Despre pori ..
Scris 09 January 2006 - 11:57 AM
Salut.. Nu stiu daca sa-a vb despre tema asta... dar am o intrebare... a folosit cineva ceva anume pentru a le dispare porii (cosurile) de pe fata?...
Scris 09 January 2006 - 07:46 PM
Ecko72unltd, la Jan 9 2006, 12:57 PM, a spus:
Salut.. Nu stiu daca sa-a vb despre tema asta... dar am o intrebare... a folosit cineva ceva anume pentru a le dispare porii (cosurile) de pe fata?... 
despre cosuri (acnee) s-a vorbit. Pot sa-ti spun sigur un lucru
Scris 03 April 2006 - 11:32 AM
Ecko72unltd, la Jan 9 2006, 12:57 PM, a spus:
Dap........dar nu dispar toate!Foloseste tratamentu de la Oriflame Oil control+.....eu cu asta ma dau si imi prinde!
Scris 22 April 2006 - 04:21 PM
Atentie la ceea ce mananci, nu fuma si nu consuma bauturi alcoolice !
Spala-te cu apa rece dimineata, numai cu apa rece, niciodata cu apa calda !
Spala-te cu apa rece dimineata, numai cu apa rece, niciodata cu apa calda !
Scris 13 July 2006 - 06:27 AM
pentru pori poti incerca tratamente lazer sunt cam costisitoare insa rezultatele sint minunate.deasemenea lazerul te poate ajuta sa scapi de pori. am o prietena care avea izbucniri grozave pe fata, si imi pare ca dupa citeva tratamente fata ei a devenit curata.asa ca cel mai bine dute le dermatologist(doctor de piele) si consultate...
s-au incearca CLINIQUE !!! mie imi pare foarte bun pentru cosuri, si deasemenea masca pentru pori e minunata si o tii pe fata doar 5minute
s-au incearca CLINIQUE !!! mie imi pare foarte bun pentru cosuri, si deasemenea masca pentru pori e minunata si o tii pe fata doar 5minute
Scris 31 August 2006 - 08:44 AM
Este vorba despre pori sau despre acnee? Sunt doua notiuni diferite! De acnee m-a ferit natura, ceva pori am, se dilata usor vara, dar, am auzit de procedeul numit DERMOABRAZIUNE, pe care il face exclusiv medicul dermatolog, nu cosmeticiana, e foarte bun . Am o prietena la care a dat rezultate. Costa, e 1,5 mil sedinta...adica era, in primavara.
Scris 03 September 2006 - 06:00 PM
ce probleme avea prietena ta pentru care a facurt microdermabraziune? chiar au fost imbunatatiri? eu tot de la medic stiu ca microdermabraziunea nu e prea grozava pt ca efectele dureaza ff putin. se intinde pielea pe moment dar problemele revin chiar in cateva ore..
Scris 03 November 2006 - 05:08 PM
Eu am folosit Clearasil si is in toate farmaciile solutii mai bune daca nu iti foloseste Clearasil eu nu mai am cosuri... dar eu am folosit sapun Clearasil si a mers
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un sfat ... ! | Maddye | 4 | 4.950 |
|
care este adresa engros`ului europa din buc | selenush | 0 | 2.377 |
|
Un machiaj facut necorespunzator poate sa te arate mai in varsta? |
andra_ada | 16 | 9.069 |
|