Suflet pereche
Scris 20 October 2010 - 10:05 PM
Scris 20 October 2010 - 10:04 PM
Vrei sa spui ca in acesti cinci ani, ati discutat doar pe mess?
Scris 20 October 2010 - 10:10 PM
Scris 20 October 2010 - 10:15 PM
Posibil sa fi realizat ce a pierdut.. desi.. cinci ani.. sunt multi.. Posibil si sa fie nefericit in relatia si sa te caute cand are momente de "cadere". Sunt multe posibilitati.
Lasa sa vina de la sine, nu te grabi si nu grabi lucrurile.
Ma gandesc ca in sufletul tau inca mai exista sentimente pentru el. Nu se poate altfel. Din cum povestesti.
Dar cine stie ce e in mintea lui, in sufletul lui. Poate nu stie nici el. Fii acolo.
Scris 20 October 2010 - 10:28 PM
Orcum, eu nu il presez si nu il fortez cu nimic, nici eu nu am dat niciun semn de viata de atunci... Il astept din umbra... M-am rugat mult sa se intoarca la mine si daca cineva acolo sus ma iubeste, se va intoarce... in orice caz, niciodata nu a fost asa de aproape ca acum... Iar eu nu am nimic de pierdut... Nu am pe nimeni si nici nu pot sa ma apropii de cineva sufleteste. Asa ca el este sufletul meu pereche si il voi astepta...
Iti multumesc din suflet ca ai povestit cu mine... Sunt foarte singura dar nu vreau sa spun ca sunt si nefericita, eu ma consider norocoasa ca am cunoscut in viata asta dragostea adevarata, cea care rezista indiferent de obstacole si de trecerea timpului... Si probabil nu multi oameni au acest noroc...
Scris 20 October 2010 - 10:33 PM
Incearca sa te impaci cu ideea ca s-ar putea sa nu revina la voi si sa fie doar scapari de-ale lui.
Nu trebuie sa-mi multumesti. Am venit aici pentru ca asa am simtit.
Scris 20 October 2010 - 10:34 PM
stupid_me, la Oct 20 2010, 11:30 PM, a spus:
"nepotrivire de caracter"
Adica am avut divergente de opinii, eram amandoi incapatanati, nu lasa niciunul de la el, eu singura la parinti deci va dati seama cat eram de rasfatata iar el zodia taur deci foarte orgolios... si asa, adunate, au dus la certuri din orice fleac si in cele din urma la despartire.... El si-a facut mea culpa dar si eu am avut partea mea de vina...
Scris 20 October 2010 - 10:32 PM
Nu mi se pare corect cum procedeaza fata de tine. Ai un suflet..de fiecare data cand da de greu vine la tine?
Nu e bine nici sa ii accepti asta.
Cat despre orgolii..daca inca nu ati trecut peste, inca nu sunteti in stare sa va gestionati conflictele.
degeaba e iubire, daca un amarat de orgoliu o darama si acum, dupa ani de analiza introspectiva.
Parerea mea ca ar fi bine sa va vedeti voi doi, intre patru ochi si sa hotarati ca daca nu vreti amandoi si nu sunteti hotarati sa incercati serios o a doua sansa, macar sa va respectati si sa nu mai permiteti astfel de 'scapari' unul fata de altul.
Poate suferi copilul, ca voi inca va comportati ca 2 adolescenti.
Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 20 October 2010 - 10:34 PM
Scris 20 October 2010 - 10:44 PM
dar cred ca nu ai inteles.... Sa stii ca nu vine la mine cand da de greu... nu vine deloc la mine. asta e problema. ..cred ca ii e frica ca daca vine, nu mai pleaca... Asa e, nu eram maturi ,dar intre timp ne-am maturizat si daca el a fost in stare sa-si recunoasca vina, inseamna ca a trecut deja peste faza cu orgoliul, cel putin intr-o oarecare masura, poate ca nu de tot... Asa e el... are cateva defecte, dar are si multe calitati pe care eu nu le-am intalnit la altcineva...
Mersi ca vorbesti cu mine, sa stii ca ca ma ajuta foarte mult sa aud niste pareri obiective, chiar daca poate nu-mi sunt pe plac.... Ma felicit pentru ideea de a posta pe acest site "of-ul" meu... Mi-era deja prea greu sa-l tin doar pentru mine...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Barbat dependent de maica-sa | Elgnomorubio | 35 | 4.859 |
|
Simt ca ma insala..
..dar nu am dovezi.. |
Wraiste* | 126 | 11.114 |
|
Un sfat o parere un ajutor :(