Unde petreceti Revelionul ?
Scris 03 November 2010 - 03:38 PM
In ultimii ani din ce in ce mai multi aleg sa petreaca Revelionul acasa. Credeti ca este vorba de situatia financiara proasta, starea de spirit sau ...?
Scris 06 November 2010 - 07:46 PM
sper că anul ăsta o să-l petrec cu gaşca mea de nebuni dereglaţi.
deja am īnceput să urăsc revelioanele cu părinţii, sau fără, cu bunici, unchi, mătuşi, soacre, gineri - cu care stăteam cāt timp ai mei erau plecaţi să-şi facă de petrecanie de rev.
tot ce făceam era să stau, să mă uit la maneliştii de pe protv şi antena (că la altceva n-aveam la ce) şi să adorm puţin după intrarea īn noul an.
deci sper că se va oferi un coleg mai milostiv să-i demolăm casa de rev.
deja am īnceput să urăsc revelioanele cu părinţii, sau fără, cu bunici, unchi, mătuşi, soacre, gineri - cu care stăteam cāt timp ai mei erau plecaţi să-şi facă de petrecanie de rev.
tot ce făceam era să stau, să mă uit la maneliştii de pe protv şi antena (că la altceva n-aveam la ce) şi să adorm puţin după intrarea īn noul an.
deci sper că se va oferi un coleg mai milostiv să-i demolăm casa de rev.
Scris 08 November 2010 - 02:50 PM
Ca in ultimi 2 ani la un hotel din Olanesti (2008, hotel Olanesti), Calimanesti (2009, hotel Orizont) si Caciulata (anul acesta hotel Caciulata) cu familii de prietenu de varsta noastra (50 - 50 ani).
Scris 08 November 2010 - 03:06 PM
gisella ., la Nov 6 2010, 07:46 PM, a spus:
Exact, singura diferenta fiind aceea ca noi (eu+parintii) obisnuiam sa mancam virsli, crenvusti etc in timp ce ne uitam la cocalarii de pe protv si antene
Acum am crescut, cica sunt baiat mare (lol) voi petrece cu prietenii insa nu pot sa ignor un pahar de sampanie cu ai mei .. e nepoliticos!
Aceasta postare a fost editata de Lăutaru'DinBeci: 08 November 2010 - 03:01 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
inutile, practice, fitze, nimic, ....fetele, dar baietii? |
New Task | 120 | 8.723 |
|
Martisorul | crocobaur | 9 | 4.749 |
|
S.C. Record S.R.L.