sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Raspandirea omului pe pamant din punct de vedere biblic Biblia vorbeste doar de anumite civilizatii. Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Joss 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-August 11

Scris 20 September 2011 - 04:39 PM

Vezi postarealupini, la 20 September 2011 - 01:46 PM, a spus:

Asta ar înseamna, că orice om căruia nu-i plac hainele negre, e rasist. Dacă există un răspuns la întrebarea: "de ce ne place să ne alegem haine de o anumită culoare, şi nu de alta ?", atunci se poate răspunde şi la întrebarea ta. La fel de bine se poate întreba: "de ce ne-am vopsit casa într-o anumită culoare ?" Răspunsul e simplu: "pentru că e casa mea, şi o vopsesc cum îmi place mie !"

Ce spui tu e ilogic.
Da exista raspuns la de ce iti place o anumita culoare(1) sau de ce iti vopsesti casa(2) intr-un anumit fel.
1 In functie de individ si de starea phisica si fizica,poate prefera(place)anumite culori din spectru.Daca e un pasionat si melancolic probabil ca ii palce rosu ,albastru aprins...Ca exemplu vezi compoartamentul deviant al "emo".De ce sunt toti imbracati in negru?(intreaba-l pe cel care le stie pe toate"google")
Sunt suficiente studii de pe urma carora poti sa tragi concluzii de ce ne plac anumite culori.
2 acelasi motiv ca si primul,dar si mai important la case e vorba mai ales de tipar.Nu o sa vezi niciodata o casa vopsita negru sau argintiu metalizat.

Aceasta postare a fost editata de Joss: 20 September 2011 - 04:40 PM

0

#12 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 22 September 2011 - 09:49 PM

Vezi postarealupini, la 20 September 2011 - 01:46 PM, a spus:

Asta ar īnseamna, că orice om căruia nu-i plac hainele negre, e rasist. Dacă există un răspuns la īntrebarea: "de ce ne place să ne alegem haine de o anumită culoare, şi nu de alta ?", atunci se poate răspunde şi la īntrebarea ta. La fel de bine se poate īntreba: "de ce ne-am vopsit casa īntr-o anumită culoare ?" Răspunsul e simplu: "pentru că e casa mea, şi o vopsesc cum īmi place mie !"

Da mai Lupini.dAR TU CIND I-TI VOPSESTI CASA N-O VOPSESTI PENTRU TINE,CI SA PLACA CELOR CE SE UITA LA EA,ADICA VECINILOR.
Asa ca fa bie te rog si cind mai vopsesti casa pe dinafara dute la vecini si intreaba ce culoare prefera.
Si daca ar vrea s-o si vopseasca ei ar fi si mai bine.
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Contradictii in Biblie CavalerulJedi  155 12.709
Hot Topic (New) Cartea care arata ca IIsus si nu Moise e salvatorul omenirii Dimineata  134 9.236
Hot Topic (New) Atasamente Adevarata Biblie!
Revelatia lui Dumnezeu nealterata de oameni!
Panamericano  65 3.945
Hot Topic (New) Atasamente Numerele Bibliei
semnificaţia numerelor-definiţia biblică a lor
zexelica  782 41.674
Hot Topic (New) 1 Timotei 3:16
Studiu pe verset
zexelica  170 21.688