Buna!
am o mare problema.....si anume...:
am exportat o poza din photoshop ( avand path si fiind monotone) si am importat-o in quark, unde vreau sa-i schim culoarea....problema mea e ca nu reusesc...nu am activata iconita de picture color ( in quarkk).
poate sa ma ajute cineva.....trebuie sa rezolv asta urgen.
sau daca mai are cineva vreo idee cum sa printez pdf din photoshop cmyk si pantone.?!?!
merci
ASAP.............
Pagina 1 din 1
photoshop & quark how to.....
Scris 22 January 2006 - 03:56 PM
ioanaaliyah, la Jan 6 2006, 07:39 PM, a spus:
Buna!
am exportat o poza din photoshop ( avand path si fiind monotone) si am importat-o in quark, unde vreau sa-i schim culoarea....problema mea e ca nu reusesc...nu am activata iconita de picture color ( in quarkk).
sau daca mai are cineva vreo idee cum sa printez pdf din photoshop cmyk si pantone.?!?!
merci
ASAP.............
merci
ASAP.............
Cred ca e tirziu dar incerc sa raspund.
Depinde de perifericul pe care vrei sa printezi.
Daca vei printa pe o imprimanta laser color sau cu jet, problema pantonelui nu trebuie sa te intereseze pt ca perifericul oricum nu are aceasta culoare.
Daca vrei sa tiparesti pe un tupar oarecare (offset, flexo...) cu CMYK + pantone atunci trebuie sa faci separatie de culoare pentru culorile utilizate. Fsiserul in acest caz trebuie sa fie DCS2 salvat, fiind in masura sa transfere si culoarea pantone din Photoshop.
Dar... mai vreau amanunte.
O zi buna,
Assiris
Scris 26 June 2007 - 01:28 PM
Fisiere atasate
-
din_aparatul_foto_016.jpg (78.02K)
Number of downloads: 31 -
din_aparatul_foto_016.jpg (78.02K)
Number of downloads: 26
Scris 09 August 2007 - 12:32 PM
TO Assiris
AM CITIT ce l-ai sfatuit pe tipul cu cemeikaul din quark. SPUNE-MI, TE ROG, CA TE PRICEPI si la problema mea!!
Vreau sa fac una pagina din quark in format pdf. doar ca imi strica fontele romanesti. singurul pe care-l vede bine e GETIC, doar k eu lucrez mai mult cu TIMES si ARIAL. Te rog, dak ai o solutie.... orice.... am dat collect to output.... toate.... \
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
New game content resource!
.... |
qpantom | 0 | 1.612 |
|
Caut o persoana pt colaborare pe partea de grafica |
AtelierCreatie | 2 | 7.814 |