Pagina 1 din 1
Traieste-ti viata pagina cu pagina! ratura online
Scris 28 October 2010 - 02:26 PM
Salutare la toata lumea!am cautat zilele astea un site
pe care sa citesc online deoarece cam toata ziua o
petrec la pc.Am dat peste www.read-a-book.info.
Foarte frumos organizat si o multime de carti bune
scrise si in romana si in engleza,autori romani si
straini.Nu stiu dak este in etapa finala dar are
un mare potential!Voi ce parere aveti?
www.read-a-book.info
pe care sa citesc online deoarece cam toata ziua o
petrec la pc.Am dat peste www.read-a-book.info.
Foarte frumos organizat si o multime de carti bune
scrise si in romana si in engleza,autori romani si
straini.Nu stiu dak este in etapa finala dar are
un mare potential!Voi ce parere aveti?
www.read-a-book.info
Scris 24 November 2010 - 04:36 PM
Eu am votat pentru sanse medii chiar inainte de a intra pe site-ul respectiv. Nu cred ca cititul online are mari sande deoarece pana in prezent designul web si-a consolidat tendinta de a fragmenta, de a imparti atentia si de a o solicita pe intervale restranse.
Cine e obisnuit sa citeasca in stilul clasic, cu cartea tiparita, se adapteaza greu cititului online. Cazul meu. Iar cine citeste online probabil ca s-a obisnuit cu scrieri de mica intindere.
Ma rog, poate la mine e o deformatie profesionala. Sunt curios sa vad si alte pareri.
Cine e obisnuit sa citeasca in stilul clasic, cu cartea tiparita, se adapteaza greu cititului online. Cazul meu. Iar cine citeste online probabil ca s-a obisnuit cu scrieri de mica intindere.
Ma rog, poate la mine e o deformatie profesionala. Sunt curios sa vad si alte pareri.
Scris 24 November 2010 - 04:41 PM
Nu pot citi o astfel de carte.E foarte incomod si foarte obositor.Cand citesc stau fie in fotoliu fie intins in pat,in nici un caz pe scaun.
Scris 24 November 2010 - 06:52 PM
mi s'a intamplat sa citesc pe comp, egal motivele care m'au impiedicat s'o fac altfel...
dar e incomod- pozitie, solicitare a ochilor, intrerupere de tabieturi batute'n cuie
ocolesc metoda, de cate ori am orice altceva la dispozitie; in cel mai prost caz, scot foile la imprimanta...
dar e incomod- pozitie, solicitare a ochilor, intrerupere de tabieturi batute'n cuie
ocolesc metoda, de cate ori am orice altceva la dispozitie; in cel mai prost caz, scot foile la imprimanta...
Scris 08 December 2010 - 03:29 PM
La un moment dat se credea ca fenomenul audio-book va fi forma cartii viitorului, care va detrona cartea tiparit. Cred ca intre timp si asta a ajuns un fenomen colateral, nu un trend central.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Carti din care poti invata ce e viata si cum sunt oamenii | Nemo! | 35 | 4.109 |
|
Carti de varsta mea
ce as putea sa-mi iau? |
satanika | 27 | 6.463 |
|
Este verbul obligatoriu pentru literatura? | Itsi Bitsi | 11 | 3.352 |
|
Fotocitirea | Ea. | 15 | 1.849 |
|
Romane de aventura | Arisa_ | 5 | 4.329 |
Contact
Facebook