sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu pot sa renunt, insa nu vreau nici sa merg mai departe!!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Flavialorena 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-September 10

Scris 16 October 2010 - 11:22 PM

Am o problema destul de delicata...si as ruga pe cei ce vor citi, decat sa ma judece mai degraba sa isi expuna o parere sincera.Am o relatie de mai mult timp, de cativa ani de zile.Iubitul meu tine la mine, si eu la el, ne-am obisnuit de atata timp, nicioata nu am stat despartiti si este ca aerul pt mine si eu pt el.De ceva timp in urma, vreo 2 ani, nu ma mai simt atrasa fizic de el cum ma simteam la inceput,defapt a inceput sa fie un chin pentru mine chestia asta, dar nu puteam renunta la el, un om bun, cu suflet, doar pentru ca nu il mai doream in pat.Am fost cat se poate de cerebrala, am depus eforturi, m-am gandit, am discutat cu el, am incercat toate metodele, insa din ce in ce mai rau.
Mi-am pus problema ca este ceva "defect"la mine, el fiind primul si singurul barbat din viata mea.Am 22 ani si o viata sexuala extrem de aiurea...asta este concluzia pana aici!
Acum ceva vreme, un an si ceva, am cunoscut din intamplare pe net un baiat, de acceasi varsta cu mine, numai ca este din alta localitate.Am vorbit cate-n luna si in stele, si am facut asta din lipsa de ocupatie, sau poate mi-a placut genul lui, aveam ce discuta cu el, ne intelegeam.Am crezut ca totul o sa se rezume la simple discutii, pana cand nici eu nu stiam.Insa, am ajuns la disperare, relatia mea oficiala merge din ce in ce mai prost din punct de vedere sexual si m-am gandit sa incerc altceva, sa imi insel iubitul ca sa imi dau seama de ce mi se intampla astea, si mi-am asumat orice urma de vinovatie.
Asa am facut, m-am intalnit cu tipul de pe net, bineinteles ca el nu stie ca am o relatie si mi-am petrecut cateva zile bune cu el, ne cunosteam de pe net insa, in realitate nu.Se pare ca el m-a placut mult, si eu pe el si aici a inceput calvarul vietii mele....Ne-am mai intalnit de multe ori, din ce in ce mai des, am facut dragoste cu el, am inteles multe chestii, m-am convins ca pot sa simt si eu ceva,poate chiar prea mult.Repet, tin la iubitul meu, tin la relatia asta cladita pas cu pas si cu bune si cu rele.Ma comport firesc in continuare cu el, ma simt vinovata dar imi asum orice, insa nu sunt implinita pe deplin ba mai mult nu mai pot face dragoste cu iubitul meu acum fara sa imi imaginez ca sunt cu tipul de pe net.Mi-a oferit exact ce imi lipsea mie, dar acum am ajuns la un punct foarte sensibil.Ce fac in continuare?Nu mai pot asa.Iubesc doi barbati din doua pucte de vedere diferite!Nu vreau sa renunt la o relatie serioasa, nu vreau sa fiu judecata, insa nu ma simt fericita asa, nu pot avea o viata normala asa, sunt tanara si ma gandesc la viitor, vreau sa am o familie, copii, dar facuti din dragoste si pasiune, vreau ca barbatul de langa mine sa ma atraga, sa ma faca sa ma simt femeie.Numaratoare inversa a inceput, decizia trebuie luata pentru ca in ritmul asta nu mai pot...va rog din suflet, o parere, un sfat, poate imi deschide cineva ochii, poate ca gresesc..Va multumesc frumos!!!!
0

#2 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 16 October 2010 - 11:20 PM

Eu cred ca nu ai nici un motiv sa te grabesti. Ai 22 de ani. Nu te fugareste nimeni sa te casatoresti, sa-ti faci familie etc. Asa ca relax. Gandeste-te cu care te simti mai bine, alege si construieste o relatie pe baza aia. Daca nu te mai simti bine cu prietenul tau, spune-i-o in fata, separati-va. Daca-ti place noul tip, iesi mai mult cu el si in timp ai sa construiesti si cu el o relatie. Nu s-a terminat lumea dupa primul barbat.
0

#3 Utilizator offline   Flavialorena 

• Boboc
  • Pip

Scris 16 October 2010 - 11:35 PM

Vezi postarealynxul_negru, la Oct 17 2010, 12:20 AM, a spus:

Eu cred ca nu ai nici un motiv sa te grabesti. Ai 22 de ani. Nu te fugareste nimeni sa te casatoresti, sa-ti faci familie etc. Asa ca relax. Gandeste-te cu care te simti mai bine, alege si construieste o relatie pe baza aia. Daca nu te mai simti bine cu prietenul tau, spune-i-o in fata, separati-va. Daca-ti place noul tip, iesi mai mult cu el si in timp ai sa construiesti si cu el o relatie. Nu s-a terminat lumea dupa primul barbat.

Nu ma grabesc, nu am planuri de maritat sau din astea si mai ales in situatia asta, am alte prioritati, insa mi-e frica sa aleg sa risc, mi-e frica de singuratate si poate de asta m-am plafonat asa in situatia asta.Tipul de pe net este din alta localitate, deci foarte des nu am cum sa ma vad cu el, si ma intreb oare e bine sa renunt la ceva sigur pentru cineva pe care deocamdata nici nu il cunosc practic.
Mi-e atat de frica de esec!
Plus ca nu stiu cum sa ii spun iubitului meu de gandurile mele, el nici nu banuieste asa ceva, cred ca ar avea un soc puternic pentru ca eu sunt totul pentru el....Mi se rupe inima in mii de bucatele..Nu mai stiu ce-i cu mine!!!
0

#4 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 16 October 2010 - 11:37 PM

Vezi postareaFlavialorena, la Oct 17 2010, 12:35 AM, a spus:

Mi-e atat de frica de esec!
Plus ca nu stiu cum sa ii spun iubitului meu de gandurile mele, el nici nu banuieste asa ceva, cred ca ar avea un soc puternic pentru ca eu sunt totul pentru el....Mi se rupe inima in mii de bucatele..Nu mai stiu ce-i cu mine!!!

minciuni
0

#5 Utilizator offline   Flavialorena 

• Boboc
  • Pip

Scris 16 October 2010 - 11:44 PM

Vezi postareaLily Anne, la Oct 17 2010, 12:37 AM, a spus:

minciuni

Ai trait vreo situatie asemanatoare si ai ajuns la concluzia ca nu doare si cand vrei sa parasesti?Crezi ca doare doar cand esti parasit?
Ti-am cerut o parere sincera, eu stiu mai bine cand mint cand nu, ce simt ce nu.Ma gandeam ca o sa privesti din afara si o sa iti vina mai usor sa imi spui:fugi sau ramai!!!Asta vroiam sa aud!Multumesc!
0

#6 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 16 October 2010 - 11:52 PM

Vezi postareaFlavialorena, la Oct 17 2010, 12:44 AM, a spus:

Ai trait vreo situatie asemanatoare si ai ajuns la concluzia ca nu doare si cand vrei sa parasesti?Crezi ca doare doar cand esti parasit?
Ti-am cerut o parere sincera, eu stiu mai bine cand mint cand nu, ce simt ce nu.Ma gandeam ca o sa privesti din afara si o sa iti vina mai usor sa imi spui:fugi sau ramai!!!Asta vroiam sa aud!Multumesc!

Cand povestesti de lucrurile astea o sa primesti felurite pareri. Nu te astepta sa fie toate cu miere.
0

#7 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 16 October 2010 - 11:45 PM

Vezi postareaFlavialorena, la Oct 17 2010, 12:44 AM, a spus:

e simplu. gaseste-l pe al treilea.

stiu ca nu o sa asculti!
0

#8 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 16 October 2010 - 11:49 PM

Sex ?
0

#9 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 16 October 2010 - 11:57 PM

Vezi postareaWanderer., la Oct 17 2010, 12:49 AM, a spus:

Sex ?

oferi sau soliciti? :lol:
0

#10 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 17 October 2010 - 12:03 AM

E foarte on-topic ce ti-am raspuns. Si lasa-ma-n pace cu "tin la iubitul meu" si sl... la tava. Iti place sa te arzi sau nu ? Te simti vinovata ca iti place ? Macar fii dracu' desteapta ! Astea-s de clasa a doua, orice pitipoanca de 17 ani stie ce e ala sex fara obligatii. Tu vezi-ti de relatia ta fericita cu sclavul ala de zici ca il iubesti si arde-te linistita cu celalalt. Oricum in final o sa te duci dupa ala care ti-o trage mai bine. Nu te obosi sa ma contrazici si nu ma plictisi cu sentimente si alte d-astea, plictiseste pe cine te crede cu asa ceva si accepta ca sunt unele lucruri care iti plac si gata si ca IIleana Cosanzeana a fugit cu calul, ca o avea mai mare decat Fat-Frumos. Asa e viata !
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum o recuperez? diaconu.claudiu  12 2.435
Hot Topic (New) Si Amantii si Amantele sunt oameni.Poate salva un amant sau o amanta o casnicie? New Task  65 6.917
Hot Topic (New) Atasamente Ea deasupra ellla  282 24.829
Hot Topic (New) Fosta prietena a iubitului meu
fosta prietena a iubitului meu
Happy meal  33 5.124
Hot Topic (New) E interesat de mine ? MORgue  30 4.807