sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Suflet pereche Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Clarissima 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-October 10

Scris 20 October 2010 - 10:05 PM

Acum 5 ani am divortat. Am o fetita de 11 ani. Am incercat sa-mi refac viata, dar nu am gasit pe nimeni care sa poata sa-mi patrunda in suflet si sa pot sa-l uit pe fostul meu sot. L-am iubit foarte mult. Ne-am despartit din cauza de "nepotrivire de caracter"... De atunci el are o relatie, dar nu s-a recasatorit si nici nu locuiesc impreuna. Timp de un an dupa ce am divortat, ne-am intalnit in continuare, pt ca era o pasiune foarte mare intre noi... desi avea o relatie cu o femeie cu 10 ani mai tanara decat mine... Am vorbit de multe ori cu el, dar nu fata in fata, ma evita... dar pe messenger, unde nu pot sa-l vad . Parea foarte trist. Unltima oara cand am vorbit pe mess a fost acum 2 saptamani, mi-a scris intr-o seara si mi-a marturisit ca e nefericit.... si ca el a fost vinovat pentru esecul casiniciei noastre, deoarece eu nu am dorit altceva decat sa fiu iubita... M-a tulburat foarte tare... Cu atat mai mult cu cat mi-a scris si a doua seara... dupa 12 noaptea, nu avea somn. si bineinteles nici eu... L-am chemat la mine. Putin a lipsit sa nu vina.... A spus ca daca nu adoarme, vine.... Dar nu a venit. Si de atunci nu a mai dat nici un semn de viata.... Oare ce l-a facut sa dea inapoi?
0

#2 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 20 October 2010 - 10:04 PM

Ai foarte mare grija, cat de mult deschizi portita din sufletul tau. Nu iti face asteptari, lasa lucrurile sa se intample asa cum vin ele, in timpul lor. Daca o fi sa fie ceva, o sa fie.

Vrei sa spui ca in acesti cinci ani, ati discutat doar pe mess?
0

#3 Utilizator offline   Clarissima 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 October 2010 - 10:10 PM

Am mai discutat si la serbarile fetitei, la telefon, cand imi aducea fetita sau cand venea dupa ea... dar pot sa numar pe degete de cate ori a intrat in casa si a stat macar 10 minute. Acum o luna i-am dat calculatorul sa mi-l repare si dupa nici o saptamana mi-a adus un calculator nou, ca cel vechi nu se mai putea repara... Am ramas foarte impresionata de gestul lui... A venit intr-o duminica sa mi-l aduca si a stat 1 ora jumate cu mine la povesti, ca in vremurile bune... A fost foarte frumos.... A fost prima data in 5 ani.
0

#4 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2010 - 10:15 PM

Mai.. nu stiu ce sa-ti zic.. doar pazeste-te.

Posibil sa fi realizat ce a pierdut.. desi.. cinci ani.. sunt multi.. Posibil si sa fie nefericit in relatia si sa te caute cand are momente de "cadere". Sunt multe posibilitati.

Lasa sa vina de la sine, nu te grabi si nu grabi lucrurile.

Ma gandesc ca in sufletul tau inca mai exista sentimente pentru el. Nu se poate altfel. Din cum povestesti.
Dar cine stie ce e in mintea lui, in sufletul lui. Poate nu stie nici el. Fii acolo. :lol:
0

#5 Utilizator offline   Clarissima 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 October 2010 - 10:28 PM

Mda... poate ca ai dreptate...
Orcum, eu nu il presez si nu il fortez cu nimic, nici eu nu am dat niciun semn de viata de atunci... Il astept din umbra... M-am rugat mult sa se intoarca la mine si daca cineva acolo sus ma iubeste, se va intoarce... in orice caz, niciodata nu a fost asa de aproape ca acum... Iar eu nu am nimic de pierdut... Nu am pe nimeni si nici nu pot sa ma apropii de cineva sufleteste. Asa ca el este sufletul meu pereche si il voi astepta...
Iti multumesc din suflet ca ai povestit cu mine... Sunt foarte singura dar nu vreau sa spun ca sunt si nefericita, eu ma consider norocoasa ca am cunoscut in viata asta dragostea adevarata, cea care rezista indiferent de obstacole si de trecerea timpului... Si probabil nu multi oameni au acest noroc...
0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 20 October 2010 - 10:30 PM

Dar de ce ati divortat voi, totusi?
0

#7 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2010 - 10:33 PM

Cineva acolo sus te iubeste foarte mult, dar nu pune problema asa. Daca este pentru tine acest om, se va intoarce.
Incearca sa te impaci cu ideea ca s-ar putea sa nu revina la voi si sa fie doar scapari de-ale lui.

Nu trebuie sa-mi multumesti. Am venit aici pentru ca asa am simtit. :lol:
0

#8 Utilizator offline   Clarissima 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 October 2010 - 10:34 PM

Vezi postareastupid_me, la Oct 20 2010, 11:30 PM, a spus:

Dar de ce ati divortat voi, totusi?

"nepotrivire de caracter"
Adica am avut divergente de opinii, eram amandoi incapatanati, nu lasa niciunul de la el, eu singura la parinti deci va dati seama cat eram de rasfatata iar el zodia taur deci foarte orgolios... si asa, adunate, au dus la certuri din orice fleac si in cele din urma la despartire.... El si-a facut mea culpa dar si eu am avut partea mea de vina...
0

#9 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 20 October 2010 - 10:32 PM

Poate ca nu erati inca maturi si nu stiati sa gestionati conflictele.

Nu mi se pare corect cum procedeaza fata de tine. Ai un suflet..de fiecare data cand da de greu vine la tine?
Nu e bine nici sa ii accepti asta.

Cat despre orgolii..daca inca nu ati trecut peste, inca nu sunteti in stare sa va gestionati conflictele.
degeaba e iubire, daca un amarat de orgoliu o darama si acum, dupa ani de analiza introspectiva.

Parerea mea ca ar fi bine sa va vedeti voi doi, intre patru ochi si sa hotarati ca daca nu vreti amandoi si nu sunteti hotarati sa incercati serios o a doua sansa, macar sa va respectati si sa nu mai permiteti astfel de 'scapari' unul fata de altul.
Poate suferi copilul, ca voi inca va comportati ca 2 adolescenti.

Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 20 October 2010 - 10:34 PM

0

#10 Utilizator offline   Clarissima 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 October 2010 - 10:44 PM

hahaha... esti dragut....
dar cred ca nu ai inteles.... Sa stii ca nu vine la mine cand da de greu... nu vine deloc la mine. asta e problema. ..cred ca ii e frica ca daca vine, nu mai pleaca... Asa e, nu eram maturi ,dar intre timp ne-am maturizat si daca el a fost in stare sa-si recunoasca vina, inseamna ca a trecut deja peste faza cu orgoliul, cel putin intr-o oarecare masura, poate ca nu de tot... Asa e el... are cateva defecte, dar are si multe calitati pe care eu nu le-am intalnit la altcineva...
Mersi ca vorbesti cu mine, sa stii ca ca ma ajuta foarte mult sa aud niste pareri obiective, chiar daca poate nu-mi sunt pe plac.... Ma felicit pentru ideea de a posta pe acest site "of-ul" meu... Mi-era deja prea greu sa-l tin doar pentru mine...
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Barbat dependent de maica-sa Elgnomorubio  35 4.859