-o mai sus - cercetare penala)!
Acum ca postul a fost scris dupa 100 de ani si nu-ti mai foloseste, nu stiu, insa poate foloseste altora in situatia ta!
Bft!
Fortral Dependenta...de Fortral
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nootropice
"smart drugs" |
Morph3uss | 2 | 1.805 |
|
Foladon
Caut un medicament echivalent cu Foladonul |
wasssu | 0 | 4.679 |
|
Algocalminul va fi eliberat din august doar cu reteta | nightwish | 22 | 3.784 |
|
Pastilele de slabit
ce parere aveti? |
diana™ | 37 | 15.342 |
|
Nebido | MisticStar | 1 | 2.407 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS