sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cancer pulmonar - teme combinate - Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alina_alexutza 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 06

Scris 06 January 2006 - 02:19 PM

mama a fost operata acum 8 ani,insa dupa un an tumoarea s-a refacut.a mai facut citostatice insa a reusit doar sa o tina in frau.acum insa s-a marit f mult iar mama nu mai vrea sase opereze si nici sa faca citostatice.ce ar putea face?va multumesc mult
0

#2 Utilizator offline   greyt 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-May 05

Scris 06 January 2006 - 10:08 PM

Si la mine in familie este cineva care sufera de cancer ,dar pe langa citostatice a inceput si un tratament naturist,de la Virginia Faur.Deocamdata se simte bine cu acest tratament si tine boala pe loc.Multa sanatate.
0

#3 Utilizator offline   sodav 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-December 05

Scris 07 January 2006 - 09:26 PM

Sunt multe pe care le poate face mama ta daca vrea sa traiasca. Nu poti sa o condamni ca nu mai vrea sa se opereze. S-ar putea sa se opereze degeaba. Poate cand o deschide nici nu o mai poate opera din cauza fazei avansate. Socrul meu in 3 luni de zile de la prima operatie (cand era prima faza) a ajuns sa se opereze din nou, dar degeaba. Era deja in faza a patra. Exista tot felul de tratamente naturiste si eu cred mai degraba in ele. Tot pe site-ul asta, tot la subiect cancer, este un doctor care raspunde si care ne indruma si pe noi acum. Isi da si adresa de e-mail. Scrie-i si vezi daca te poate ajuta (Dr. Micliuc Florin). Cauta pe GOOGLE cuvantul cancer si ofera-i toate informatiile. Las-o sa aleaga dintre toate terapiile pe care le gasesti. Daca vrei iti pot trimite prin e-mail toata documentatia pe care am strans-o pana acum despre cancer. SANATATE si CURAJ !
0

#4 Utilizator offline   mihaela_1580 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 02 February 2006 - 12:32 PM

Vezi postareasodav, la Jan 7 2006, 11:26 PM, a spus:

Sunt multe pe care le poate face mama ta daca vrea sa traiasca. Nu poti sa o condamni ca nu mai vrea sa se opereze. S-ar putea sa se opereze degeaba. Poate cand o deschide nici nu o mai poate opera din cauza fazei avansate. Socrul meu in 3 luni de zile de la prima operatie (cand era prima faza) a ajuns sa se opereze din nou, dar degeaba. Era deja in faza a patra. Exista tot felul de tratamente naturiste si eu cred mai degraba in ele. Tot pe site-ul asta, tot la subiect cancer, este un doctor care raspunde si care ne indruma si pe noi acum. Isi da si adresa de e-mail. Scrie-i si vezi daca te poate ajuta (Dr. Micliuc Florin). Cauta pe GOOGLE cuvantul cancer si ofera-i toate informatiile. Las-o sa aleaga dintre toate terapiile pe care le gasesti. Daca vrei iti pot trimite prin e-mail toata documentatia pe care am strans-o pana acum despre cancer. SANATATE si CURAJ !

Buna
Poti te rog sa-mi trimiti si mie adresa de email a dc Florin Milciuc?Am si eu pe cineva bolnav de cancer la plamani si as vrea sa iau legatura cu dc respectiv.
Multumesc
mikiy
0

#5 Utilizator offline   Elia 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-June 05

Scris 02 February 2006 - 06:49 PM

Vezi postareamihaela_1580, la Feb 2 2006, 02:32 PM, a spus:

Buna
Poti te rog sa-mi trimiti si mie adresa de email a dc Florin Milciuc?Am si eu pe cineva bolnav de cancer la plamani si as vrea sa iau legatura cu dc respectiv.
Multumesc
mikiy

mismed@rdslink.ro
www.adiocancer.de.vu
0

#6 Utilizator offline   sereniti 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-March 06

Scris 26 March 2006 - 09:04 AM

Buna.. mama mea sufera de cancer pulmonar.. a fost descoperit in urma cu un an si de atunci face tratament de chimioterapie. Evolutia a fost spectaculoasa.. tumora s-a micsorat vizibil. Problema este ca a avut tot felul de comlicatii, infectii urinare si de asemena (in ultimul timp) un disconfort enorm la respirat. Astazi a fost internata din nou .. se pare pentru o operatie de curatire (nu de extractie). Nici macar nu stiu de ce scriu acesm mesaj.. poate ca sa ma descarc.. nu stiu... singurul lucru pe care mi-l doresc este sa fie iar bine.. sanatoasa si vesela ca inainte de descoperirea acestei nenorociri. Curios este faptul ca ea nu a fumat niciodata, nici nu a stat extrem de mult intr-un mediu nefast.. dar asta e.. boala se pare ca nu alege.. :((

Sereniti
0

#7 Utilizator offline   elenamiruna 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-June 06

Scris 07 June 2006 - 09:12 PM

Vezi postareasodav, la Jan 7 2006, 10:26 PM, a spus:

buna,poti sa-mi trimiti si mie adresa dr.Micliuc Florin.bunica mea e bolnava de cancer la plamani.multumesc
0

#8 Utilizator offline   sereniti 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 June 2006 - 06:40 AM

sper ca toti apropiatii vostri sunt sanatosi... mama mea insa.. nu mai e
0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 08 June 2006 - 06:52 AM

Vezi postareasereniti, la Jun 7 2006, 09:40 PM, a spus:

sper ca toti apropiatii vostri sunt sanatosi... mama mea insa.. nu mai e

Imi pare foarte rau sa aud asta, insa pentru ea era greu de suportat viata.

Sincere condoleante.
0

#10 Utilizator offline   sereniti 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 June 2006 - 04:47 PM

Vezi postareaOlga Khan, la Jun 8 2006, 07:52 AM, a spus:

Imi pare foarte rau sa aud asta, insa pentru ea era greu de suportat viata.

Sincere condoleante.

Multumesc.. s-a intamplat acum 3 luni... incerc sa ma obisnuiesc ... dar inca imi e foarte greu... nu mai vreau sa vb despre asta ca ma intrisez si iar plang...deci.. am vrut doar sa iti zic mersi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Carcinom pulmonar solitar m8003
rezultate de ct toracic
Oncologie  0 805
Replici noi Atasamente Prevenţia şi depistarea leucemiei PMI  0 1.020
Replici noi Tesut necrozat pe torace in urma unei interventii chirurgicale. Andre2Pr  2 4.261
Replici noi Profilaxia cancerului Florian_L  3 3.816
Replici noi Medicament Prosure
ascita, metahepatice
liviu681  6 4.651