Cel mai frumos cadou pe care l-am primit
Scris 30 August 2004 - 02:56 AM
primesc foarte multe cadouri si asta nu numai de ziua mea...fiecare cadou pe care il primesc are semnificatia lui si de acel obiect se pot lega multe amintiri...imi plac la nebunie maimutoii de plus fapt pentru care atat camera mea de lucru cat si camera mea de''nani''ii spun eu sunt pline de tot felul de maimutoi...nici nu mai stiu unde sa-i mai pun...altceva???sunt o ''fana''-dc pot spune asa-a bratarilor,inelelor si lantisoarelor de argint!!!un inel de argint cred ca e lucrul cel mai de pret pe care-la am...pentru mine e special deoarece il am de la fostul meu prieten si de care nu am putut sa ma despart nici in ziua de azi...pentru mine nu conteaza cat de mare tre'sa fie cadoul pe care-la primesc..trebuie sa vina din suflet...sau mai bine zis...''DE LA O INIMA pentru O ALTA INIMA!!!''caorecat???
Scris 02 September 2004 - 12:04 PM
Eu nu am primit nici un cadou pana acum de la vreo reprezentanta a sexului frumos - din dragoste ma refer !!!
AVE
AVE
Scris 02 September 2004 - 03:10 PM
De multe ori cadourile implica obligatii viitoare presupuse. Nu cred ca exista cadouri nude de orice semnificatie si cerinta subinteleasa.
Scris 02 September 2004 - 03:30 PM
cand oferi ceva din dragoste dispar cerintele si obligatile. iti doresti ca acel cadou sa faca o bucurie.
Scris 02 September 2004 - 05:10 PM
este adevarat dorinand...atunci cand faci un cadou din inima nu te astepti la altceva inapoi...il faci ca sa-i faci o bucurie persoanei iubite....sau ma rog....eu faceam cadouri la toti prietenii cand veneam de pe undeva...si nu le faceam ca sa obtin ceva de la ei...le faceam doar ca eram eu impacat asa,imi facea o bucurie enorma:)
Scris 02 September 2004 - 05:28 PM
cum cat poti sa iubest ipe cineva..e vrb de calitate nu cantitate ...si daca chiar iubesti iubesti pana la moarte daca nu...inseamna ca nu iubesti;)
Scris 02 September 2004 - 07:07 PM
Apropo de cadouri cam asta este efectul unui cadou asupra femeilor:
http://fun.tmc.dyn.ee/natan03.jpg
http://fun.tmc.dyn.ee/natan03.jpg
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
povestea mea | Carrina_19 | 45 | 21.953 |
|
calea inimii | ellla | 8 | 5.162 |