cu alte cuvinte.. sa am trafic pe site`u meu .. ca sa imi pot permite.. sa dau cateva mail`uri la cateva firme sa isi puna reclame la mine pe site
Pagina 1 din 1
cum imi pot face website`u cunoscut ?
Scris 22 October 2010 - 09:17 AM
cu alte cuvinte , ash vrea sa fac intrun fel sau altu reclama la site... eu am cateva idei ... dar poate ma ajutati si voi
cu alte cuvinte.. sa am trafic pe site`u meu .. ca sa imi pot permite.. sa dau cateva mail`uri la cateva firme sa isi puna reclame la mine pe site
Scris 23 January 2011 - 07:45 PM
Inscrie-l in cat mai multe directoare (pentru page rank), apoi posteaza articole originale.
Tine minte. Nu vei avea mii de vizitatori peste noapte. Traficul creste cu timpul.
Tine minte. Nu vei avea mii de vizitatori peste noapte. Traficul creste cu timpul.
Scris 06 September 2011 - 11:22 AM
Pune articole pe siturile de articole romanesti.
Pune articole sub forma de documente pe scribd.com si docstoc, apoi fa linkuri catre acea pagina (de exemplu prin Social Bookmarking, cauta pe Fiverr).
Cauta pe TPU.ro intrebari legate de nisa ta, daca nu sunt, atunci fa-ti 2 conturi, de pe unul pui intrebarea, de pe altul pui raspunsul.
Intra si fa-ti o pagina in care scrii un articol, pe squidoo.com
Cauta pe google diverse intrebari, diverse nise, vezi ce situri apar pe prima pagina. Foloseste-te de ele.
Pune articole pe toateblogurile.ro
Pune articole sub forma de documente pe scribd.com si docstoc, apoi fa linkuri catre acea pagina (de exemplu prin Social Bookmarking, cauta pe Fiverr).
Cauta pe TPU.ro intrebari legate de nisa ta, daca nu sunt, atunci fa-ti 2 conturi, de pe unul pui intrebarea, de pe altul pui raspunsul.
Intra si fa-ti o pagina in care scrii un articol, pe squidoo.com
Cauta pe google diverse intrebari, diverse nise, vezi ce situri apar pe prima pagina. Foloseste-te de ele.
Pune articole pe toateblogurile.ro
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Iti e frica sa iti faci site/forum
Siguranta diferitelor tipuri de site-uri. |
«Nsl» | 15 | 4.901 |
|
translator online | predator | 9 | 18.874 |