sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa nu o fac sa sufere la despartire? Sunt poligam, dar nu vreau sa o fac sa sufere. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   George.constant 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 10

Scris 12 October 2010 - 10:08 AM

Relatia mea cu partenera merge foarte bine. Numai ca eu sunt poligam, imi place diversitatea.
Stiu ca tine la mine enorm, si eu tin la ea. Nu vreau sa o fac sa sufere. Daca ne despartim ii va fi foarte greu.
Puteti spune ca sunt imatur, fara responsabilitate. Nu am nevoie de lectii de morala sau de judecata nimanui.
Pur si simplu imi place sa fiu cu mai multe femei, iar dupa o perioada de timp cu o persoana (indiferent daca relatia merge bine sau nu) simt nevoia sa ma despart de acea persoana si sa caut alta (nu conteaza daca e mai buna sau mai rea). Important e sa fie ALTA! Mereu si mereu alta.
Poate ca nu am intalnit jumatatea (iubirea adevarata). Dar chair si daca as intalni aceasta jumatate, nevoia de diversitate e mai puternica decat orice sentiment. Puteti sa ma judecati cum vreti.
Pentru mine importanta e libertatea si diversitatea.
Vreau sfaturi concrete cum m-as putea desparti fara sa o fac sa sufere? sau sa sufere cat mai putin. Nu imi place cand o vad ca plange. Exista vreo metoda - ca si eu sa am parte de libertate si diversitate de partenere, dar nici ele sa nu sufere?
Inca o data nu am nevoie de lectii de morala sau analize psihologice.
Stiu ca as putea fi cu ea si cu altele in acelasi timp fara sa ii spun, dar eu vreau libertate totala, deci despartire.
Si nici nu vreau sa trec la islam :tease: - a nu se intelege gresit, nu am nimic de a face cu religia, doar ca asta este felul meu de a fi si de a gandi.
0

#2 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 12 October 2010 - 10:12 AM

Uite, poate te ajuta discutia de aici:
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic7731...mp;p=1060402197
0

#3 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 12 October 2010 - 10:25 AM

Ea stie ca-ti place diversitatea?
0

#4 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 12 October 2010 - 10:29 AM

Nu exista asa ceva. Insa, cei care sufera de obicei merita suferinta pentru ca au crezut in minciunile celor care ii fac sa sufere. Cel putin asta e unghiul meu.
0

#5 Utilizator offline   George.constant 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 October 2010 - 10:45 AM

Vezi postareanightwish, la Oct 12 2010, 11:12 AM, a spus:

Pe acel topic se discuta despre cum sa respingi politicos fara sa faci sa sufere o persoana care vrea sa aiba o relatie cu tine.
Pe mine ma intereseaza sa nu faci sa sufere cand esti deja intr-o relatie si vrei sa ii spui : A fost frumos, dar vreau altceva.
0

#6 Utilizator offline   Aether. 

• ...infinit...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 12 October 2010 - 10:45 AM

N-are cum sa nu sufere. O va durea al naibii da tare daca te iubeste. Si peste toate astea, e gheara aceea pe care o va simti strangandu-i si frangandu-i inima .Iti dai seama? Acum se hraneste cu vorbele tale. Respira cu ajutorul lor. Crede in dragostea si iubirea ta. Ii va fi cumplit de greu. Spune-i direct, adevarul. Am trecut prin acesta stare si stiu...
0

#7 Utilizator offline   George.constant 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 October 2010 - 10:41 AM

Vezi postarea你的朋友, la Oct 12 2010, 11:25 AM, a spus:

Ea stie ca-ti place diversitatea?

stie ca imi place diversitatea in ceea ce priveste relatia cu ea.
probabil ca banuieste adevarul dar cred ca spera sa ramanem impreuna - casatorie
iar eu nu vreau si nici nu imi asum asa ceva pentru ca ma cunosc indeajuns incat sa stiu ca nu este pentru mine ideea de relatie indelungata, cu atat mai putin casatorie
0

#8 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 12 October 2010 - 10:52 AM

Vezi postareaGeorge.constant, la Oct 12 2010, 11:08 AM, a spus:

Relatia mea cu partenera merge foarte bine. Numai ca eu sunt poligam, imi place diversitatea.
Stiu ca tine la mine enorm, si eu tin la ea. Nu vreau sa o fac sa sufere. Daca ne despartim ii va fi foarte greu.
Puteti spune ca sunt imatur, fara responsabilitate. Nu am nevoie de lectii de morala sau de judecata nimanui.
Pur si simplu imi place sa fiu cu mai multe femei, iar dupa o perioada de timp cu o persoana (indiferent daca relatia merge bine sau nu) simt nevoia sa ma despart de acea persoana si sa caut alta (nu conteaza daca e mai buna sau mai rea). Important e sa fie ALTA! Mereu si mereu alta.
Poate ca nu am intalnit jumatatea (iubirea adevarata). Dar chair si daca as intalni aceasta jumatate, nevoia de diversitate e mai puternica decat orice sentiment. Puteti sa ma judecati cum vreti.
Pentru mine importanta e libertatea si diversitatea.
Vreau sfaturi concrete cum m-as putea desparti fara sa o fac sa sufere? sau sa sufere cat mai putin. Nu imi place cand o vad ca plange. Exista vreo metoda - ca si eu sa am parte de libertate si diversitate de partenere, dar nici ele sa nu sufere?
Inca o data nu am nevoie de lectii de morala sau analize psihologice.
Stiu ca as putea fi cu ea si cu altele in acelasi timp fara sa ii spun, dar eu vreau libertate totala, deci despartire.
Si nici nu vreau sa trec la islam :tease: - a nu se intelege gresit, nu am nimic de a face cu religia, doar ca asta este felul meu de a fi si de a gandi.

Ce nesansa sa dai peste un asemenea personaj. Iti poti imagina durerea pe care o provoci? Tot ce-ti pot dori e sa se intoarca roata intr-o zi.

Nu exisat metode sa nu o faci sa sufere. Decat daca iti gasesti partenere la fel ca tine - carora sa le placa diversitatea si care se plictisesc repede intr-o relatie.

Sau si mai bine - sa ii spui din start unei viitoare partenere ce fel de persoana esti si cand pare ca uita sa-i reamintesti - iar daca ea inca mai doreste o relatie cu tine - e clar ca-si merita nefericirea iar tu n-ai nici o vina.
0

#9 Utilizator offline   George.constant 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 October 2010 - 11:11 AM

Vezi postareaAether, la Oct 12 2010, 11:45 AM, a spus:

N-are cum sa nu sufere. O va durea al naibii da tare daca te iubeste. Si peste toate astea, e gheara aceea pe care o va simti strangandu-i si frangandu-i inima .Iti dai seama? Acum se hraneste cu vorbele tale. Respira cu ajutorul lor. Crede in dragostea si iubirea ta. Ii va fi cumplit de greu. Spune-i direct, adevarul. Am trecut prin acesta stare si stiu...

Si eu am mai trecut si nu as vrea sa mai trec. Ma simt vinovat de suferinta pe care i-o provoc.
Dar nu vreau sa stau cu ea nici de mila.
De multe ori, ca barbat esti obligat sa minti, alfel nu iti poti face o relatie.
E vorba de masca asta pe care trebuie sa o ai in societate. Daca ii spui adevarul nu o sa accepte sa fie cu tine.
Trebuie sa ii spui ca vrei o relatie serioasa si ca o iubesti,altfel nu o sa accepte o relatie oricat ai fi de sincer.
0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 12 October 2010 - 11:18 AM

Vezi postareaGeorge.constant, la Oct 12 2010, 11:45 AM, a spus:

Pe acel topic se discuta despre cum sa respingi politicos fara sa faci sa sufere o persoana care vrea sa aiba o relatie cu tine.
Pe mine ma intereseaza sa nu faci sa sufere cand esti deja intr-o relatie si vrei sa ii spui : A fost frumos, dar vreau altceva.

Principiul ramane acelasi.
Ii zici in fata, clar si concis. Si ferm pe pozitii, sa nu-i mai dai sperante.

Vezi postareaGeorge.constant, la Oct 12 2010, 12:11 PM, a spus:

De multe ori, ca barbat esti obligat sa minti, alfel nu iti poti face o relatie.
E vorba de masca asta pe care trebuie sa o ai in societate. Daca ii spui adevarul nu o sa accepte sa fie cu tine.
Trebuie sa ii spui ca vrei o relatie serioasa si ca o iubesti,altfel nu o sa accepte o relatie oricat ai fi de sincer.

Gresit. Nu esti obligat. Alegi sa minti. Tu iei aceasta decizie.

Incerc sa-mi dau seama cat de sincera este relatia inceputa asa. Dar nu reusesc. Pentru ca nu este.
0

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) M'a parasit iubita