sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cele mai bune 3 situri PTC Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-April 10

Scris 17 October 2010 - 01:09 AM

S-a mai vorbit despre acest gen de site-uri ceea ce inseamna ca ele chiar platesc. Din aceste site-uri nu o sa scoateti multi bani dar un venit in plus nu strica.
Pentru cei care nu au auzit aceste site-uri te platesc de fiecare data cand accesezi o pagina data de ei.

Mai jos aveti o lista cu 3 site-ri credibile(exista dovezi ale platilor)

Numarul 1 ramane Neobux www.neobux.com
- 0.01 /click
- 0.005/ afiliat click
- posibilitate de a inchiria afiliati

Onbux www.onbux.com
- 0.02/click
- 0.01/ afiliat click
- posibilitate de inchiria afiliati

Buxexcel www.buxexcel.com
- 0.02 / click
- 0.01 /afiliat click
- posibilitate de a inchiria afiliati dar si de a cumpara

La inceput de drum este ptc romania www.ptc-romania.com
- 0.01/click
- 0.005/afiliat click
- se pot cumpara afiliati
(nu garantez ca este credibil...eu acum il incerc.....de obicei cand e la inceput merge)

Sfat
Cand o sa dati click uri...o sa intrati pe pagini asemanatoare cu cele de mai sus...sau o sa aiba alte metode de a face bani. Cele mai multe nu sunt adevarate.
Daca site ul respectiv are forum, acolo o sa vedeti dovezi ale platilor, diverse discutii intre membri si deci este credibil. Deci nu va bagati la situri care nu au forumuri. Eventual cautati pe google sa vedeti ce spune lumea ex "about neobux"

Daca mai gasesc situri cu adevarat credibila va anunt. Spor la click-uit!
0

#2 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 October 2010 - 02:54 AM

Buxexcel e scam..nici numai merge.

www.ptc-romania.ro este bun. Incercati-l cu incredere. Se gasesc pe net dovezi ale platilor.
0

#3 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 27 October 2010 - 02:01 PM

Citeaza

Plati Totale $ 12
Glumesti???
Mai copii, lasati prostiile astea si invatati ceva util pentru mai tirziu. PTC-urile nu sint decit pierdere de timp pentru utilizatorii din Romania, fiindca nu compari procentajul de actiuni in urma clicurilor cu cei din afara. PTC-urile au aparut pentru a creste popularitatea anumitor site-uri de vinzari si pentru a stimula comertul online, nu pentru a da maruntis unor copii fara minte care au impresia ca cineva ii va plati pe ei pentru simplul fapt ca dau click pe reclame si nu fac NIMIC dupa aceea!

TREZIREA!!!
0

#4 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 October 2010 - 12:35 PM

Este adevarat ca PTC-urile au aparut pentru a creste nr. de vizitatori pentru anumite site-uri. Dar aceste site-uri platesc pentru acest lucru iar o parte din bani se duc la cei care ajuta prin click-uri. Dupa parerea mea este un sistem bun si f bine pus la punct. Nu se castiga mult, dar daca ai multi afiliati se castiga binisor. Bineinteles asta nu e in loc de servici. Asta e pentru timpul liber. E adevarat ca sunt multe SCAM uri de aceea e indicat sa va documentati inainte de a va inscrie pe un astfel de site. Cautai dovezi ale platilor, vedeti ce spune lumea pe forumuri s.a.m.d
0

#5 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 October 2010 - 12:06 PM

Vezi postareaAproapetot, la Oct 29 2010, 12:35 PM, a spus:

Este adevarat ca PTC-urile au aparut pentru a creste nr. de vizitatori pentru anumite site-uri. Dar aceste site-uri platesc pentru acest lucru iar o parte din bani se duc la cei care ajuta prin click-uri. Dupa parerea mea este un sistem bun si f bine pus la punct. Nu se castiga mult, dar daca ai multi afiliati se castiga binisor. Bineinteles asta nu e in loc de servici. Asta e pentru timpul liber. E adevarat ca sunt multe SCAM uri de aceea e indicat sa va documentati inainte de a va inscrie pe un astfel de site. Cautai dovezi ale platilor, vedeti ce spune lumea pe forumuri s.a.m.d

Nu intelegi un aspect. Eu, ca proprietar de site, daca platesc pentru vizite, vreau ca acei utilizatori sa faca ceva!!! Nu ma intereseaza si nu platesc pentru o gramada de vizitatori care nu cumpara nimic, nu se inscriu in baza de date pentru newsletter, pe scurt au un potential de a produce profit egal cu multimea vida. Devine din ce in ce mai clar ca numarul brut de utilizatori este la fel de relevant ca numarul de oameni care intra intr-un anume magazin. Cu adevarat important e numarul de clienti si, mai ales, raportul dintre vizitatori si clienti.

Cind e vorba de pierdut timpul, prefer o bere cu baietii.
0

#6 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 November 2010 - 05:12 PM

Si totusi exista dovezi ale platilor, exista forumuri unde mii de oameni spun ca au fost platiti :flowers:
0

#7 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 November 2010 - 09:11 PM

Da, desigur, insa cu cit? Daca stai sa tragi linie, banii cistigati nu fac cit timpul pierdut. Doar indienii si unii romani care au impresia ca un dolar la doua, trei ore e mare afacere intra "sa faca bani din clicuri". Oamenii din tarile civilizate care participa la astfel de chestii o iau ca pe un bonus la faptul ca se intimpla sa mai si cumpere chestii online...
0

#8 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip

Scris 08 November 2010 - 07:48 PM

@jugulator: am si zis mai sus ca nu se castiga o avere din asta...sunt doar bani de buzunar. Daca reusesti sa aduni mai multi afiliati ai sa castigi mai multi bani de buzunar dar tot n ai sa strangi o avere.

In alta ordine de idei am mai gasit niste site-uri PTC care par a fi credibile:

www.gagabux.com

www.incrasebux.com

www.palmbux.com

Aceasta postare a fost editata de Jugulator: 28 November 2010 - 08:58 PM

0

#9 Utilizator offline   Aproapetot 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 November 2010 - 04:16 AM

up!
0

#10 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 November 2010 - 08:57 PM

Fara prostioare ca mai sus, OK? Zi mersi ca nu ti-ai luat warn. Se scot linkurile de afiliere si se inchide subiectul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis cod sursa messanger
de oricare
bob32cc  2 4.463
Topic inchis Cum pot afla un URL WeRRoniX  13 17.479
Topic inchis Semnal M
"La fereastra ta",Spune-mi cine esti"...
_cata  2 6.559
Topic inchis UTORRENT
Ajutor utorrent
Marius_geo  1 1.688
Topic inchis Sa desenam un purcelus roportal  17 10.083