Pagina 1 din 1
Întâlnirile culturale ”Club A - 40 de ani”
Scris 04 November 2010 - 07:29 PM
Întâlnirile culturale irepetabile Club A - cu periodicitate lunară (în prima duminică a fiecărei luni). Ediţia a 2-a, duminică 7 noiembrie 2010, de la 18.30 la 22.30.
Întâlnirile vor avea o latură informală (discutii, proiecte culturale, posibile colaborari, muzică, dans) - şi una spectaculară, pe scenă.
Program:
Recital Folk - Nicu Covaci; Recital unicat - Mircea Florian; Moment actoricesc - Cristina Deleanu; Ecranul magic - clipuri de arhivă: Doru Ionescu TVR; Aniversările lunii: Parada disc jockeilor veterani - Retro-hituri nostalgice şi secvenţe de colecţie - DJ Doru Cetăţeanu.
Aşadar, vă aştept, împreună cu prietenii voştri, duminică 7 noiembrie, la Club A, ora 18.30.
Vom fi între prieteni, vor fi după amieze de neuitat.
Amfitrion: Florin-Silviu Ursulescu
Intrare libera
Club A
Str. Blanari, nr. 14
Bucuresti, Romania
Întâlnirile vor avea o latură informală (discutii, proiecte culturale, posibile colaborari, muzică, dans) - şi una spectaculară, pe scenă.
Program:
Recital Folk - Nicu Covaci; Recital unicat - Mircea Florian; Moment actoricesc - Cristina Deleanu; Ecranul magic - clipuri de arhivă: Doru Ionescu TVR; Aniversările lunii: Parada disc jockeilor veterani - Retro-hituri nostalgice şi secvenţe de colecţie - DJ Doru Cetăţeanu.
Aşadar, vă aştept, împreună cu prietenii voştri, duminică 7 noiembrie, la Club A, ora 18.30.
Vom fi între prieteni, vor fi după amieze de neuitat.
Amfitrion: Florin-Silviu Ursulescu
Intrare libera
Club A
Str. Blanari, nr. 14
Bucuresti, Romania
Scris 04 November 2010 - 07:40 PM
Eu nu . Dar cum sunt multi nostalgici pe acest forum cred ca v-ar place evenimentul . Eu trebuie sa ma duc sa onorez o promisiune in alta parte .
Scris 04 November 2010 - 07:54 PM
uof .. trebuie sa promovez evenimente si sa vin si eu ... how cute ..
red
Scris 04 November 2010 - 07:58 PM
In club A, mi-am gasit o mare iubire, am amintiri frumoase, dar eu nu mai calc in locul ala.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Promovarea succesului romanesc!
S-o facem impreuna! |
stefand | 0 | 2.345 |
|
CURS DE QIGONG TERAPEUTIC cu Maestrul Cezar Culda | MarcelD | 0 | 670 |
|
Programul EzotericFest VI din 19-22 mai 2011 Alternative Complementare | MarcelD | 0 | 713 |
|
StudentFest 2008 | stiri | 0 | 2.507 |
|
Ora Planetei
EARTH HOUR |
GiiieeMan | 8 | 4.303 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS