Sari la conținut
Forum Roportal
Gregory1992

Temperamentul vostru

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello. Dupa cum bine stiti, sunt 4 tipuri de temperament uman: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic. Am facut acum un an in urma niste teste pe net pt determinarea temperamentului meu si mi-a iesit ca sunt sangvinic in proportie cam de 70-80%. Majoritatea calitatilor mele si chiar si unele din defectele mele se regesesc in categoria sangvinicului. Acum nu zic ca sa ma dau mare sau pentru ca sunt sangvinic, dar din cate am observat sangvinicul pare a fi ceva mai presus fata de celelalte 3 tipuri in ciuda faptului ca nu are calitatile de conducator ale colericului dar este calm, energic, plin de viata, chiar si mai sociabil decat ceilalte 3 temperamente as putea zice pe cand colericul este rau, cinic, se enerveaza din orice, este un fel de "anti-erou" sa-l numesc asa iar flegmaticul si melancolicul si cam moi, sunt inchisi in ei insisi, unul dintre ei (parca melancolicul) cateodata nu poate sa se descurce la fel de bine ca si ceilalti in societate fara ajutorul cuiva, nu prea au viata in ei sa zic asa. Voi din care temperament faceti parte?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.psihoteste.ro/wp/?page_id=2961&cpage=1

Cica sunt flegamatic dupa testul asta.

 

Dar eu cred ca am asa:

Coleric: pozitive: vointa accentuata, procese afective intense, bogatia si intensitatea reactiilor, pasionalitatea

Flegmatic: pozitive: tolerante, rabdare, perseverenta, echilibru

Melancolic: pozitive: procese afective intense si durabile, sarguinta, perseverenta, responsabilitate si simt al datoriei; negative: adabtabilitate redusa, predispozitii inspre anxietate, neincredere in sine si pesimism.

 

Am parti negative doar de la melancolic dar si pe acestea aproape ca am reusit sa le elimin...nu stiu daca voi reusi vreodata in totalitate sa elimin anxietatea si neincrederea in sine . Pesimist sunt doar in anumite cazuri(ex. relatiile-atunci cand vreau sa ii cer unei fete sa fie cu mine zic ca sigur o sa refuze,probabil asta fiind cauzata de neincrederea in sine)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci sunt amorf,si inca unul inteligent si laudaros si tot ce am scris mai sus :)

 

Am facut si eu testul dat de ousor.

 

Sunt colerica, cica.

deci esti de-a mea :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cica as fi nervos , cu toate ca la 5-6 intrebari raspunsai automat , pentru ca atunci cand daui dubluc click spre exemplu , eu apasai la punctul 4 si ma pomenii la 6 .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm.... Comform testului sunt "apatic". Doar ca testul nu mi se pare chiar relevant, atata timp cat propune doar doua variante de raspuns si la cel putin jumatate dintre intrebari ambele variante de raspuns erau valabile pentru mine, raportata intrebarea la intreaga mea experienta de viata (atat cat imi mai amintesc de ea :kiss: )

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
flegmaticul si melancolicul si cam moi, sunt inchisi in ei insisi, unul dintre ei (parca melancolicul) cateodata nu poate sa se descurce la fel de bine ca si ceilalti in societate fara ajutorul cuiva, nu prea au viata in ei sa zic asa.

uuuu.... sarmanii melancolici... neajutorati... au tot timpul nevoie de cineva sa le puna babetica si sa-i stearga la gura...

 

BTW, dupe imparteala asta eu sunt melancolic. :kiss:

 

Eu unul prefer imparteala de temperament din socionica:

 

http://www.wikisocion.org/en/index.php?title=Temperament

 

Flexibil-Manevrant

Linear-Asertiv

Receptiv-Adaptiv

Echilibrat-Stabil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×