prieteni falsi sau nu? ma simt tradat de doi dintre prietenii mei.ce sa fac?
Scris 20 October 2010 - 05:24 PM
Scris 20 October 2010 - 05:22 PM
sau inca îi crezi prietenii tai, dupa cele intamplate?
Scris 20 October 2010 - 05:31 PM
e o vorba : "fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma ocup eu"
Scris 20 October 2010 - 06:10 PM
Ori sunt fricosi, si s-au temut sa nu si-o ia ei daca te avertizeaza (si de aceea nu ti-au spus nimic si nici nu s-au bagat) ori sunt magari, ori amandoua. Prieteni nu iti sunt, in nici un caz.
Daca erau dispusi sa stea sa se uite cum te baga niste insi in spital, cine iti spune ca nu ar baga chiar unul dintre ei cutitul in tine, daca ar obtine vreun avantaj din asta.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 20 October 2010 - 06:18 PM
Scris 20 October 2010 - 06:53 PM
Scris 20 October 2010 - 06:56 PM
Woowjustmy, la Oct 20 2010, 07:50 PM, a spus:
pai sa nu se mai intample.
ca poate degenera in ceva mult mai grav.
Ideea sta in felul urmator.
Tu nu-i mai cauta. Sa te caute ei daca vor sa vada ce-i cu tine si sa ii confrunti.
Adica da, ca un barbat adevarat, pui cartile pe fata.
Daca nu te mai cauta, nu-i mai cauta nici tu. E clara treaba.
Scris 20 October 2010 - 07:13 PM
bridget jones, la Oct 20 2010, 06:22 PM, a spus:
sau inca îi crezi prietenii tai, dupa cele intamplate?
faza e ca eu am tinut la ei,ne cunoastem din copilarie....da ai dreptate o sa le spun exact ce simt,desi mi-e greu sa uit ca in trecut am fost foarte buni prieteni.cred ca pana aici a fost,slabe sanse sa mai continue prietenia daca a fost vreodata din partea lor........ms
catherinedeneuve, la Oct 20 2010, 07:53 PM, a spus:
chiar ca e dureros,de aproape o saptamana ma tot gandesc la ce sa intamplat.sambata acum o sa vad ce iese.
Etherial, la Oct 20 2010, 06:31 PM, a spus:
e o vorba : "fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma ocup eu"
cine stie,da o sa aflu eu daca e asa,atunci sa vezi.....
Finnian, la Oct 20 2010, 07:10 PM, a spus:
Ori sunt fricosi, si s-au temut sa nu si-o ia ei daca te avertizeaza (si de aceea nu ti-au spus nimic si nici nu s-au bagat) ori sunt magari, ori amandoua. Prieteni nu iti sunt, in nici un caz.
Daca erau dispusi sa stea sa se uite cum te baga niste insi in spital, cine iti spune ca nu ar baga chiar unul dintre ei cutitul in tine, daca ar obtine vreun avantaj din asta.
o sa vad ce se intampla cand vb cu ei fata in fata,sa sti ca mai bine fara o asemenea companie oricum mai am si alti prieteni.frica nu le-a fost ca daca ne puneam toti trei ai faceam pe aia s-au macar nu aveau tupeul sa se ia de mine,da nu stiu care e motivul lor,probabil ca au vrut sa ma vada batut ma gandesc pt ca eu nu am luat niciodata bataie in discoteca pe cand ei si-au mai furat-o din cand in cand.......nush ce sa zic.
Contact
Facebook
Twitter
RSS