Fantezii Fantezii sexuale pe mess, la telefon, etc
Scris 03 October 2010 - 11:51 AM
Sunteti neseriosi, postati doar asa, sa va pierdeti timpul. Asteptam si femei pe aici sa-si lase id-ul.
Scris 03 October 2010 - 12:16 PM
Winnetouapasul, la Oct 3 2010, 12:51 PM, a spus:
Sunteti neseriosi, postati doar asa, sa va pierdeti timpul. Asteptam si femei pe aici sa-si lase id-ul.
Nenea,ai gresit adresa.Cauta pe-aici
http://www.ecupidon.ro/
sau pe-aici
http://www.google.ro/search?client=firefox...%83utare+Google
Scris 03 October 2010 - 07:29 PM
Pai m-am gandit sa-i dau o mana de ajutor lui domnu' ...ca n-a nimerit unde trebuie.
Si-s documentata de cand era in topul discutiilor un topic despre videochat...ca eu le-am numit pe respectivele prestatoare de servicii prostituate si mi-au sarit multi in cap.Si-atunci am cautat sa vad ce si cum...sa nu pun etichete in necunostinta de cauza
Si-s documentata de cand era in topul discutiilor un topic despre videochat...ca eu le-am numit pe respectivele prestatoare de servicii prostituate si mi-au sarit multi in cap.Si-atunci am cautat sa vad ce si cum...sa nu pun etichete in necunostinta de cauza
Aceasta postare a fost editata de otilia*: 03 October 2010 - 07:24 PM
Scris 03 October 2010 - 07:29 PM
Winnetouapasul, la Oct 2 2010, 02:54 PM, a spus:
Dependentii sunt invitati aici, sa vorbim. Puteti lasa si id-uri de mess daca doriti sa realizam o comunitate de dependenti de fantezii, pentru cunoastere, distractii, etc. Incep eu, id meu de mess este *******
Poate ca or exista dependenti si invitatii, dar exista si o problema. Este interzisa postarea de id-uri de messenger pe forum.
Topic inchis.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
tarot si clarviziune
ghicit in carti de tarot |
kami45 | 0 | 1.620 |
|
Paideuma
Hyperboreea - tara lui Zamolxis |