haym herman, la Feb 9 2011, 12:06 AM, a spus:
oate nu stii ca Isus este fiul acestui dumnezeu ,si are si el de unde invata.Ca doar Isus zice c;Fiul face intocmai ce vede pe tatal sau facind.
Deci vezi ca te cam contrazici.Cine te a mintit ca vrem sa supunem lumea?Te alimentezi cu literatura francmasona ,ai?
Pai nu zice Isus ca celeui ce va avea 10 cetati i se vor mai da 10?Acestia nu sint crestini?
Cit priveste Talmudul,nu ti prinde tu urechile pe acolo,ca Talmudul nu este biblie si nici nu stii tu ce scrie acolo.
M-am lansat cand am auzit de diabolicitatea lui Iisus. Stiu ca in Biblie poti gasi si interpreta orice.
Iisus a blestemat smochinul, a pus mana pe bici, in conceptia unora nu a respectat sabatul si legea lui Moise si s-a declarat Fiul lui Dumnezeu ceea ce pentru farisei era o blasfemie. Yahweh ii invatase cu totul altceva.
Asteptau in Mesia un conducator politic care sa aduca eliberarea sociala (il asteapta si azi) - societatea perfecta, Raiul pe pamant.
Dar Iisus nu a omorat pe nimeni, nici nu a indemnat la crima, razboi sau genocid. A predicat pacea intre oameni si iubirea aproapelui, iertarea dusmanilor. Cand a spus ca a venit sa aduca sabie nu s-a referit la indemn la razboi, ci stia ca oamenii se vor dezbina (intotdeauna au existat fractiuni ideologie in toate domeniile - inclusiv in religie).
Chiar nu cunosteti versetele biblice din Vechiul Testament cand evreii sunt indemnati la crima, razboi, genocid pentru pamantul unei noi natiuni?
Sunt sigur - cunoasteti ca in Vechiul Testament avem de a face cu Creatorul, Demiurgul cel Rau, iar Iisus a fost trimis de Adevaratul Dumnezeu cel Bun ca sa il rastoarne pe Cel Rau (Satana).
Cat despre iudeo-masonerie sau Talmud nu are sens sa mai intram in detalii.
Exista o carte care arata adevarul despre religii si Dumnezeu: "Ce vrea Dumnezeu" scrisa de Neale Donald Walsch (nu spun mai multe ca sa nu fac reclama).
Am o veste pentru dumneavoastra si gasca (ca vad ca multi pe aici isi arata coltii si dau din copite):
Hristos a Inviat!
Contact
Facebook
Twitter
RSS