Pt ce se merita in viata,sa faci sacrificii? Dragostea si viata profesionala
Scris 07 January 2006 - 05:49 PM
Unii au noroc si reusesc sa ajunga la "armonie" Pot avea o relatie,casnicie etc fericita si un loc de munca pe placul lor. Altii au de ales, trebuie sa renunte la ceva drag....pt as atinge telul. Ce e mai important? sa fim iubiti,sa avem viata profesionala implinita? sau sa "luptam" pt amandoua,viata sentimentala si profesionala? si cat de bine reusim sa stapanim evolutia?
Scris 07 January 2006 - 05:52 PM
Da' nu am inteles de fapt a cui evolutie sa stapanim.
Scris 07 January 2006 - 06:15 PM
Aceasta postare a fost editata de cristy_05: 07 January 2006 - 06:16 PM
Scris 07 January 2006 - 06:47 PM
Uneori trebuie sa renuntam la ceva,pentru ca in viata nu le putem avea pe toate,dar cred ca daca iti asumi suferinta oricarui fapt,poti fi si implinit profesional,si iubit....
Oricum,daca ar fi sa am de ales intre dragoste si cariera,as alege fara sa stau pe ganduri cariera....ma defineste ca om...
Si dragostea ne defineste ca oameni,insa pentru mine,ca persoana,este mai important sa ma simt realizata pe acest plan,sa stiu ca am muncit pentru ceva al meu....
Scris 08 January 2006 - 01:30 AM
Yvonna, la Jan 7 2006, 06:49 PM, a spus:
Unii au noroc si reusesc sa ajunga la "armonie" Pot avea o relatie,casnicie etc fericita si un loc de munca pe placul lor. Altii au de ales, trebuie sa renunte la ceva drag....pt as atinge telul. Ce e mai important? sa fim iubiti,sa avem viata profesionala implinita? sau sa "luptam" pt amandoua,viata sentimentala si profesionala? si cat de bine reusim sa stapanim evolutia?
daca nu este klar atunci mai adaug o explicatie:daca vrem sa avem o viata profesionala implinita etc...atunci trebuie sa "luptam"= evolutie......dar cu cat urci mai sus.....cu atat cazatura e mai periculoasa.......deci m-am referit la faptul: daca reusim sa ne implinim cat de bine reusim sa mentinem,sa intretinem, tot ceea ce am realizat. Sunt oameni cu multe probleme care lupta cu propia lor viata........cum sunt si oameni care dupa "realizare" se culca pe o ureche......capata siguranta de sine.....sper exemplu: M-am casatorit cu femeia iubita.......in seara asta nu am sa merg acasa(din diferite motive).oricum stiu ca ea e sotia mea...si ma asteapta acasa. Pe cand atunci cand iti e doar iubita.....siguranta ta e foarte redusa......intr-o clipa se poate spulbera totul....fara remediere......
(parerea mea)
noapte buna
Scris 08 January 2006 - 10:08 AM
Astept cu interes!
Scris 08 January 2006 - 10:08 AM
2x07, la Jan 7 2006, 09:47 PM, a spus:
spre dezamagirea ta nu o sa-mi dau cu parerea. Am sa spun doar ca eu am o familie reusita, bazata pe dragoste, intelegere si respect reciproc. Si mai am si o cariera, cea pe care mi-am dorit-o. Cel putin pana acum am reusit sa impac si capra si varza. Ce imi pot dori mai mult? Multumit?!
Scris 08 January 2006 - 11:58 AM
In cazul in care aveti o oferta de munca in alta tara (cum e la moda acum), si stiti ca acolo veti reusi, sa va strangeti destui bani ca sa puteti incepe ceva aici, dar plecand va trebui sa renuntati la iubit(a). Ce veti face in cazul acesta? (intreb deoarece, fenomenul e destul de intalnit la noi in tara)
Scris 08 January 2006 - 01:12 PM
spider, la Jan 8 2006, 11:08 AM, a spus:
e o dovada de egoism sa nu vrei sa împartasesti si cu noi secretele acestei reusite perso-profesionale...dupa cum vezi, anumite persoane tocmai asta cauta, de ce nu vrei sa ne deslusesti si noua cum ai reusit sa reusesti tu acolo unde multi altii si-au frânt gâtul sau casnicia sau cariera ?
mmm ?
observ, la Jan 8 2006, 12:58 PM, a spus:
In cazul in care aveti o oferta de munca in alta tara (cum e la moda acum), si stiti ca acolo veti reusi, sa va strangeti destui bani ca sa puteti incepe ceva aici, dar plecand va trebui sa renuntati la iubit(a). Ce veti face in cazul acesta? (intreb deoarece, fenomenul e destul de intalnit la noi in tara)
nu-i mai simplu sa pleci impreuna cu iubitul/a acolo in tara aia straina si indepartata si sa faceti amândoi bani ??
si daca vreti sa va mai intoarceti, bine, daca nu, nu.
Si astfel ramâneti si împreuna, si faceti si cariera, poate asta e calea sugerata de spider, nu ? :o
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
exista sau nu dragoste fara sex | atw | 146 | 23.136 |
|
Relatie platonica, prietenie, sau altceva?
...pareri... |
Malkia | 131 | 10.019 |
|
CUM? | bogdan111 | 1 | 3.512 |
|
De multe ori ea e vinovata...dar daca chiar nu stia in ce se baga? |
Aleinad Anad | 402 | 32.308 |
|
Chestionar: Sunteti casatorit/a? | catherinedeneuve | 170 | 12.373 |
Contact
Facebook
Twitter