Poti iubi atat de mult incat, daca te paraseste, sa iti doresti moartea?
Scris 02 October 2010 - 06:13 PM
sunt impreuna cu el de 4 ani si acum cateva zile mia spus ca e gay cu si ca vrea sa punem capat relatiei dar eu iam spus ca nu pot trai fara el .atunci sia schimbat decizia si mia spus sa uit ce mia spus si ca vom ramane in continuare impreuna si ca va renunta la gay.ce credeti as putea avea incredere in el ore face asta pt ca ma mai iubeste ?
Scris 02 October 2010 - 06:14 PM
Ankkkkkk, la Oct 2 2010, 07:13 PM, a spus:
sunt impreuna cu el de 4 ani si acum cateva zile mia spus ca e gay cu si ca vrea sa punem capat relatiei dar eu iam spus ca nu pot trai fara el .atunci sia schimbat decizia si mia spus sa uit ce mia spus si ca vom ramane in continuare impreuna si ca va renunta la gay.ce credeti as putea avea incredere in el ore face asta pt ca ma mai iubeste ?
ohoho gata nu mai e gay?
Scris 02 October 2010 - 06:24 PM
Ankkkkkk, la Oct 2 2010, 07:13 PM, a spus:
What are you ? Stupid ?
Ia lasa-l sa fie gay si bucura-te de ce timp petreci cu el asa cum e. Si mai cauta p-altii.
Asta ca sa te refugiezi intr-o singura persoana si sa iti pui sufletul acolo e prostesc in epoca noastra. E o epoca de tranzitie in domeniul relatiilor dintre sexe. Deschide ochii.
Si nu mai santaja cu "ma sinucid" ca dai peste unul care s-ar putea sa te lase sa te sinucizi. Si o sa mori atunci si nu cred ca o sa-ti placa.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Divort sau nu | Otilia32 | 40 | 4.201 |
|
Chestionar:
|
Vanillia | 19 | 3.752 |
|
Oricat as incerca, nu il pot uita.. | Evolet | 17 | 3.755 |