E atat de greu nu sunt cuvinte pt a descrie. Pentru cei ce vor fericire pamanteasca, stati departe, enjoy life. O data kundalini ridicata apar dureri fizice infernale cateodata ( in faza de inceput ) extaze, iubire infinita, dar si lupte interioare, cu 'demoni' adanc ascunsi, presiuni karmice enorme...
Seamana foarte mult cu experienta isihasta, lupta cu demonii in pustie. E acelasi lucru, numai ca ortodoxii isihasti denumesc demoni, iar altii le spun propriile greseli, ego, energii stranse foarte concentrat, de mii de ani. Aceste energi sunt impachetate trans in subconstient si inconstient. Kundalini scormone acolo, si scoate dinozaurii afara.
Multe carti moderne de yoga nu avertizeaza. Cursuri, nu ti se spune asta. In loc de o viaune realista, se prezinta una cam idilica ( poate exista exceptii, sigur, dar vb in general )
De aia zic, daca vreti fericire, succes pamantesc, fugiti de meditatii prea adanci si rugaciuni prea aprinse. Ambele pot declansa kundalini. O data treaza, adio, cred ca greu o mai pui sa stea cuminte la loc. Acuma prin cate am trecut nici nu mai vreau sa o bag la cutie, pt ca ar fi in zadar, m-am luptat prea mult deja, si am avansat cativa milimetri in evolutie. LOL M-am obisnuit cu suferinte enorme, is ca un capitan de vas fara echipaj, care merge singur pe ocean, si da de multe furtuni.. Asta e omul se obisnuieste cu toate.
Fugiti si de imaginatie - crezand ca s-a declansat kundalini, cand de fapt is impresii vagi... Kumndalini nu e vaga, ea izbeste de nu te vezi. Un fel de a vedea daca e real sau nu, sunt presiunile karmice care incep sa vina din vieti trecute, daca se ridica, si incepe batalia, razboiul infricosat, s-ar putea ca experienta sa fie reala. Combinat cu energii viguroase, in suvoaie pe spate, lateral stanga, lateral dreapta, prin maini picioare, extaze spontane, orgasme spontane... Ambele dupa parerea mea indica o experienta reala.
Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 06 June 2011 - 10:21 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS