sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa fac sa fie bine? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Softdream 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-October 10

Scris 04 October 2010 - 02:44 PM

Buna tuturor! Nici nu stiu cum sa incep... Acum cateva luni am cunoscut un baiat. Eu sa zicem ca eram intr-o perioada de genul "nu caut nimic, ce va fi va fi". El are 25 eu 23. Cert e ca m-am indragostit nebuneste de el si de trei luni suntem impreuna. Amandoi am trecut prin niste relatii anterioare nu tocmai reusite. Eu am avut probleme cu fostul iubit care, din diverse motive, nu vroia sa accepte ca ne-am despartit si m-a tot "bantuit" luni la rand cu o eventuala impacare-ceea ce nu a fost cazul. In sfarsit, am incheiat cu bine pana la urma acel capitol din viata mea. El, la fel, a avut o relatie mai mult imaginara cu o fata pe care mi-a zis el ca a iubit-o mult, ajunsese sa creada tot ce ii spunea si a stat si a asteptat-o 3 ani, dupa care ea a plecat fara sa se uite inapoi si l-a lasat balta cu toate visele lui si, cred eu, asta l-a marcat profund, i-a zdruncinat si increderea in sine..
Revenind la relatia noastra actuala...de multe ori m-am gandit ca el ar putea fi "the one", cel pe care il astept de-o viata, cateodata ma simt coplesita de atractia asta magnetica dintre noi. El este genul de persoana care nu se exteriorizeaza foarte mult, care transmite ce simte mai mult prin gesturi, este foarte calm, poate chiar retras. Ma lasa pe mine sa preiau initiativa. Eu simt nevoia sa spun ceea ce simt, iar daca incerc sa comunic sau sa-l intreb diverse lucruri despre asta, este cam evaziv sau imi raspunde glumind. In sinea mea mi-am spus...ca nu e o problema, eu am tendinta sa vorbesc prea mult, poate e cazul sa ma mai temperez. Am ajuns chiar sa ne gandim la planuri de viitor si chiar despre casatorie, chiar daca suntem de putin timp impreuna...nu stiu cum, dar discutia a venit de la sine. Eu am fost mereu foarte sincera si i-am zis ca poate e un pic cam devreme si ca poate ar trebui sa o luam treptat. Am cazut de acord in privinta asta, ca este un pic cam repede chiar sa ne cunoastem familiile. Familia lui stie ca el are iubita, la fel si familia mea, ceea ce e suficient acum pentru noi.
Insa...in lungile noastre plimbari ne-am mai intalnit cu diverse persoane (el activeaza si la un club de fotbal), cunoscuti de-ai lui si nu a fost nicio problema, dar m-a frapat un gest al lui...plimbandu-ne intr-un week-end intr-un mall din orasul nostru (ne tineam de mana) s-a indepartat brusc de mine (ca si cand eram o necunoscuta) cand s-a intalnit cu un coleg. Eu pentru o clipa nu mi-am dat seama. Abia dupa ce am privit "de pe margine" am inteles. S-a ferit sa fie vazut cu mine. M-a intristat teribil lucrul asta. Pana la urma tot se afla, ce mai conteaza cand, doar sa traim intr-o pestera ca sa nu ne vada nimeni ca suntem impreuna si fericiti... Dar cel mai mult m-a durut cand l-am intrebat daca nu crede ca ar trebui sa vorbim despre gestul lui iar raspunsul a fost un "Nu!" sec. Stateam amandoi asa in tacere, el refuzand discutia, iar eu m-am ridicat cu gandul sa plec acasa, m-a condus pana la statia la care trebuia sa ajung si s-a incheiat la fel cu un "Pa!" sec, eu am ramas cu un nod in gat si simteam cum ma podidesc lacrimile si... asta a fost tot.
Ulterior am primit un mesaj de la el in care imi spune ca a fost un prost ca a reactionat asa, dar ca eu stiu oarecum ca el nu vrea ca altii sa stie viata lui personala (nu vrea sa auda discutii la vestiar din partea colegilor de genul "ce buna e ma blonda cu care umblii, unde ai gasit-o?"), ca regreta ca m-a facut sa sufar, ca are prea multe "neajunsuri" si ca nu ma merita, dar nimic de genul ca ar vrea sa discutam si sa ne impacam... Va intreb acum, ce ar trebui sa fac sau cum ar trebui sa ma comport cu el cand refuza sa discutam face to face...fuge de "confruntari", de probleme...i-am zis de nenumarate ori ca doar comunicand putem fi impreuna si fericiti...oare viitorul nostru cum va arata daca va trebui "sa trag" de el ca sa ne realizam visurile?...Sau poate dramatizez eu prea mult intamplarea? nici nu mai stiu ce simt.. :)
Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele...chiar imi lipseste cineva cu care sa pot discuta. va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 04 October 2010 - 02:57 PM

I-ai spus adevarul. Relatia voastra nu are nici un viitor fara comunicare.
Se pare ca el insa , desi intelege, prefera sa traga de timp si sa fie la fel de comod ca si pana acum.
E usor sa nu poti.

Trebuie sa te tii ferma pe pozitii si sa ii ceri sa comunicati. Sa ii explici ca nu te afecteaza atat faptul ca s-a comportat cum a facut-o, pentru ca stii ca tine la tine si are inca probleme cu trecutul. Doar ca ar fi cazul sa se mai gandeasca si la viitor. Altfel, trecutul e tot ce ii va ramane...pentru ca se vede ca acum, trecutul lui te raneste si pe tine. Si doar infruntandu-l impreuna, caci sunteti doi, puteti merge mai departe.

Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 04 October 2010 - 02:58 PM

0

#3 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 04 October 2010 - 04:48 PM

nu face nimic... lasa sa se intample, oricum se intampla...
0

#4 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 04 October 2010 - 04:58 PM

da exact a as fi sus si io.

iar repet: nu inteleg de ce asa de multi se chinuie absolut prosteste sa tina neaparat o persoana alaturi.

pentru ce? nu se gaseste altceva, se termina lumea la omu acela?/

e absurd si ridicol, cel putin in lipsa unei motivatii plauzibile.
0

#5 Utilizator offline   Softdream 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 October 2010 - 06:14 PM

Vezi postareaDidaJames, la Oct 4 2010, 05:58 PM, a spus:

da exact a as fi sus si io.

iar repet: nu inteleg de ce asa de multi se chinuie absolut prosteste sa tina neaparat o persoana alaturi.

pentru ce? nu se gaseste altceva, se termina lumea la omu acela?/

e absurd si ridicol, cel putin in lipsa unei motivatii plauzibile.

Din contra, nu ma chinui sa tin pe nimeni cu forta langa mine. Nici nu as putea fi fericita langa un barbat care isi doreste altceva. Eu vreau doar sa nu gresesc. Vreau sa stiu ca mi-am dat toata silinta pentru ceva in care cred. Nu sunt genul de persoana care sa tina cu dintii, tot ce imi doresc este sa nu imi para rau ca nu am facut totul ca sa ne fie bine.
0

#6 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 04 October 2010 - 06:34 PM

Vezi postareaSoftdream, la Oct 4 2010, 07:14 PM, a spus:

tot ce imi doresc este sa nu imi para rau ca nu am facut totul ca sa ne fie bine.

daca doar tu gandesti asa si el nu.......las-o balta. te muncesti inutil. si pierzi aiurea un timp pe care l-ai putea folosi pentru propia-ti persoana.
0

#7 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 04 October 2010 - 07:55 PM

Vezi postareaSoftdream, la Oct 4 2010, 07:14 PM, a spus:

Eu vreau doar sa nu gresesc.

NU gresesti deloc. El este de vina ca nu vrea sa comunice.
0

#8 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 04 October 2010 - 10:42 PM

Aham. Nevoia de drama. Ia ignora tu gestul ala, poti ? Daca nu poti (ca, deh, n-ai cum, ca sentimente si chestii), ia stai o vreme departe de el si o sa vezi tu.
0

#9 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 04 October 2010 - 10:53 PM

Iar nu am avut rabdare sa citesc. :swoon:
0

#10 Utilizator offline   Softdream 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 October 2010 - 01:19 PM

Vezi postareaWanderer., la Oct 4 2010, 11:42 PM, a spus:

Aham. Nevoia de drama. Ia ignora tu gestul ala, poti ? Daca nu poti (ca, deh, n-ai cum, ca sentimente si chestii), ia stai o vreme departe de el si o sa vezi tu.

Asta fac...sunt intr-o "pauza".. trebuie sa-mi clarific sentimentele si...tot ce s-a intamplat..
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Vreau sa ma indragostesc din nou de iubitul meu
am nevoie de ajutor urgent :((
hellogirl12  56 7.219