am 14 ani si ma masturbez de mai mult timp... aceasta imi creeaza dependenta... astazi am avut o problema.. am incercat odata.. totul bine.. peste 15 minute am mai incercat .. nu am ejacuat nimic.. cu toate ca am simtit acea "placere" ca sa'i zic asha... insa peste 5 minute nu mi se scula deloc!!! m'am speriat si am mai incercat, cu citeva video erotice pina sa primit.. insa marea problema este ca mai tirziu aveam probleme, adica vroiam foarte des la WC... ma duceam din minut in minut, si faceam cite putin... sint foarte speriat.. nu stiu ce sa fac.. de remarcat ca aveam si probleme si cu sistemul digestiv..... rog ajutor
Pagina 1 din 1
Probleme cu penisul va rog mult ajutor
Scris 02 November 2010 - 02:16 AM
Nu ai niciun defect. Dar nu mai exagera. Nu stiu eu medicina sa iti explic ce si cum se intampla p-acolo, dar nu ai nici pe dracu.
Scris 02 November 2010 - 09:53 AM
Las-o mai moale prietene. Cand vei avea nevoie de ea tare sa impresionezi fata iubita, moiciunea te va face sa rosesti instantaneu. Alceva mai bun in afara sa ti-o freci nu ai de facut? Poti citi o carte sau practica un sport. Poti chiar invata la materia preferata.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un mic ajutor daca se poate | Marian.18 | 34 | 2.064 |
|
Femeile si filmele XXX | Miticamicutul2 | 183 | 9.818 |
|
Noi, femeile, avem intotdeauna orgasm? Lipsa placerii/orgasmului ma face frigida?
teme combinate |
tyna_v | 475 | 48.064 |
|
Ce ati face in caz de viol? | Michaeelsy | 15 | 1.932 |
|
|
crystyann | 166 | 43.241 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS