Riscurile avortului
Scris 22 October 2010 - 09:46 AM
Cititi mai departe care sunt riscurile avortului, imediate, pe termen lung si pentru viitoarele sarcini.
Scris 22 October 2010 - 10:27 AM
AndreeaIM, la Oct 22 2010, 10:46 AM, a spus:
Cititi mai departe care sunt riscurile avortului, imediate, pe termen lung si pentru viitoarele sarcini.
In February 2003, the National Cancer Institute (NCI) convened a workshop of over 100 of the world’s leading experts who study pregnancy and breast cancer risk. Workshop participants reviewed existing population-based, clinical, and animal studies on the relationship between pregnancy and breast cancer risk, including studies of induced and spontaneous abortions. They concluded that having an abortion or miscarriage does not increase a woman’s subsequent risk of developing breast cancer.
http://www.cancer.gov/cancertopics/factshe...ion-miscarriage
Cand citesc articole de genul celui pus de tine, primul lucru care imi vine in minte este propaganda pro-life. Cuvantul cheie fiind PROPAGANDA.
Scris 22 October 2010 - 10:28 AM
Totusi, cu avorturile e o intreaga discutie.. din partea mea nu este o decizie foarte fericita, dar.. nu ma bag in viata altuia.
Faza cu cancerul la san.. o fi fost o intreaga adunare de circumstante.
Scris 22 October 2010 - 10:38 AM
Faci sa para totul atat de scarbos, mincinos si cretin... Stii ce ma enerveaza pe mine la ora asta? Oamenii spalati bine, dar bine de tot pe creier cu absolut toate pseudo-valorile liberale, trebuind sa le ia pe toate in brate, la gramada, fara a discerne efectele lor.
Orice argument impotriva acestor pseudo-valori machiate in cuvinte neutre devine brusc "propaganda"...
Scris 22 October 2010 - 10:41 AM
Scris 22 October 2010 - 10:44 AM
Finnian, la Oct 22 2010, 11:38 AM, a spus:
Orice argument impotriva acestor pseudo-valori machiate in cuvinte neutre devine brusc "propaganda"...
Pe mine ma enerveaza minciuna si dezinformarea in interesul conservarii unor prejudecati.
Motivul pentru care am folosit cuvantul "propaganda" a fost datorita dezechilibrului din tratarea subiectului.
Nu a fost o prezentare stiintifica a unor studii, daca ai sa te uiti mai atent ai sa vezi ca nu exista nici o referinta in articolul publicat.
Este un articol proiectat pentru un singur scop: sa sperie damele care contempla un avort.
Scris 22 October 2010 - 10:46 AM
Si mai mult de atat, un astfel de gest are consecinte destul de mari si pe termen lung. Asta n-o poti nega.
Scris 22 October 2010 - 10:44 AM
nightwish, la Oct 22 2010, 11:41 AM, a spus:
Partea cu cancerul de san a fost partea cea mai usor de cercetat si cel mai usor de demonstrat a fi eronata. N-am stat sa analizez absolut toate afirmatiile de acolo.
Problema este ca genul asta de articole imi displac profund datorita tonului. Si am sa confirm aici ca DA Finnian a intuit bine, genul asta de articole imi provoaca scarba. Nu le-as numi totusi cretine pentru ca nu cred ca persoanele ce scriu astfel de articole au probleme de intelect. Cat despre "mincinoase", din nou, nu cred ca este o tentativa voita de dezinformare.
Dezinformarea are loc mai degraba neverificarii surselor, datorita acceptarii unei afirmatii doar pentru ca se muleaza pe o prejudecata.
Scris 22 October 2010 - 11:01 AM
pe'tr, la Oct 22 2010, 11:44 AM, a spus:
Problema este ca genul asta de articole imi displac profund datorita tonului. Si am sa confirm aici ca DA Finnian a intuit bine, genul asta de articole imi provoaca scarba. Nu le-as numi totusi cretine pentru ca nu cred ca persoanele ce scriu astfel de articole au probleme de intelect. Cat despre "mincinoase", din nou, nu cred ca este o tentativa voita de dezinformare.
Dezinformarea are loc mai degraba neverificarii surselor, datorita acceptarii unei afirmatii doar pentru ca se muleaza pe o prejudecata.
Ia uite ce scrie intr-o sursa: din 2006, 8 organizatii medicale au recunoscut ca un avort creste sansele cancerului la san. sursa: http://www.abortionbreastcancer.com/
Daca vrei sursa si pentru "avortul provoaca moartea", uite-o http://www.afterabor...n2/finland.html
Daca vrei alte surse citeste aici si clickuie pe toate linkurile alea: http://www.afterabor...rg/physica.html
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Filme cu si despre cei trei (sau patru) muschetari | AndreeaIM | 0 | 959 |
|
Cele mai frumoase castele din Franta | AndreeaIM | 0 | 1.712 |
|
Infectia cu Chlamydia | AndreeaIM | 1 | 1.234 |
|
Cum se curata monedele vechi?