Care mai sunt valorile? topic combinat
Scris 08 January 2006 - 05:31 PM
Scris 17 January 2006 - 07:33 PM
genoveva, la Jan 8 2006, 06:31 PM, a spus:
Societatea in ansamblu nu, dar in caz strict izolat si pur ocazional se vor gasi oameni care vor sti sa se poarte neostentativ in situatiile favorabile, cind au situatii economice cu care pot poza (in general atunci ei " se dau rotunzi", n-am prea auzit de persoane care sa faca asta atunci cind au probleme cu banii, sint pe cale sa fie evacuati din locuinte sau cine stie ce...) in general putem remarca că cei care nu au fost salbatici si fara scrupule nu au ajuns departe, mai ales in sistemul social actual. Dar nu este obligatoriu sa ramina lucrurile asa, lucrurile se mai si schimba...astfel ca dupa o vreme un asfel de comportament poate părea hilar si anacronic...
genoveva, la Jan 8 2006, 06:31 PM, a spus:
Da. Cine nu este bataios si fara scrupule din pacate in sistemul social actual nu ajunge departe...Totusi, urit lucru, si te scârbeste!!!!
Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 17 January 2006 - 07:37 PM
Scris 18 January 2006 - 11:07 PM
ce ma irita pe mine in fiecare zi e ca unii oameni gandesc ca ,avand f multi bani, pot cumpara totul ,.......chiar si pe dumnezeu
Scris 18 January 2006 - 11:38 PM
Astfel manelele sunt la rang de muzica exotica prin strainataturi, "Harry Potter" e cea mai bine vanduta carte, Imnul Romaniei e cantat pe ritmuri rrome, etc, etc.
Scris 18 January 2006 - 11:43 PM
dar hai sa nu fim chiar atat de pesimisti......cred ca mai suntem tinuti in aceeasi forma datorita existentei unor oameni exceptionali........mai avem totusi modele...
Simone de Beauvoir, la Jan 19 2006, 01:38 AM, a spus:
Astfel manelele sunt la rang de muzica exotica prin strainataturi, "Harry Potter" e cea mai bine vanduta carte, Imnul Romaniei e cantat pe ritmuri rrome, etc, etc.
este o desacralizare...........nimic nu mai este sacru,nimic nu mai e de neatins........daca chiar si iisus hristos a fost pus intr-o scena de teatru facand perversiuni.............cred ca stii destre ce vb
Scris 18 January 2006 - 11:46 PM
genoveva, la Jan 18 2006, 11:43 PM, a spus:
Hai ca p-asta chiar nu am auzit-o. Ce scena de teatru?!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat de buni trebuie sa fim? | cogesa | 77 | 17.351 |
|
Dezamagiri | Lighty | 62 | 18.711 |
|
Oamenii dificili | aaa1234 | 20 | 8.097 |
|
Oameni superficiali | Mona6662 | 32 | 6.089 |