Dupa ce te inveti cu binele e greu sa revii pe picioarele tale ... iar daca se poate si fara, de ce nu? De vina is 'italienii'
Cel mai frumos cadou pe care l-am primit
Scris 04 September 2004 - 07:06 PM
Tot barbatii is de vina 
Dupa ce te inveti cu binele e greu sa revii pe picioarele tale ... iar daca se poate si fara, de ce nu? De vina is 'italienii'
Scris 04 September 2004 - 09:42 PM
Citeaza
Citeaza
nenea admin
acela este efectul asupra fetelor materialiste
:!:
Ai dreptate.
Din pacate numarul este in continua crestere.
Sa fie societatea in care traim de vina?
hihihi pai de ce creste in continuare pentru ca si baietilor le place sa se laude de la prima intalnire cu ce au in portmoneu sau ce masini au:))in fine eu nu fac parte din acea categorie numi place sa fiu intretinuta ... :winca:
Scris 04 September 2004 - 10:33 PM
asa-i Camita!!!
totusi ca sa nu fim offtopic...sunt in totalitate de acord cu afirmatiile facute de Dorinand...un cadou trebuie daruit din inima,cu toata dragostea si..ma repet...nu conteaza marimea cadoului ci semnificatia lui...si Roportal are dreptate...e societatea de vina...alte pareri???
totusi ca sa nu fim offtopic...sunt in totalitate de acord cu afirmatiile facute de Dorinand...un cadou trebuie daruit din inima,cu toata dragostea si..ma repet...nu conteaza marimea cadoului ci semnificatia lui...si Roportal are dreptate...e societatea de vina...alte pareri???
Scris 05 September 2004 - 10:52 PM
Un cadou facut din inima si cu toata dragostea nu e de ajuns. Trebuie sa mai fie: rar, neasteptat si cu grija impachetat :dee (uite ca rimeaza). Si cu voie buna sarutat. Si cu un sarut acceptat. Pe pat. Desfatat. Inocent (ca sa rupem ritmul
)
Scris 06 September 2004 - 04:14 AM
mda...ai imaginatie...si inclinatie spre poezie... :
: :
:
Scris 08 September 2004 - 01:57 AM
"camita18" a spus:
"roportal" a spus:
"camita18" a spus:
nenea admin
acela este efectul asupra fetelor materialiste
:!:
Ai dreptate.
Din pacate numarul este in continua crestere.
Sa fie societatea in care traim de vina?
hihihi pai de ce creste in continuare pentru ca si baietilor le place sa se laude de la prima intalnire cu ce au in portmoneu sau ce masini au:))in fine eu nu fac parte din acea categorie numi place sa fiu intretinuta ... :winca:
hmm...pai sa-ti dau un exemplu :daca iubesti pe 2 tipi in aceiasi masura(ceea ce e mai rar ..dar sa facem o exceptie) numai ca unul ..sa zicem ca se descurca..iar celalalt doarme pe gramezi de bani si nu-i mai incap masinile in garaj...Pe cine alegi? :dee
Scris 08 September 2004 - 11:58 AM
pe cea cu sanii mai mari :dee
ah, scuze, era vorba de baieti aici :dee
ah, scuze, era vorba de baieti aici :dee
Scris 08 September 2004 - 03:22 PM
hmm...pai sa-ti dau un exemplu :daca iubesti pe 2 tipi in aceiasi masura(ceea ce e mai rar ..dar sa facem o exceptie) numai ca unul ..sa zicem ca se descurca..iar celalalt doarme pe gramezi de bani si nu-i mai incap masinile in garaj...Pe cine alegi? :dee[/quote]
as alege pe cel de care mas simti sufleteste mai aproape:) ....mai bine bani mai putin dar ai pe cineva aproape decat bani si sufleteste out. :dee
as alege pe cel de care mas simti sufleteste mai aproape:) ....mai bine bani mai putin dar ai pe cineva aproape decat bani si sufleteste out. :dee
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum se schimba un cuplu dupa aparitia copiilor?
Idei, sugestii si cum v-a fost influentata viata amoroasa |
OacOac | 58 | 12.981 |
|
urmele pasiunii | Knut | 84 | 13.685 |
|
love love looove |
adeenaray | 64 | 15.422 |
|
Astronomie
O tema pntru incepatori si avansati |
lafamilia | 25 | 9.607 |
|