Slabesc? O intrebare despre foame.........
Scris 02 November 2010 - 03:51 PM
Am o intrebare....Daca imi e foame,inseamna ca slabesc?nu sunt chiar slab.arat..ok sa zicem.as mai vrea ,chiar,sa mai pun un pic pe mine.si ma ingrijoreaza faptul ca de ceva timp am senzatia ca imi e foame mereu..asta inseamna ca e un regres?:| ??
Multumesc anticipat
PS:Daca ati putea sa-mi ziceti niste sfaturi cum sa mai pun pe mn?
Scris 02 November 2010 - 04:03 PM
Scris 02 November 2010 - 05:53 PM
Daca vrei sa nu iti apara senzatia asta, ar trebui sa ai cat mai multe mese pe zi, sa nu stai prea mult fara sa mananci ceva si preferabil sa nu mananci mult la o masa.
Cand corpul are nevoie de resurse si nu le dai(adica cand ti-e foame si nu te hranesti), o sa inceapa sa consume din muschi, dupa din grasimi(evita sa consume grasimile prima data), adica daca continui asa, cum fac multe femei cu ideea ca vor slabi, o sa ti se duca din musculatura si o sa arati mai naspa, cum ajung sa arate multe femei din cauza asta.
Scris 02 November 2010 - 07:50 PM
Ninja2, la Nov 2 2010, 06:53 PM, a spus:
mi-ai spus ceva nou aici
Scris 02 November 2010 - 07:55 PM
Ninja2, la Nov 2 2010, 05:53 PM, a spus:
Daca vrei sa nu iti apara senzatia asta, ar trebui sa ai cat mai multe mese pe zi, sa nu stai prea mult fara sa mananci ceva si preferabil sa nu mananci mult la o masa.
Cand corpul are nevoie de resurse si nu le dai(adica cand ti-e foame si nu te hranesti), o sa inceapa sa consume din muschi, dupa din grasimi(evita sa consume grasimile prima data), adica daca continui asa, cum fac multe femei cu ideea ca vor slabi, o sa ti se duca din musculatura si o sa arati mai naspa, cum ajung sa arate multe femei din cauza asta.
eventual sa foloseasca doi mese...scaunele sunt optional
chestia cu muschii nu am mai auzit-o pana acum...credeam ca muschii se atrofiaza in lipsa miscarii...nu ca ni-i consumam la o masa sau ..doua
Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 02 November 2010 - 08:03 PM
Scris 02 November 2010 - 08:28 PM
Ideea e ca nu se duc imediat(doh..) dar corpul prefera sa pastreze grasimea.
Oricum daca vrei sa slabesti(ca tot suntem la forum de silueta), poti si daca mananci putin rau pe o perioada indelungata, dar e o problema cu asta inafara de scaderea masei musculare(musculatura care se dezvolta destul de greu), metabolismul se schimba sa faca fata stilului asta de viata si o sa slabesti din ce in ce mai greu, iar in general, multi care fac asta pun totul inapoi, asa ca e neproductiv, mai e si nesanatos pe deasupra.
Aceasta postare a fost editata de Ninja2: 02 November 2010 - 08:29 PM
Scris 02 November 2010 - 08:27 PM
Scris 02 November 2010 - 09:33 PM
Eminem6969, la Nov 2 2010, 02:51 PM, a spus:
Senzatia se foame, din cate stiu, indica lipsa unor substante necesare din organism.
Poate ca nu mananci ceea ce trebuie si nu primesti substantele cu pricina. Multe alimente din comert sunt pline de porcarii si contin foarte putine lucruri care hranesc organismul cu adevarat.
Scris 03 November 2010 - 09:34 AM
Scris 03 November 2010 - 02:46 PM
red2shoes, la Nov 2 2010, 08:27 PM, a spus:
PS: SUNT BAIAT
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
am si eu o problema |
MiniME | 192 | 40.767 |
|