sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Scrierile Sfintilor Parinti ai Bisericii! Sfanta Scriptura este comentata de Sfintii Parinti! Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 17 January 2011 - 07:42 PM

Vezi postareaFocus prim, la Jan 10 2011, 05:15 PM, a spus:

Asta v-a invatat religia si spiritualitatea?

Uite ce ne-a invatat:

Iezechiel 22

26.Preoţii lui calcă legea Mea şi pângăresc lucrurile sfinte ale Mele; nu osebesc ce este sfânt de ce nu este sfânt şi nu fac deosebire între curat şi necurat; de la zilele Mele de odihnă şi-au întors ochii, şi Eu sunt înjosit de către aceştia.
27.Căpeteniile lui în sânul lui sunt ca nişte lupi care sfâşie prada; ei varsă sânge şi ucid sufletele, ca să-şi sature lăcomia.
28.Proorocii lui tencuiesc toate cu ipsos, cu vedenii deşarte şi cu prevestiri mincinoase, zicând: "Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu", când Domnul nu le grăieşte nimic.
0

#12 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 17 January 2011 - 07:45 PM

Vad ca te-ai pus serios pe studiu...
0

#13 Utilizator offline   Pa. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 22 January 2011 - 04:28 AM

Vezi postareahans, la Jan 17 2011, 07:45 PM, a spus:

Vad ca te-ai pus serios pe studiu...

Biblia e si ea literatura patristica? De ce sintetin asa de sexsisti si nu aveti si o literartura "matristica"? Daca una dintre sfintele voastre a scis ceva literatura la subiect, tot literatura patristica ii zice? Sau o fi vorba despre subiect, daca e despre dumnezeu, atunci e patristica, dar daca e vorba de Maria, cum dracu mai e patristica?
Adica daca o cetateanca sfinta , sa zicem Paraschiva, a scris ceva despre Maria, cum sa fie asta literatura PATRISTICA?????? :doh: :lol: In romaneste , cuvintul "parinti" insesamna tata+mama. Parintii sfinti de care vorbiti ca au scris, pe aici, sint si una si alta? Care sint tata si care mama?

Aceasta postare a fost editata de Pa.: 22 January 2011 - 04:31 AM

0

#14 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 23 January 2011 - 01:45 AM

Vezi postareaFocus prim, la Jan 10 2011, 05:15 PM, a spus:

Asta v-a invatat religia si spiritualitatea?

Care spiritualitate nene?
Pai daca ar fi spiritualitate nu s-ar baza pe minciuna si nici "spiritualisti" nu ar trebui sa traiasca din sarlatanie ...ci din munca ...ca parca asa va invata Isus ...sa nu fiti povara ptr cei din jur si sa nu slujiti pe mamona adica Banul (vrei citatul?) !

Citeaza

Sa faceti afirmatii pline de venin, de ura, de agresivitate, acuzatoare si pe deasupra nejustificate?

Veninul este in vehementa matale cand te faci ca nu sti adevarul. Care adevar ...ca voi nu urmati Calea lui Isus ci a sarlatanului Pavel ...si daca tot te plangi de lipsa de dovezi ...eu pot sa iti dovedesc matale ca Isus i-a lasat mostenirea sa testamentara lui Petru si chiar Pavel pomeneste de evanghelia lui Petru ...iar matale cu toti sfintii bisericii matale nu ne poti dovedi ca Isus i-a lasat mostenirea sa lui Pavel si celor 66 de falsi apostoli ai unei biserici bazate pe MINCIUNA!
Care e minciuna ?
Minciuna este ca Biblia pe care o foloseste biserica matale ... este un text furat de la niste oameni apartinand altei religii si prezentata in mod fraudulos ca fiind Cuvantul Domnului!
Daca nu credeti ...va rog sa comparati Biblia cu Tanachul si apoi sa va documentati despre ISTORIA Tanachului ...si dupa ce ati aflat adevarul ... in cazul ca pana acum nu-l cunosteati ...va astept sa va mai dau si alte lectii despre istoria crestinismului!

Citeaza

Important nu este daca esti adept al religiei iudaice, neo-protestant gen Sola Scriptura, catolic, ortodox, fervent aparator al religiilor orientale sau ateu.

Aveti dreptate important este numai ADEVARUL si despartirea acestuia de minciuna !

Citeaza

Dupa cate vad dumneata nici nu il consideri pe Iisus Hristos ca fiind Dumnezu, nici macar Mesia, ci doar om. Si tot dumneata te dai aparator al lui Iisus? cunosti partea cu fariseismul, fatarnicia banuiesc.

Mai degraba esti matale limitat in imaginatie ...si cand zic asta ma refer la lipsa dumitale de imaginatie in al accepta pe Isus ca om si invatator ...ceea ce este mult mai probabil decat omul Isus sa fie vandut naivilor ca un Dumnezeu ce nu era!

Citeaza

Iti doresc multa pace in suflet si cat mai multa lumina in mintea ta!

Ha ha ha ... imi urezi lumina in minte din pozitia de propovaduitor al obscurantismului religios al evului mediu intunecat?
Sa mori de ras nu alta!
Adevarata lumina nu vine din credinta ci din STIINTA ...iar stiinta nu intra in capetele oamenilor in biserica ...ci in scoli!

Ma mir ca nu va aveti macar atata imaginatie cu cat chiar Mitropolitul Anania a ajuns, ca in locul rugaciunilor si "a apei sfintite facatoare de minuni" a apelat tot la puterile miraculoase ale stintei ...si nu s-a increzut in minunile lui Dumnezeu Atotputernicu ba chiar in loc sa se bucure de faptul ca Dumnezeu il cheama in ceruri la odihna ...el fuge de intalnirea cu Isus-Christos (adica cel care se lauda ca e stapanul cheilor mortii si al cheilor iadului) ca dracu de tamaie !

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 23 January 2011 - 01:50 AM

0

#15 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 23 January 2011 - 01:53 AM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 23 2011, 01:45 AM, a spus:

Care spiritualitate nene?
Pai daca ar fi spiritualitate nu s-ar baza pe minciuna si nici "spiritualisti" nu ar trebui sa traiasca din sarlatanie!

Veninul este in vehementa matale cand te faci ca nu sti adevarul. Care adevar ...ca voi nu urmati Calea lui Isus ci a sarlatanului Pavel ...si daca tot te plangi de lipsa de dovezi ...eu pot sa iti dovedesc matale ca Isus i-a lasat mostenirea sa testamentara lui Petru si chiar Pavel pomeneste de evanghelia lui Petru ...iar matale cu toti sfintii bisericii matale nu ne poti dovedi ca Isus i-a lasat mostenirea sa lui Pavel si celor 66 de falsi apostoli ai unei biserici bazate pe MINCIUNA!
Care e minciuna ?
Minciuna este ca Biblia pe care o foloseste biserica matale ... este un text furat de la niste oameni apartinand altei religii si prezentata in mod fraudulos ca fiind Cuvantul Domnului!
Daca nu credeti ...va rog sa comparati Biblia cu Tanachul si apoi sa va documentati despre ISTORIA Tanachului ...si dupa ce ati aflat adevarul ... in cazul ca pana acum nu-l cunosteati ...va astept sa va mai dau si alte lectii despre istoria crestinismului!

Aveti dreptate important este numai ADEVARUL si despartirea acestuia de minciuna !

Mai degraba esti matale limitat in imaginatie ...si cand zic asta ma refer la lipsa dumitale de imaginatie in al accepta pe Isus ca om si invatator ...ceea ce este mult mai probabil decat omul Isus sa fie vandut naivilor ca un Dumnezeu ce nu era!

Ha ha ha ... imi urezi lumina in minte din pozitia de propovaduitor al obscurantismului religios al evului mediu intunecat?
Sa mori de ras nu alta!
Adevarata lumina nu vine din credinta ci din STIINTA ...iar stiinta nu intra in capetele oamenilor in biserica ...ci in scoli!

Ma mir ca nu va aveti macar atata imaginatie cu cat chiar Mitropolitul Anania a ajuns, ca in locul rugaciunilor si "a apei sfintite facatoare de minuni" a apelat tot la puterile miraculoase ale stintei ...si nu s-a increzut in minunile lui Dumnezeu Atotputernicu ba chiar in loc sa se bucure de faptul ca Dumnezeu il cheama in ceruri la odihna ...el fuge de intalnirea cu Isus-Christos (adica cel care se lauda ca e stapanul cheilor mortii si al cheilor iadului) ca dracu de tamaie !

HAHAHAHHHAHAHAHHA !!!!!!!! C e mă poţi distra !!!!
Tu chiar nu vezi ca eu sunt beat şi am mâncat pizza ? :roll: Acuma nu am timp de faptu ca Dumnezeu a umblat pe la curve !!! Şi a devenit însuşi EL tot Dracu !!!!

Şi ca a devenit atât de diabolic încât să lase gravidă o virgină şi sa se nasca tot EL :soc: !!!!!!!!!!!!!!
0

#16 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 23 January 2011 - 01:54 AM

Vezi postareaPa., la Jan 22 2011, 03:28 AM, a spus:

Parintii sfinti de care vorbiti ca au scris, pe aici, sint si una si alta? Care sint tata si care mama?

:roll: Buna intrebare.
Astept cu interes raspunsul.
0

#17 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 24 January 2011 - 08:54 AM

Avind in vedere ca in "Sfanta Treime" avem doar barbati , ca primul om creat a fost tot barbat , ca apostolii au fost toti barbati ( desi la Rastignire au dat bir cu fugitii lasind doar femeile sa-L insoteasca ) putem declara ca Biblia este o carte misogina iar religia derivata din ea tot asa.
Pe cale de consecinta se poate spune ca acesta poate fi motivul pentru care au fost acceptati ca Sfinti Parinti doar barbatii desi e plin calendarul religios si de.....sfinte :huggles:
0

#18 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 24 January 2011 - 12:54 PM

Vezi postareaObselete, la Jan 23 2011, 02:53 AM, a spus:

HAHAHAHHHAHAHAHHA !!!!!!!! C e mă poţi distra !!!!
Tu chiar nu vezi ca eu sunt beat şi am mâncat pizza ? :huggles: Acuma nu am timp de faptu ca Dumnezeu a umblat pe la curve !!! Şi a devenit însuşi EL tot Dracu !!!!

Şi ca a devenit atât de diabolic încât să lase gravidă o virgină şi sa se nasca tot EL ^_^ !!!!!!!!!!!!!!

Dragutule ...cele postate de mine pe temele de mai sus ...le pot dovedi prin argumenta biblice (de ex cele privind diabolicitatea lui Christos) ...iar cele privind "diabolicitatea Treimii" prin argumentatie ce tin de un pic de logica ... nu cumva ai crezut ca daca apar invaturile RABINULUI Isus ... nu contest la fel de vehement ca si pana acum diabolicitatea lui Isus_Christos?
0

#19 Utilizator offline   pestisorul 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-February 11

Scris 08 February 2011 - 12:55 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 24 2011, 12:54 PM, a spus:

de ex cele privind diabolicitatea lui Christos ... nu contest la fel de vehement ca si pana acum diabolicitatea lui Isus_Christos?

Dar diabolicitatea dumnezeului scrierilor rabinilor tai (puse in mod eronat in carca lui Moise) nu o vezi?
Versetele cu genocidurile, crimele comise de dumnezeul tau si voi pentru pamantul Palestinei nu le vezi?

Iisus Hristos a predicat iubirea si iertarea, lucru pentru care voi nu sunteti pregatiti nici in ziua de azi.
dumnezeul tau a ordonat lui Moise (chipurile) si strabunilor tai crima, razboiul, masacrul unor cetati intregi (copii, batrani, animale)
A declarat ca e ok sa ucizi cu pietre, sa te razbuni (dinte pentru dinte).
Si voi ati mai inteles ca evreii sunt oameni, iar non-evreii sunt animale pe care le poti ucide, iti poti bate joc oricand si oricum de ele, le poti subjuga, imprumuta, insela etc. (Talmud)

Acum compara tu cele doua cai si vezi unde este diabolicitatea.

Mai nou, ve renegati dumnezeul si scripturile intrucat v-ati dat seama ca ele va aduc ura celorlalte popoare.
Spune-le rabinilor tai ca nu ati fost niciodata un popor ales si nu va mai scremeti sa conduceti lumea - nu veti reusi niciodata.
Stimabile, nu se va posta la picioarele voastre niciodata intreaga umanitate si nici in fata dumnezeului vostru crud, tiranic si despot, plin de ura si razbunare.
0

#20 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 09 February 2011 - 12:06 AM

Acum compara tu cele doua cai si vezi unde este diabolicitatea.

Mai nou, ve renegati dumnezeul si scripturile intrucat v-ati dat seama ca ele va aduc ura celorlalte popoare.
Spune-le rabinilor tai ca nu ati fost niciodata un popor ales si nu va mai scremeti sa conduceti lumea - nu veti reusi niciodata.
Stimabile, nu se va posta la picioarele voastre niciodata intreaga umanitate si nici in fata dumnezeului vostru crud, tiranic si despot, plin de ura si razbunare.
[/quote]
Ba frate da ce te ai lansat asa ?
oate nu stii ca Isus este fiul acestui dumnezeu ,si are si el de unde invata.Ca doar Isus zice c;Fiul face intocmai ce vede pe tatal sau facind.
Deci vezi ca te cam contrazici.Cine te a mintit ca vrem sa supunem lumea?Te alimentezi cu literatura francmasona ,ai?
Pai nu zice Isus ca celeui ce va avea 10 cetati i se vor mai da 10?Acestia nu sint crestini?
Cit priveste Talmudul,nu ti prinde tu urechile pe acolo,ca Talmudul nu este biblie si nici nu stii tu ce scrie acolo.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Biblia explicata din perspectiva metafizica
adica Diavolul nu ca personaj cu coarne, iar D-zeu nu ca mos cu barba
Pippo  14 3.047
Replici noi ProphecyFilm.com - Profetiile si Revelatiile Sfintei Brigitta de Suedia
Privind pentru traducători
Hietanen  0 1.170
Hot Topic (New) 1 Corinteni 13.13 adicel  24 4.276
Hot Topic (New) De ce sunt 2 povesti ale genezei? Discrepante in Biblie.
Teme combinate
CavalerulJedi  80 11.008
Hot Topic (New) Livri Luciferius The Book Of Lucifer
Luciferius et tu Dominus! Lucifer is your Lord!
Dementius  22 4.775