Stiu ca tine la mine enorm, si eu tin la ea. Nu vreau sa o fac sa sufere. Daca ne despartim ii va fi foarte greu.
Puteti spune ca sunt imatur, fara responsabilitate. Nu am nevoie de lectii de morala sau de judecata nimanui.
Pur si simplu imi place sa fiu cu mai multe femei, iar dupa o perioada de timp cu o persoana (indiferent daca relatia merge bine sau nu) simt nevoia sa ma despart de acea persoana si sa caut alta (nu conteaza daca e mai buna sau mai rea). Important e sa fie ALTA! Mereu si mereu alta.
Poate ca nu am intalnit jumatatea (iubirea adevarata). Dar chair si daca as intalni aceasta jumatate, nevoia de diversitate e mai puternica decat orice sentiment. Puteti sa ma judecati cum vreti.
Pentru mine importanta e libertatea si diversitatea.
Vreau sfaturi concrete cum m-as putea desparti fara sa o fac sa sufere? sau sa sufere cat mai putin. Nu imi place cand o vad ca plange. Exista vreo metoda - ca si eu sa am parte de libertate si diversitate de partenere, dar nici ele sa nu sufere?
Inca o data nu am nevoie de lectii de morala sau analize psihologice.
Stiu ca as putea fi cu ea si cu altele in acelasi timp fara sa ii spun, dar eu vreau libertate totala, deci despartire.
Si nici nu vreau sa trec la islam
Contact
Facebook
Twitter
RSS