Nu-i adevarat!
Eu invat doar o ora sau doua pe saptamana. Totalizand, eu invat pentru scoala mai putin de 70 de ore pe an. Si iau premiu!
Sa stiti ca la scoala se da o lucrare pe saptamana. Eu invat numai pentru lucrare. Bine, dar cat? O ora, doua si am luat 9-10 la acea lucrare.
Profesoarele stiu ca noi invatam numai pentru lucrari asa ca ne anunta cu o saptamana inainte ca se va da lucrare.
Sunt tocilar?
Nu!
Am observat ca exista oameni care au note proaste la scoala. Nu imi explic asta. Ca sa iei mereu peste 5 trebuie sa inveti pentru lucrare. Nu mult, nu! Doar cateva minute(de preferat la scoala intr-o pauza)
Sa stii ca la lucrare mereu va pica un subiect in care ti se cere sa definesti ceva. Daca stii definitia, atunci tu vei lua la lucrare cel putin 5.
Poftim? Nu, nu trebuie sa inveti acasa. Acasa tu trebuie sa te joci, nu sa inveti. Numai tocilarul invata acasa.
La limba si literatura romana nu trebuie invatat. Eu ca premiant citesc o singura data lectia din caiet si de 10 ori comentariul din carte.Imi ia cam o ora. Asa iau eu la romana mereu 9 si 10. Tu ca sa iei un 5-6 trebuie sa citesti o singura data comentariul din caiet. Nu dureaza mult, doar cateva minute.
Stiti ce? Mie imi pare bine ca numai noi premiantii stim ce usor este sa iei premiu la scoala si nota de trecere. Nimeni altcineva! Pacat ca oamenii nu stiu ca noi nu suntem tocilari...
Vad ca sunteti cam suparati. Poftim? Da, recunosc ca sunt sarlatan!
Mai baieti, voi trebuie sa ne intelegeti! Noi nu v-am putut spune cat de usor este sa inveti pentru scoala. Hai sa ne gandim logic. Daca noi, premiantii la scoala, va spuneam ca pentru ca un om sa ia premiu la scoala trebuie sa invete 1-2 ore pe saptamana, oare nu aveam competitori? Si voi faceati la fel daca erati in locul nostru! In fine...
Trebuie sa va spun inca un lucru important. Sa stiti ca la scoala nu se da lucrari neanuntate. Ma rog... la matematica se intampla. Stiti de ce? Noi,premiantii, suntem mereu pregatiti la matematica pentru ca ne facem temele regulat. Asa ca daca se da o lucrare neanuntata la matematica noi vom lua mereu 9 si 10.
Sa stiti ca profesoarele au niste foi pe care au scrise numele celor premianti. Hai sa va spun de ce. Sa presupunem ca la o lucrare premiantul nu a stiut prea bine. El ar trebui sa ia la lucrarea aceea un 4-5-6. Ce face profesoara in cazul asta? Ati ghicit! Ii va mari nota pe nedrept. In loc sa ia 4-5-6 premiantul va lua 9 si 10!
Stiti ce? La scoala profesoarele se uita doar spre noi,premiantii. Ceilalti sunt pentru ele cum sa zic, niste nimicuri. Colegii mei de scoala vorbesc intre ei pentru ca profesoara se uita doar spre noi. Pe profesoara o enerveaza asta asa ca incepe sa ne dea note. Nu stiu cum dar pe noi premiantii nu ne asculta niciodata... Ha!Ha!Ha! Ce satisfactie am cand ii vad pe colegii mei ca iau 4 la scoala!
Cei ce invata prost la scoala sunt mereu ascultati la ore. Noi,premiantii, suntem o elita asa ca...nu se cade!
V-am spus toate astea pentru ca stiu ca ati terminat scoala. Va rog sa nu fiti suparati pe mine. Va multumesc!
Contact
Facebook
Twitter
RSS