Nu ştiu īn cadrul cărei secţiuni ar trebui deschis un astfel de topic (sau dacă ar trebui măcar deschis), dar vreau să ştiu şi eu un lucru foarte simplu şi foarte comun la noi īn ţară: Cum pot să fur īn Romānia, ca să mănāncă şi gura mea mai mult?!
Am sesizat obiceiul ăsta īn familie, la şcoală, la muncă, aproape oriunde... şi culmea, e foarte simplu şi fără niciun fel de urmări. Şi o spun cu o oarecare părere de rău, căci mi-am dat seama cāt am avut de pierdut la noi īn ţară, īncāt n-am recurs la aşa ceva, chiar şi cānd am avut ocazia.
De asta, vreau să vă rog, dacă ştiţi metode neortodoxe de īnsuşire a unor bunuri (chiar şi dacă e vorba despre găinării mărunte), să mi le transmiteţi aici, pe topic.
N-are de ce să vă fie frică să vă exprimaţi, căci oricum nu-i pasă nimănui, atāt timp cāt nu furi de la el. Vă mulţumesc.
Pagina 1 din 1
Ajutaţi-mă, vă rog!
Scris 21 October 2010 - 07:17 PM
Pune mana, baga-n buzunar si treci mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si ca si cum eu nu te-am vazut si n-o sa fac nimic in privinta asta. Cu putin noroc, poate nici nu te-am vazut.
E simplu sa furi. Oamenii sunt neatenti, isi lasa bunurile nepazite. Depinde cam ce vrei sa furi.
E simplu sa furi. Oamenii sunt neatenti, isi lasa bunurile nepazite. Depinde cam ce vrei sa furi.
Scris 21 October 2010 - 07:40 PM
Eu zic sa trimiteti pe adresa mea toate bunurile pe care le aveti, nu de alta dar ca sa nu ma mai obosesc ca sunt batrana si bolnava. Punct.
Scris 21 October 2010 - 08:01 PM
Intra in politica, fa-te parlamentar.
Hai ca am ras si la topicul asta. Si am dat si informatii utile.
Inchis.
Hai ca am ras si la topicul asta. Si am dat si informatii utile.
Inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Concursul afecteaza relatiile dintre forumisti ?
(topic pentru concurs) |
S.R. | 40 | 4.144 |
|
Cand se sparge balonasul..
procent de..siguranta. |
crystyann | 17 | 10.700 |
|
Uniunea Europeana cauta 700.000 de cercetatori | pegassus | 1 | 4.225 |
|
Despre Destin
Totul despre "Cale" |
Andruta* | 57 | 12.362 |