sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Raspandirea omului pe pamant din punct de vedere biblic Biblia vorbeste doar de anumite civilizatii. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   williamwallace 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-June 08

Scris 11 October 2010 - 07:39 PM

Din cate am observat in biblie, de-a lungul cartilor, capitolelor, etc. se vorbeste doar de anumite civilizatii: Egiptul, arabii, si cam atat cred. Ce se intampla in acest timp cu ceilalti: asiaticii, actualii europeni, sau, stiu eu, aschimosii, africanii :tease: Erau nesemnificativi oare pentru restul lumii? Ce parere aveti? Civilizatie era doar in acea zona?
0

#2 Utilizator offline   Joss 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 17-August 11

Scris 31 August 2011 - 11:24 AM

Vezi postareawilliamwallace, la 11 October 2010 - 07:39 PM, a spus:

Din cate am observat in biblie, de-a lungul cartilor, capitolelor, etc. se vorbeste doar de anumite civilizatii: Egiptul, arabii, si cam atat cred. Ce se intampla in acest timp cu ceilalti: asiaticii, actualii europeni, sau, stiu eu, aschimosii, africanii :tease: Erau nesemnificativi oare pentru restul lumii? Ce parere aveti? Civilizatie era doar in acea zona?

Nu se stia de existenta lor...
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 31 August 2011 - 06:36 PM

Ultima data cand am rasfoit eu prin biblie, mentiona doar pe egipteni si pe poporul ales.
Normal ca civilizatie nu era doar in acea zona. De fapt nu prea era civilizatie in zona aia, cu exceptia Egiptului antic.

PS: Tu cand crezi ca sa scris biblia ? :lol:

Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 31 August 2011 - 06:37 PM

0

#4 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 01 September 2011 - 07:47 PM

Vezi postareaDespicable Me, la 31 August 2011 - 06:36 PM, a spus:

Ultima data cand am rasfoit eu prin biblie, mentiona doar pe egipteni si pe poporul ales.
Normal ca civilizatie nu era doar in acea zona. De fapt nu prea era civilizatie in zona aia, cu exceptia Egiptului antic.

PS: Tu cand crezi ca sa scris biblia ? :lol:

Desi nu e mentionat nicaieri,pe vremeas razboaielor punice,se poate dovedi foarte clar.
1

#5 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 20 September 2011 - 07:45 AM

Citeaza

Tu cand crezi ca sa scris biblia ?

"Iata legamantul pe care-l voi face cu ei dupa acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele in inimile lor si le voi scrie in mintea lor", (Evr.10:16)

Se scrie in launtrul celor alesi si salvati de Dumnezeu.

Se consuma nu se rasfoieste.

Isus i-a raspuns: "Este scris: "Omul nu va trai numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu." (Luc.4:4)
0

#6 Utilizator offline   Joss 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 20 September 2011 - 11:42 AM

Vezi postareaandrei.hus, la 20 September 2011 - 07:45 AM, a spus:

"Iata legamantul pe care-l voi face cu ei dupa acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele in inimile lor si le voi scrie in mintea lor", (Evr.10:16)

Pe bune? Noroc ca "cei alesi" erau cam grei de cam si s-au apucat sa scrie sa nu uite nu?Sau din egoism au inceput sa scrie?Pe premisa"doar noi am fost alesi,altii nu au sa mai fie?" De vis.

Sau cine stie poate Dumenzeu e rasist si de aceea nu a avut alesi din populatia de culoare neagra,rosie sau galbena.Ah sau asta e o intrebare de 10 puncte?De ce alesii nu au fost din alte parti ale lumii?Nu aveau inimile destul de curate?

Aceasta postare a fost editata de Joss: 20 September 2011 - 12:06 PM

0

#7 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 20 September 2011 - 01:27 PM

Vezi postareawilliamwallace, la 11 October 2010 - 07:39 PM, a spus:

Iti spun eu de ce nu scrie nimic in Biblie despre europeni si aschimosi. Autorul nu avea internet wireless si nu aflase de existenta europenilor - de exemplu nu stia nimic de soarta cehilor, slovacilor, croatilor, sarbilor, slovenilor, albanezilor, kosovarilor ... Nici de americani nu stia nimic. Ciudat, nu? :doh:
0

#8 Utilizator offline   Joss 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 20 September 2011 - 01:37 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 20 September 2011 - 01:27 PM, a spus:

Iti spun eu de ce nu scrie nimic in Biblie despre europeni si aschimosi. Autorul nu avea internet wireless si nu aflase de existenta europenilor - de exemplu nu stia nimic de soarta cehilor, slovacilor, croatilor, sarbilor, slovenilor, albanezilor, kosovarilor ... Nici de americani nu stia nimic. Ciudat, nu? :doh:

Dimpotriva..avea internet..numai ca tot pica(retea prost gestionata).Asa se explica se lag-ul de 3 zile.(cel mai lung respownd ever!!) :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de Joss: 20 September 2011 - 01:38 PM

0

#9 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 20 September 2011 - 01:44 PM

Dacă vrei după cum scrie în Bilie, atunci se spune că din fiii lui Noe (supravieţuitorii potopului) au ieşit neamurile pământului.
Iniţial toţi vorbeau aceeaşi limbă, dar pe când zideau Turnul Babel, au primit cadou limbi diferite de nu s-au mai înţeles între ei. Aşa că cei care numeau mistria la fel s-au strâns grupuleţe şi s-au stabilit în locuri diferite, reieşind popoare diferite.

Dacă mai apoi Biblia nu prea pomeneşte de alte naţii, este pt că s-a concentrat doar asupra evreilor.

Deşi în Noul Testament apostolul Pavel călătoreşte în tot Orientul Apropiat şi partea de Sud a Europei, ajungând până la Roma. Iacă-tă unde apar europenii în discuţie, adică strămoşii lor.

Aceasta postare a fost editata de Diela: 20 September 2011 - 01:45 PM

0

#10 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 20 September 2011 - 01:46 PM

Vezi postareaJoss, la 20 September 2011 - 11:42 AM, a spus:

Sau cine stie poate Dumenzeu e rasist si de aceea nu a avut alesi din populatia de culoare neagra,rosie sau galbena.Ah sau asta e o intrebare de 10 puncte?De ce alesii nu au fost din alte parti ale lumii?Nu aveau inimile destul de curate?

Asta ar înseamna, că orice om căruia nu-i plac hainele negre, e rasist. Dacă există un răspuns la întrebarea: "de ce ne place să ne alegem haine de o anumită culoare, şi nu de alta ?", atunci se poate răspunde şi la întrebarea ta. La fel de bine se poate întreba: "de ce ne-am vopsit casa într-o anumită culoare ?" Răspunsul e simplu: "pentru că e casa mea, şi o vopsesc cum îmi place mie !"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Biblia hazlie Lion79  6 5.689
Replici noi "Cu Dumnezeu in subterana"de Richard Wurmbrand. Gelupanda  14 7.547
Hot Topic (New) Cartea lui Adam si Eva Dimineata  53 8.061
Hot Topic (New) Ce recomanzi?
ai citit vreo carte cu caracter spiritual care ti-a schimbat viata?
Ciumpy  171 21.688
Poll (No New) Chestionar:    Contradictii in Biblie CavalerulJedi  155 12.709