sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pistruii Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 12 December 2006 - 02:12 PM

Am citit pe prospectul ceaiului de papadie ca ar fi bun pentru pete si pistrui,da' n-am incercat.
0

#22 Utilizator offline   benunici 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-May 06

Scris 13 December 2006 - 08:55 PM

Vezi postarea_monel_, la Dec 11 2006, 10:37 PM, a spus:

Ai dreptate......dar cam greu...
Uite, toti raman :P cand le spun ca eu m-am nascut alba....ca zapada :focus: fara nici un pistrui! Ce diferenta intre pielea mea de acum si pielea mea de atunci!

nimeni nu se naste cu pistrui...
0

#23 Utilizator offline   rasarit_de_soare 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 20 March 2007 - 09:52 PM

Stie cineva daca exista vreun tratament sau vreo crema ceva pt disparitia pistruilor?...Am cativa chiar pe nas,mai ales acum primavara s-au accentuat,si mie nu-mi plac ;)
0

#24 Utilizator offline   Corydalis 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 07

Scris 20 March 2007 - 10:34 PM

Vezi postarearasarit_de_soare, la Mar 20 2007, 09:52 PM, a spus:

Stie cineva daca exista vreun tratament sau vreo crema ceva pt disparitia pistruilor?...Am cativa chiar pe nas,mai ales acum primavara s-au accentuat,si mie nu-mi plac :blink:

Eu nu ma prea pricep dar cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un dermatolog, el iti va explica foarte bine .
Am auzit ca de acesti pistrui nu poti scapa ci doar atenua pe moment insa daca iesi la soare apar la loc
Si oricum cativa pistrui la o fata sunt chiar sexy :doh:
0

#25 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 21 March 2007 - 12:14 AM

Vezi postarearasarit_de_soare, la Mar 20 2007, 12:52 PM, a spus:

Stie cineva daca exista vreun tratament sau vreo crema ceva pt disparitia pistruilor?...Am cativa chiar pe nas,mai ales acum primavara s-au accentuat,si mie nu-mi plac :blink:

Incearca sa-ti tamponezi zonele cu pistrui cu zeama de lamaie. Storci putina lamaie, imbibi zeama intr-o bucatica de vata si te freci cu ea pe fata. Te inteleg, si eu sufar de "boala" asta. :doh:
0

#26 Utilizator offline   petronica 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 19-November 06

Scris 21 March 2007 - 10:10 AM

poti folosi seara uleiul fresh de la Hemel care este si demachiant ,cu acizi din fructe(portocale, lamaii,grapefruit, bergamot)si care in timp atenueaza pistruii si crema antirid care are factor de protectie solara. sunt produse 100% naturale ,foarte bune ,concentrate si dau rezultate.
0

#27 Utilizator offline   angel21 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 16 May 2007 - 01:20 PM

[size="2"][b]buna tuturor! eu am pistrui din copilarie ,acum vreo 3 ani am folosit o crema ca sa pot scapa de ei,gen peeling! am stat in casa aproximativ 3 saptamani ,nu puteam iesi nicaieri pt ca efectiv imi 'cadea' pielea .dar nu conta asta ,faceam orice doar ca sa scap de ei.intr-un final dorinta mea s-a implinit.nu aveam pistrui,era ceva incredbil pentru mine :flowers: .dar acest miracol a tinut o luna de zile ..am evitat contacul cu razele solare cat am putut,dar in zadar mi-au aparut din nou...nu ai ce sa faci cu ei,de pistrui nu poti scapa niciodata,doar cat se pot decolora.nu merita sa va distugeti tenul de la o asa varsta,consecintele apar mai tarziu..dupa ceva timp am ajuns sa ma simt bine in pielea mea,nu mai sunt complexata deloc de ei,am luat si miss liceu cu toate ca eu ma consideram oribila pe vremea aceea...deci fetelor sunteti mult mai speciale decat restul fetelor! nu-mi imaginez acum viata fara pistruiasii mei pe care ii iubesc :friends: ,bucurati-va ca sunteti sanatoase ca la urma urmei asta e cel mai important lucru! va pup frumoasele mele pistruiate!:tease:
0

#28 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 16 May 2007 - 01:29 PM

Vezi postarearasarit_de_soare, la Mar 20 2007, 11:52 PM, a spus:

Stie cineva daca exista vreun tratament sau vreo crema ceva pt disparitia pistruilor?...Am cativa chiar pe nas,mai ales acum primavara s-au accentuat,si mie nu-mi plac :flowers:

lasa natura sa-si urmeze cursul si nu te mai complexa degeaba.au si pistruii farmecul lor.
iti spun eu,care ''sufar'' din copilarie de pistrui.asta nu m-a complexat si nici nu ma va complexa vreodata.
pistruii nu sunt o boala.
0

#29 Utilizator offline   Cristelnika 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 18 May 2007 - 11:49 AM

uuuuuu sexy freckles !!!! Sunt si eu pistruiata si m-am chinuit o gramada cu toate cremele posibile preparate in farmacii, tratamente minune si nu au avut nici un succes; toamna si iarna mi se decoloreaza, iar primavara si vara ma umplu.
O singura crema m-a ajutat in mai mare masura (asta inainte sa ma hotarasc sa ii las in pace) si anume: Farmec contra pistruilor cu acizi din fructe; sunt bune si cremele contra petelor cu camfor preparate in farmacii.
0

#30 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 02 June 2007 - 11:05 PM

o fata mi`a zis ca vroia sa se duca la medic sa-si scoata pistruii... si m`am mirat foarte tare :(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Pensule de machiaj Sicilia  48 7.686
Replici noi Dermoanaliza pielii carmen20078  5 2.564
Replici noi Curs de manichiura pret
cat costa?
Mirunad  0 318
Hot Topic (New) Uleiul de ricin
un ulei care face minuni cu genele si sprancenele voastre...
copil-in-anonimat  41 46.546
Replici noi Smokey makeup
how to...?
satanika  6 2.114