Am si eu o intrebare despre placile video .
Deci eu am o placa Fx5200 , 128 mb , tv-out de 2 ani si cam de la o saptamana incoace calculatorul a inceput sa scoata nista sunete ciudate , deschizand unuitatea am observat ca placa video mirose a ars si este incinsa.PUTETI SA-MI SPUNETI DIN CE CAUZA SE INTAMPLA ASTA SI CE POT FACE ?
Pagina 1 din 1
Placa video se incinge despre placi video
Scris 09 January 2006 - 11:18 AM
Pa!nMast3r, la Jan 9 2006, 05:18 AM, a spus:
Am si eu o intrebare despre placile video .
Deci eu am o placa Fx5200 , 128 mb , tv-out de 2 ani si cam de la o saptamana incoace calculatorul a inceput sa scoata nista sunete ciudate , deschizand unuitatea am observat ca placa video mirose a ars si este incinsa.PUTETI SA-MI SPUNETI DIN CE CAUZA SE INTAMPLA ASTA SI CE POT FACE ?
- placa are cooler activ (radiator + ventilator)?
daca se poate ca la un moment dat din cauza prafului sau un cablu a blocat o perioada ventilatorul;
- ai facut overclocking? cresterea fsb-ului peste o anumita limita duce si la marirea frecventei porturilor pci, agp.. etc
curata ventilatorul placii video, verifica voltajele pe care ti le da sursa.. o alta cauza poate fi sursa calculatorului, la un moment dat un scurt sau o suprasarcina pe reteaua dragului nostru renel..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dvdrw a devenit rentabil | roportal | 29 | 12.262 |
|
salut | Nisip | 2 | 2.727 |
|
Pc |
Alex 1234 | 9 | 2.388 |