Dresuri sau portjartier?
Scris 30 August 2004 - 07:53 AM
Scris 30 August 2004 - 11:01 AM
Chiar ma gandeam ce norocoasa esti, eu nu pot sa determin la colege daca au sau nu. Adica pot...dar e periculos :dee
On-topic:
Din cate stiu eu e o alegere personala, niste chiloti de bumbac oferind ceva putere de absorbtie - pe care ciorapul de lycra nu o are. Desigur, daca e vara poate e mai comod fara, cel putin asa e la baieti :dee Trebuie sa stii totusi ca lipsa de ventilatie si de absorbtie duce la o dezvoltare masiva a florei bacteriene locale - prietenoase in majoritatea timpului dealtfel.
Din punct de vedere al igienei, recomandarea e cu. Din punct de vedere al confortului - fiecare cum crede.Din punct de vedere al esteticii... hmm... arata bine acolo jos?
Mai e o tema de tratat: daca e curent sau frig sau ai de stat in locuri racoroase... mai bine cu.
Hmm...poate totusi ar trebui sa las fetele sa raspunda :dee
Scris 30 August 2004 - 12:19 PM
Scris 30 August 2004 - 09:18 PM
Bravo. Asta chiar ca mi-a placut.
pe.sa. Eu personal prefer varianta "CU" din toate punctele de vedere expuse cu atata generozitate si acuratete de tartorul nostru
Scris 02 September 2004 - 04:32 PM
Scris 02 September 2004 - 04:35 PM
daca ar fi dupa mine i-as da jos
hmmm.....wait a sec :dee
Scris 02 September 2004 - 06:02 PM
Citeaza
daca ar fi dupa mine i-as da jos
hmmm.....wait a sec :dee
L_i_g_i_u_s, de pe tine i-ai da jos? Vezi ca la barbati nu e sanatos purtatul de dres, poate te agata careva si pe intuneric te conFUNDa!!!
On-topic: si eu votez "cu", chiar daca sunt tanga ...
Scris 02 September 2004 - 06:13 PM
Cat despre tine Blacca Cat !...hmm, lasa... m-am razgandit :dee Nu vreau sa pierd bila rosie (azi!)
Scris 02 September 2004 - 06:28 PM
dar comentariile lui l_i_g_i_us asa ce m-au facut sa zambesc ...ca aproape am uitat de atatea probleme care le am avut astazi !!! :
Scris 03 September 2004 - 11:30 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Adella_romania | 42 | 16.013 |
|
propuneri |
Absint | 370 | 32.711 |
|