sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Unde a fost Iisus īn timpul celor trei zile dintre moartea şi īnvierea Sa? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ffani71 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 10

Scris 02 October 2010 - 05:15 PM

Răspuns: 1 Petru 3:18-19 afirmă: „Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorāt īn trup, dar a fost īnviat īn duh, īn care S-a dus să propovaduiască duhurilor din īnchisoare.”
0

#2 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 October 2010 - 08:16 PM

Vezi postareaFfani71, la Oct 2 2010, 06:15 PM, a spus:

Răspuns: 1 Petru 3:18-19 afirmă: „Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorāt īn trup, dar a fost īnviat īn duh, īn care S-a dus să propovaduiască duhurilor din īnchisoare.”

Raspuns gresit! Treci la loc nota 4!

Saracu Petru, cu duhu ...dar si mai saracu Isus care a suferit a proasta ... niciunul din ei nu stia ca nu era nevoie ca Isus sa isi deie viata pentru spalare pacatelor, caci ptr acest lucru exista deja de demult randuiala de la Dumneeu ...cu un detergent recomandat si verificat de El insusi (Dumnezeu) ...si anume sacrificiul animalelor!
Ia vezi aici:
Evrei 9.13. Căci dacă sāngele ţapilor şi al taurilor şi cenuşa junincii, stropind pe cei spurcaţi, īi sfinţeşte spre curăţirea trupului, 14. Cu cāt mai mult sāngele lui Hristos,

Unde erau atuncea cei doi?

Pai hai sa vedem ce cauta Fiul (cel razvratit) al lui Dumnezeu pe pamant?
Si unde este singurul loc in Biblie in care insusi Dumnezeu ne-o spune?
In Apocalipsa 12.12 ...unde vedem ca ne previne pe noi pamanenii ca il expediaza pe Diavol pe pamant...

Povestea se continua in Apoc 22.16 unde Isus anunta ca vine pe pamant (stim noi ca expediat) ca vine in familia lui David ...asta ca sa nu-l confundam ..si mai zice ca el ca si Luceafar ...stea stralucitoare a diminetii ... in latina Lucifer .. va veni pe pamant sa isi vesteasca Biserica sa!

Ce face Petru ? Vedem aici:
2 Petru 1. 19 Şi avem cuvāntul prorociei făcut şi mai tare; la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte īntr-un loc īntunecos, pānă se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul de dimineaţă īn inimile voastre

Unde este acel loc intunecos de care intrebi tu????pocalipsa 1.18 se lauda ca estestapanul Cheilor Iadului ...ceea ce nu trebuie sa ne surprinda daca am retinut ca Tatal Sau il denumeste Diavol ...ca el insusi se recunoaste a fi \\\\\lucifer //// si mai o si confirma in calitatea de Sef al Cheilor Iadului!!!!

Ce faceau ei acolo in acel loc intunecos din iad ...pai nu o spun chiar ei?
Puneau de vestirea unei noi biserici ...sau nu intelegeti bine limba romana si nu sunteti capabili sa buchisiti din Biblie ?

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 02 October 2010 - 08:16 PM

0

#3 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 02 October 2010 - 10:43 PM

iisus a fost īn mormāntu' lui, īnvelit īn tachrichim, şi a rămas acolo pānă cānd s-a descompus.
de ce-ai crede īntr-o aberaţie aşa mare precum toată tevatura asta cu īnvierea ?!
0

#4 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 October 2010 - 11:12 PM

Vezi postareagisella ., la Oct 2 2010, 11:43 PM, a spus:

iisus a fost īn mormāntu' lui, īnvelit īn tachrichim, şi a rămas acolo pānă cānd s-a descompus.
de ce-ai crede īntr-o aberaţie aşa mare precum toată tevatura asta cu īnvierea ?!

Iata ce zice mincinosul sef ...referitor la intrebarea ta:

“Si daca n'a inviat Hristos, atunci propovaduirea noastra este zadarnica, si zadarnica este si credinta voastra.”1 Corinteeni 15:14

Pai vrei tu sa lasi fara painea cea de toate zilele o atat de mare armata de preoti lacomi si puturosi?
Ce suflet ai?

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 02 October 2010 - 11:19 PM

0

#5 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 03 October 2010 - 10:22 AM

Vezi postareaFfani71, la Oct 2 2010, 06:15 PM, a spus:

Ai taiat citatul in mod rau-intentionat, ca sa negi moartea lui Isus. Iata citatul complet:
"Hristos, de asemenea, a suferit o data pentru pacate, El, Cel Neprihanit, pentru cei nelegiuiti, ca sa ne aduca la Dumnezeu. El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh, in care S-a dus sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare, care fusesera razvratite odinioara, cand indelunga rabdare a lui Dumnezeu era in asteptare, in zilele lui Noe, cand se facea corabia in care au fost scapate prin apa un mic numar de suflete, si anume opt. "1Pet.3.18-20

Asa ca, acea vizita la duhurile razvratite, a fost "ODINIOARA...IN ZILELE LUI NOE", nu in cele trei zile. Cel ce neaga moartea lui Isus, neaga invierea lui, si este nimeni altul decat Antihristul. :P
In cele trei zile Isus a fost mort ca tot mortul, caci "plata pacatului este moartea". Iar in crestinism asta este baza credintei:Isus a murit pentru pacatele omenirii.
0

#6 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 October 2010 - 11:34 AM

Vezi postareahans, la Oct 3 2010, 11:22 AM, a spus:

Ai taiat citatul in mod rau-intentionat, ca sa negi moartea lui Isus.

Doua vorbe ... trei prostii!
Daca Isus nu murea ...poate il mai vedeai si tu la sinagoga ... sau la TV ...ca pe la biserica nu cred ca ar fi trecut ...decat ca sa va blesteme ptr ce ati facut din invataturile pe care el le-a lasat, ca sa le urmati si nu se le batjocoriti !

Citeaza

Asa ca, acea vizita la duhurile razvratite, a fost "ODINIOARA...IN ZILELE LUI NOE", nu in cele trei zile

Doamne ... bag seama ca mare MINUNE este sa fi prr...pardon CREDINCIOS ...ptr ca vedem bine ca credinta inlocuieste cu succes ratiunea si gandirea ...si asta zau ca este o mare minune !

Adica rationand logic si bazat pe niscaiva dovezi istorice ..Isus s-a nascut, a trait si a murit acum cca. 2000 de ani!
Intrebare:
Oare cat de aberat trebuie sa fie cineva incat sa nu creada aceasta realitate ...ci sa sustina ideea ca Isus a vizitat locurile Duhurilor Rastignite inca din timpurile lui Noe !!!!
...adica cu mii de ani inainte de a se fi nascut de catre mama sa Maria ...si inainte de a fi existat!!!!

Si ca si o adevarata culme a naivitatii si ignorantei ...care prin credinta a proasta face orice posibil ... aceasta convingere (ca Isus era plecat in vizita ... cu mii de ani inainte de a se naste) .... este bazata pe vorbele unui pescar prost din antichitate ... care a afirmat acest lucru, probabil in profunda s-a eruditie ...de analfabet mai prost ca noaptea!

Citeaza

. Cel ce neaga moartea lui Isus, neaga invierea lui, si este nimeni altul decat Antihristul.

Cum am spus mai sus ...trebuie sa fi mai prost ca noaptea ...adica ca Petru cu citatu de mai sus ...ca sa poti crede ca un simplu rabin/invatator ...cum era Isus ...este NEMURITOR!
Dar cum in credinta este libertate maxima ...chiar si in ex...unii pot crede si asta ...

Cat despre Antichrist ...fi sigur ca daca Isus ar fi trait si azi ... EL INSUSI ar fi fost cel mai mare ANTICHRIST vazand cum i-ati batjocorit voi viata ...invataturile ...si biografia ...toate in ineresul unei religii, care s-a dovedit prin fapte clare sustinute de dovezi istorice, ca fiind cel mai mare blestem pentru civilizatia umana!

Eu, daca as fi credincios ca voi ...si sa fiu si in locul vostru, m-as teme de venirea/reinvierea lui, ptr ca aceste lucruri pe care religia voastra bicisnica le-a comis si apoi i le-a aruncat in carca .... nu va vor fi iertate de el ... niciodata!

Citeaza

Iar in crestinism asta este baza credintei:Isus a murit pentru pacatele omenirii.

In sfarsit vad ca vii la normalitate ...cand zici ca doar in cretinism Isus a murit pentru pacatele omenirii!

De ce incurajez aceasta afirmatie?
Simplu ...Isus nu a fost niciodata crestin ... nici macar nu a inventat el crestinismul ... prin urmare nici moartea sa nu are nimic cu un crestinism care nu exista ...deci nici afirmatia "crestina" nu sta in picioare ...decat in povestea voastra!
Deci vorbim despre povesti !

Ca unii cred ca aceste povesti sunt adevarate ... este doar o dovada ca minea lor a ramas blocata in copilarie !

Dar faptul ca unii isi concep viata dupa o poveste (si aia mincinoasa) ...nu este decat o culme a prostiei umane!

Iata ce inseamna sa fi credincios ...adica popasul vesnic in Copilaria Mintii ... si exact asta sustine crestinismul cand spune ...fericiti cei saraci cu duhul!!!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 03 October 2010 - 11:53 AM

0

#7 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 03 October 2010 - 11:55 AM

Ah...ce face slabiciunea din om, ce face frica...Ma mira ca niste oameni capabili dpdv intelectual ignora total ceea ce a fost dovedit (evolutia) si cred in ceea ce niciodata nu a fost dovedit.
pacea fie cu voi!
0

#8 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 03 October 2010 - 11:09 PM

Vezi postareagisella ., la Oct 2 2010, 11:43 PM, a spus:

Gisela,tu nu ai observat ca nu invierea este tevatura,ci moartea.Iau aranjat o moarte in asa fel incit sa poata dovedi o inviere.Dar toate acestea au durat timp.Ai observat ca acolo era un vas cu mirodenii?
Ce rol avea?
Ce rol avea parola lui Isus;Mi-e sete?
De ce tilharii nu au avut dreptul sa se infrupte din mirtodenii?
Ce rol aveau ele?
Daca alinau suferintele,si era ingaduita sa ceva ,atunci nu trebuia sa li le produca.
Sau tilharii nu au stiut de vas?
Unde au fost ingropati tilharii,ca se apropia sabatul?
Pentruromani nu erau toti 3 condamnatii la fel?
Stiau ei ca unul este mai presus decit altul?
Or cind esti condamnat nu ai nici titlu nici glorie
.Cum de au facut romanii favoruri numai lui Isus?
De ce sa inversat versetul 9 din Isaia 53 ,nu cumva ca sa corespunda acestei conspiratii a invierii?
Iata cum este scris in original;Ii va arunca pe cei rai in groapa,iar pe cei bogati ii va pedepsi cu moartea care li se cuvine.
Cine va arunca in groapa si pe cine?
Este vorba de mai muklti;Ii va arunca.Cititi cu atentie in ivrit,sau cereti cuiva vcare stie, s-o faca.
Mai am si alte perle dar altadata.
0

#9 Utilizator offline   dulgherul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 05 October 2010 - 07:01 AM

Vezi postareahaym herman, la Oct 4 2010, 12:09 AM, a spus:

Gisela,tu nu ai observat ca nu invierea este tevatura,ci moartea.Iau aranjat o moarte in asa fel incit sa poata dovedi o inviere.Dar toate acestea au durat timp.Ai observat ca acolo era un vas cu mirodenii?
..........................
Mai am si alte perle dar altadata.

Īntradevăr sīnt...perle, măi Haym.
Așa și cu fica ăluia cīnd la contrazis Toma, cu fiul văduvei din cortegiu sau cu Lazăr care era de patru zile īn mormīnt.
Toți aveau pe līngă ei vase cu mirodenii și parole cu stăpīnirea romană.
Adică a fost o īnțelegere īntre Iisus și mercenari romani, să le servească acestora momentul peste vreo 300 de ani la impunerea creștinismului ca religie īn imperiu?
Chiar că-i perlă.
Și zici că unde au fost īngropați tīlhari? Peste tot!!!!!!!!
Ziceai ceva de logică și raționament.
De ce fugi de mine cīnd discutăm despre proveniența numărului 666? Treci pe topicul cu codul Bibliei și răspunde.
Cu stimă din romānica.

Aceasta postare a fost editata de dulgherul: 05 October 2010 - 07:08 AM

0

#10 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 05 October 2010 - 10:37 PM

Vezi postareadulgherul, la Oct 5 2010, 08:01 AM, a spus:

Īntradevăr sīnt...perle, măi Haym.
Așa și cu fica ăluia cīnd la contrazis Toma, cu fiul văduvei din cortegiu sau cu Lazăr care era de patru zile īn mormīnt.
Toți aveau pe līngă ei vase cu mirodenii și parole cu stăpīnirea romană.
Adică a fost o īnțelegere īntre Iisus și mercenari romani, să le servească acestora momentul peste vreo 300 de ani la impunerea creștinismului ca religie īn imperiu?
Chiar că-i perlă.
Și zici că unde au fost īngropați tīlhari? Peste tot!!!!!!!!
Ziceai ceva de logică și raționament.
De ce fugi de mine cīnd discutăm despre proveniența numărului 666? Treci pe topicul cu codul Bibliei și răspunde.
Cu stimă din romānica.

Nu cred ca poti dovedi ca am fugit vreodata.Totdeauna am incerc at sa ti raspund.Dar ce ai raspuns tu la mesajul meu.Macar la una din intrebarile de mai sus.
Te-ai sustras frumusel cu 2-3 intrebarui si gata.Se pierde mesajul,da?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente O intrebare pentru Dumnezeu * * * * - black-mamba  308 12.852
Hot Topic (New) Ii iarta Dumnezeu pe cei mici? seeherezada  483 27.454
Hot Topic (New) Ce este Raul?
Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri)
octavc  166 13.406
Hot Topic (New) Vindecarea de suferinte si boli .Ce spune scriptura?
Cunoasterea Lui Dumnezeu si increderea in El.
andrei.hus  153 9.383
Hot Topic (New) Atasamente De unde venim ?
- o intrebare existentiala -
octav.c  433 24.075