Al treilea razboi mondial Prezicatoarea Vanga
Scris 21 October 2010 - 06:18 AM
Hello. Am urmarit ieri o emisiune la TV despre "prezicatoarea" Vanga si zicea ca peste o luna va incepe al 3-lea Razboi Mondial. Mie mi se pare o aiureala. Voi ce credeti?
Scris 21 October 2010 - 07:01 AM
Gregory1992, la Oct 21 2010, 07:18 AM, a spus:
Hello. Am urmarit ieri o emisiune la TV despre "prezicatoarea" Vanga si zicea ca peste o luna va incepe al 3-lea Razboi Mondial. Mie mi se pare o aiureala. Voi ce credeti?
Nu neaparat, situatia la nivel mondial e cm agitata financiar. Pe de alta parte sunt zeci de arme noi ce trebuiesc testate , iar banii trebuiesc recuperati.
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 21 October 2010 - 07:02 AM
Scris 21 October 2010 - 04:56 PM
In 11 noiembrie cica va incepe al treilea razboi mondial dar nu stiu ce sa zic, cam tot ce a prezis ea s-a intamplat dar problema este sunt si date eronate? Am chiar si cartea despre ea acasa e din '89
Scris 22 October 2010 - 11:44 AM
de-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pt noi
vrand-nevrand le-om duce-n carca, de e pace, de-i razboi
vrand-nevrand le-om duce-n carca, de e pace, de-i razboi
Scris 22 October 2010 - 01:21 PM
Oricum Rusia si celelalte mari puteri ale lumii au anuntat ca in viitorul apropiat in perspectiva absurda a unui razboi de amploare nu vor folosi armele nucleare in dotare. Ceea ce a fost in trecut ramane istorie, acum s-au semnat prea multe tratate in acest sens impotriva armelor nucleare. Cel putin Rusia nu va folosi cea mai mare bomba nucleara Tsar bomba de 50 de megatone, a precizat ca ar putea sa mai detina asemenea bombe dupa experimentul din data de 30 octombrie 1961 din arhipelagul Novaya Zemlya.
Aceasta postare a fost editata de Johnny Paco: 22 October 2010 - 01:14 PM
Scris 22 October 2010 - 08:40 PM
Un al treilea razboi mondial ar fi devastator pentru omenire, chiar daca nu s-ar folosi arme nucleare. 11 noiembrie... vom vedea atunci!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pastrarea si implinirea viselor | Abc2009ro | 6 | 537 |
|
Cele mai ciudate cadouri primite de Craciun
Care sunt cele mai ciudate cadouri primite de Craciun de pana acum? |
RainbowRose | 1 | 1.055 |
|
Chestionar:
|
Ravl | 62 | 13.914 |
|
1 Mai muncitoresc
ziua muncii |
Ghijoi | 0 | 224 |
|
Ce e de facut atunci cand nu (mai) ai incredere in nimeni? | Dzidzean | 179 | 2.945 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS